lördag 6 mars 2010

Hihihihihihi

Jag kunde inte låta bli.. Alltså det är bara skoj... Det är det...

TITTA

fredag 5 mars 2010

Nu tänker jag igen...

men alltså det här med den jääävla melodifestivalen. När jag var liten var det EN gång, alla sjöng på svenska. Och i den internationella så sjöng alla på sina språk. Det var fan hela charmen. Vem fan vill höra allt på engelska??
O vem fan vill ha massa andra chansen? tredje valet, 25de staden som ska vara med och få synas i tv? Och alla idiotiska ståuppare som ska vara roliga..? Skrattar ni? Inte jag.. Ingen mer än jag som tyckte det var bättre förr??
Sen finns det bara ett bidrag som skulle vinna detta året.. Bara för det är så underbart

Finns fanimaj inget mer svenskt än Kalle Moraeus och Orsa spelmän... Jag är den första som erkänner min förkärlek till det utländska i Sverige men man ska ta vara på de fina vi har i vår kultur med.
Om Manboy vinner för att alla fjortisbrudar sitter och smsar in tills tummarna blöder kommer jag att ha ihjäl någon.. Så akta er..^^

torsdag 4 mars 2010

Dagen 63

I natt ville jag döda någon.. Jag vaknade efter världens jävla mardröm, i total panik, illamående och så är jag ENSAM. Jag mindes för första gången på evigheter inte vad jag drömt men den där hemska känslan satt kvar jättelänge. Jag vaknade sen till hela natten. Detta var vid halv 2 och jag vaknade säkert 7-8 gånger innan klockan ringde, då var jag halvt död och trillade typ ur sängen.

Ska försöka få gjort min sista skoluppgift idag, den är bara så tråkig och jag vet inte riktigt hur jag ska skriva den och vad jag ska ta med. Får liksom klura lite på det.


Så här "glad" vad Clyde när han nyss blivit väckt av mig..^^ Nu är han helt vaken och uppe men han var seeg i början..

anton pratar mer än vad han äter på morgonen.. Ett under att han kommer iväg till skolan i tid alltså..^^

Finn felet liksom.. Klippte ner skiten igår.. Jag bet på mina naglar förr, nu växer dom som ogräs.

H brukar få kakor och grejs på jobb, dessa skorpor är helt underbara. Ska ta reda på vad dom heter, men dom finns i Göteborg så det kan ju kvitta för er del, men ändå. Sjukt goooda.

Min underbara matta. Den är såå skön att gå på, ångrar mig verkligen inte. Jag får iofs dammsuga den var dag, men vem bryr sig =)

Jag o anton hos svärmor någon helg sen. Vi ska alltid äta en massa..haha.

Svärmors nya Jukebox. Den byter färg i alla möjliga färger, fin var den =)

Jag visar svärmor grejer på datorn, hon lär sig fortare än H hahah...

Ja vad säger man... Anton var och handlade på Lidl, dagen efter står den där =)

Nu ska jag lägga mig och lyssna på min ljudbok..är skittrött och lite grinig och behöver lite kärlek, har du någon över så skicka till mig, tack!

onsdag 3 mars 2010

Dagen 62

Onsdag.. Det är en skum dag alltså. Inklämd där i mitten utan någon direkt funktion. H är hemma, ligger och sover. Eller nåt. Jag vaknade innan fan själv. Drömmer helt sjuka drömmar, roliga men annorlunda.
Jag fick värsta vårrycket igår morgon så jag fixade mina blommor på balkongen. Jag har klippt ner och sparat förra årets blommor som jag nu tänkte försöka väcka till liv. Jag har ett stort paradisträd som jag tror håller på att dö, den tappar alla sina blad..:( Så vi får hålla tummarna att den klarar lite kyla till. Ville köpa lite nya blommor med, men bara inne. jag är sjuuukt avis på Desis orkidéer. Dom bara blommar och blommar, mina bara dör och dör..hahah.

Kom på att jag snart är klar med min första kurs, ett prov, ergonomi och lagarna kvar och EN uppgift. sen klart. Har gått fort..och bra. Men jag är fortfarande inte helt överens med den där skolan haha. Den är flummig. tacka vet jag Komvux hhah (Pre Pauli så klart)

Nu ska jag övertala H om att följa med mig idag, han är alltid så grinig...^^

tisdag 2 mars 2010

Man vill bli älskad....

Varför har jag inte läst Dr Glas? Det får bli mitt nästa projekt. Ibland kommer jag på saker som jag bara måste göra, det fattas mig att inte ha gjort.

"Man vill bli älskad, i brist därpå beundrad, i brist därpå fruktad, i brist därpå avskydd och föraktad. Man vill ingiva människorna någon slags känsla. Själen ryser för tomrummet och vill kontakt till vad pris som helst."

Kom idag återigen på en anledning till varför jag ska läsa den. Den är återkommande, så det finns en mening med att jag ska läsa den.

