lördag 1 maj 2010

Dagen 121

Jag ska inte gå på stan med Camilla mer..hihi. helt ruinerad snart. Vi skulle bara ta en promenad typ. Hamnade på Burlöv. Men fan vad vi promenerade där inne, behövdes dock efter den middagen men ändå. Runt, runt, runt. Vi var nog inne i alla affärer som fanns, flera gånger med. Men jag hittade massa bra saker. Skorna jag letat efter, örhänge jag gillar massa, sulor till H som han gillade, en kofta från Gina tricot... Men ja det kostar att gå på stan med Camilla..

Idag gick jag upp 6,30 :D Lagom pigg och kunde inte sova mer så lika bra. Tog en morgon promenad. Jag fick värsta skoskaven när jag o Camilla var i bokskogen. Det hade inte riktigt läkt än, huden var typ ljusrosa o supertunn. Så idag fick jag ett nytt så klart, värre och det gjorde ännu mer oooont. Ingen hud kvar alls och en stor jävla blåsa. Tack för skoskavsplåster ^^ Men jag älskar mina nya skor för det. Reebok easytone.. Sköna att gå i, förutom då skoskavet...

Så idag har jag roat mig hemma. Min balkong fick en make over. Nya blommor behövs iofs, jag vill ha smultronplanter. Men det tråkiga är att det är så jävla dammigt där ute och man ser knappt ut genom rutorna för dom jäkla byggnissarna. Jag hoppas dom är klara snaaaart. Är såå trött på dom. På tisdag kommer dom o ska byta våra fönster. Ser inte alls fram emot det för det känns som hela mitt hem måste flyttas.. I have too much stuff...^^

Valborgsfredagen gick snabbt. H var ledig o vi var iväg lite överallt. Vi har ett projekt på gång..^^ Jag fick inte berätta vad här för jag vet inte om hans släkt läser hahah. Han är så töntig ibland. Men det kommer..
Vi åkte förbi Aqvakul och vi la märke till barndbilarna. H la av en snygg kommentar om att vi i framtiden skulle simma alla dagar utom fredagar.. Sen ringer Camilla mg typ flera gånger bara för att berätta att hon med kört förbi o sett dom, frågandes varför vi inte simmade idag..:D Dom är fan fina..hahah Fredagar på aqvakul är inplanerat..
Eftersom jag varit helt off sista dagarna spenderade jag kvällen i soffan, H var i garaget och det var såå lugnt och skönt. 22,30 gick jag o la mig. (Kärringvarning ja visst)

Nu ska jag gå och tandoorimarinera min kyckling tills ikväll.. Man ska ju leva nyttigt..eller hur camilla? :P

onsdag 28 april 2010

Dagen 118

Har inte varit så aktiv kom jag på.. Inte för det egentligen spelar någon roll, vem är det egentligen som är intresserad av mitt liv här liksom? ^^

Det har inte varit någon direkt supertid sen sist måste jag säga. Skulle simma i fredags med Desi. Regnet försvann och jag tänkte att fiiine..skiner solen så ska jag fanimaj cykla. Drog upp min nypumpade cykel från källaren och skulle cyklaaaa.. Då har fanskapet slutat funka.. Och jag svor för heeela kvarteret. Satte ner den igen, tog bussen och ringde H o beklagade mig. Jag ska köpa en NY cykel nu.
Det gick riktigt bra att simma. Var en hel del folk, massa söta pojkar. Tror den enda t o m gjorde intryck på Desi..^^Jag lovade henne att inte skriva att jag sett henne naken så ska väl inte göra det hihi. Lurade med mig henne o käka baguette sen, men hon bantar tydligen så ingen mat för henne. :P Du vi får ta och klippa oss en dag va?

Helgen flöt snabbt förbi.. Vi var iväg på lite shopping, hittade dock inte det jag ville ha. Jag vill ha skor.. Jag hittade dom iofs på Burlöv men köpte inte dom. O när jag idag skulle köpa dom fanns dom varken på mobilia eller svågertorp.. Grrr.. Såå nu får jag leta mig till Burlöv en dag..igen..

Svärföräldrarna kom förbi en runda på söndagen. På vägen hem hittade dom ett hus till oss.. Hahah ja så klart ute på vischan.. Hela grejen drog igång världens kalabalik här hemma, as usual. Kom åter på att jag o H har delade meningar med vad som är bra läge för ett hus. Agree to disagree var lösningen.

Har påbörjat en ny kurs i måndags. Mailat uppgift nr 1 och fått den godkänd. Alltid skoj. Det är lite drygt med distans att man inte alltid vet hur stort dom vill ha det, vad dom letar efter mer detaljerat. Men det går iaf. Jag slipper iaf Pauli kl 8 på morgonen.

På kvällen tog jag en lång promenad med Tanja. Vi kom snabbt på att det var match på stadion. Massa massa folk. Men det var trevligt. Fint väder, trevligt sällskap och massa att prata om. Idag ska det softas..funderar på att läsa en bok, så vi får se...