Jag vet meningen redan.

måndag 1 mars 2010

Dagen 60

Äntligen måndag... Ja ni såg rätt.. Jag gillar numer måndagar, anton ska i skolan, jag har lugn o ro, H ska jobba sen men ligger och drar sig en stund till. Rutiner är av godo, iaf enligt mig.
Idag snöar det...igen. Va fan är detta.. Igår så sken solen, man blev glad, upprymd, som en sprallig ko på grönbete. Idag, totalt antiklimax. Skulle gå ut och gå nu på morgonen, men jag ångrade mig. alltså det sved i kinderna av snöregnet som kom. Sånt är inte skoj, alls. Så nu sitter jag med en kopp kaffe och The voice. Latare kan man inte bli ^^
Efter en helg med massa skräp så ska jag vara lite nyttig. Måste nog detoxa bort all Ben & Jerry's jag har i blodet. Fan varför började jag haha. Man blir hooked direkt. Värre än knark :D
Kom på att jag måste till banken en dag. Anton har lyckats låsa min bankdosa. Känns lite så old school, att GÅ IN PÅ ETT BANKKONTOR hahah. Kom på mig själv med att undra var den låg, banken alltså.
Något jag också behöver är nya kläder. Jag skulle ha handlat det igår men kära lilla H stressade ju oss så det blev inget. Idag vill jag inte gå ut ju, kaaallt.. Jag vet det är plusgrader men det känns som kallt ändå. Vi får se vad som händer och sker. Hade massa presentkort igår så det kostade mig inget, kan man ju faktiskt shoppa lite till idag :D
Nu får vi socialisera med H lite, kaffedoften drog upp honom som en magnet =)

Del II
Långt om länge blev det lite shopping, handla med H är ett projekt. Fick iaf tag i en vattenfast mascara. Jag dubbelkollade ^^ Två jeans med. Jag turboshoppar fan bra alltså.
Mer bra saker med att det är måndag är att då är Anton på Lyktan med Talha mellan 18-20. Alltså heeelt jälva själv, fatta så skönt det är. Maten har gått bra idag, hunger är min bästis haha. Man vänjer sig vid det, verkligen. Får nog fan frysa in min enorma stroganoff.
Funderar på att måla naglarna, fick köpt ett nytt lack igår då H tog det andra men jag vet inte. Jag brukar jämt ha målade naglar men nu vet jag inte om jag orkar. Borde klippa ner dom med, har brutit ena tummen och pekfingret, och så klart växer dom andra som ogräs, bara för att liksom.
Jag fyllde på min hater list med raden om pikar, haha. Jag tycker jag pikar, jävligt uppenbart med. Men tydligen inte. Så nu lägger jag ner. Jag hade velat att det skulle vara ganska uppenbart utan att behöva bokstavera med ja..det funka inte. Så nu får det vara så. Inga fler pikar. Hoppas du har det bra iaf.
Nu ska jag gå och plugga.

söndag 28 februari 2010

Hater list

The list:
  • folk som inte passa tider. Värsta jag vet är att stå och vänta på folk som aldrig vet vad faaan klockan är. Respektlös och oartigt, skärp er.
  • folk som bara hör av sig när dom behöver något, inte annars. EGO!
  • ögonbrynsplockning. Det gör fanimej ont som sjutton.
  • när en skitbra bok är slut, antiklimax. Hur bra den än slutade så vill man ha mer ju.
  • chokladsug. Det är otroligt vilken effekt lite choklad kan ha på ens hjärna.
  • känslan av campfire under fötterna efter en natt i högklackat. Man kan vilja gå barfota hem över gården mitt i vintern.
  • när folk (läs H) påbörjar projekt och sen inte avslutar dom.
  • när folk har inställningen att "Shit happens" händer UTAN att förstå att saker händer för man själv får dom att hända, ansvar heter det.
  • när folk slutar svara på sms, helt plötsligt, i en konversation, det suger.
  • när folk inte fattar pikar, man är så jävla uppenbar att man nästan kunde ha skrivit det på ett plakat och ändå fattar dom inte.
  • när man vet något men inte kan berätta det, för man är så jävla puckat snäll.
  • PMS

Dagen 59

Idag var det sol...alltså den där gula saker där uppe sken, som fan. Det var 7 plusgrader här i stan och det var så underbart. Vi kom iväg idag istället, till Mobilia och så klart.. Biltema.. Denna..underbara..affär, där allt finns men du hittar inte det ^^ H hittade saker iofs. (Vet inte hur) Jag fick allt fint följa med, han var ju med på mobilia, eller ja. Han satt på Espressohouse och sörpla kaffe medan jag o Anton sprang runt. Mitt i allt var det någon som kallade Cicci.. snacka om förvåning när Philla var på mobilia med. Vi har inte setts på evigheter. Hon skulle köpa någon present och jag smink. Jag hade helt slut på eyeliner, o jaa det är katastrof :D Jag stod o letade efter vattenfast mascara i typ en kvart och när jag kom hem såg det ut som jag tagit en vanlig ändå, suuck på mig.

Jag har funderat på att köpa blommor nu jättelänge men det blir liksom inte av. Dels för vi ska ha nya fönster så dom kommer och drar i allt, dels så vet jag inte vad jag vill ha. Så jag sket i det, igen.

Jag är sjukligt uttråkad denna helg, inte för jag vill göra något, men ändå. Har verkligen inte gjort något alls känns det som. H är i garaget och jag bara drar omkring på mig själv. Borde rensa ut bland mitt smink, men det är trååkigt. Borde plugga, men det är trååkigt. Borde laga mat, men det är trååkigt. Ni ser mönstret ja.. Men mat måste jag fixa, blir korv stroganoff..vill du ha? ^^