fredag 3 juli 2009

Kära Bullen..

Du Desi lilla snuttepluttan.. Det är så här att jag får ingen orgasm i vårt sexliv. Detta gör mig väldigt ledsen och lite smått irriterad då du stönar och njuter i fulla drag. Du måste lära dig att tillfredställa mig, annars kommer jag nog tyvärr bli tvungen att lämna dig.. Och det vill vi ju inte. Speciellt inte nu när vi håller på att jobba på att mensa samtidigt och allt. ^^


(Jag var bara tvungen..love u)

torsdag 2 juli 2009

Brains before looks..

Eller vad tycker ni? Jag vet inte men jag har funderat på det där. Intelligens är sexigt.. Män (och kanske kvinnor) som kan föra intelligenta samtal, argumentera för en åsikt och som har åsikter (bara det liksom) är sexigare än folk som bara svara med ord som jag vet inte, helt utan egna tankar och funderingar, rycker på axlarna. Det som är värst är när man måste förklara saker som bör vara helt uppenbara. Inte så att alla ska veta allt men viss allmänbildning kan man väl kräva..^^ Även den snyggaste, sexigaste, porrigaste kille blir bara såå oattraktiv om han är helt blåst. Är det vuxenpoäng för detta måntro?

Nu ska ingen ta åt sig, detta är bara en tanke...hihih

onsdag 1 juli 2009

The Big Bang Theory


The Big Bang Theory. The one and only!!

Ni måste se denna serie, ni måååste. Den är så hysteriskt rolig. Sheldon är den mest underbara varelse jag sett på tv på länge. Skrattade så jag låg dubbelvikt och gråtandes innan idag. Humor på hög nivå..^^
Det finns en hel del inslag på youtube..check it oooout....!!
♥♥♥

The End

Idag har jag läst ut min senaste bok. Ansiktet av Dean Koontz. Den var på 612 sidor och var precis så spännande som hans böcker är, när man väl har kommit in i dom. Jag tror dock att jag är mer mottaglig för just denna genren just nu än jag var innan. Vet att dom kan vara lite svåra att komma in i, hans böcker. Så nu vet man slutet. Det man har väntat så länge på. Nu finns det inte mer. Jag blir alltid lite så nedstämd när man läst ut en bok, det är som man har lämnat den där lilla fantasivärlden och aldrig mer får komma tillbaka.

HIh jag får väl hitta mig en ny bok, har några kvar i hyllan som inte är läsa än.

tisdag 30 juni 2009

Ännu en dag gått och kommer inte åter

Idag har jag gjort...ja tre saker. Klätt min spalje med min passionsblomma, lagar gorgonzola biffar och besökt toaletten.
Vi kan ju börja bakifrån. Jag mår bättre men har fått kväljningar och magknip hela dagen, och som jag sa till Desi : Varit rinnande. Hihi hon tyckte jag var äcklig, men vadå..det är ju fullt normalt. Eller ja inte så men ändå..ja ni vet.. Alla blir vi sjuka någon gång. Somliga mer än andra och vissa blir fanimej aldrig friska. Jag ska vara glad att det bara är lite diarré..

Jag fick H att borra upp min spalje som jag köpte för hur längesen som helst. Bättre sent än aldrig. De blev helt okej. Jag är lite förälskad i den blomman, den är mysig..sen får den ju så fina blommor med. Mest gillar jag iofs alien tentaklerna..^^ Eftersom det är en klängväxt så har den korkskruvs formade små "armar" som den hakar tag i allt med. Väldigt gulligt..:P

Oh måste tillägga här att min orkideé har fått barn..hihi. Jag trodde den höll på att dö så jag satte undan den men gav den lite vatten då och då. Det började växa något på den och det visade sig vara ett skott. En nu blomma med ett skott på. Såå söt.. Såg också att mitt olivträd har börjat växa som bara den. Där är en himla massa oliver men några har vuxit mer än andra. Ska bli spännande och så om dom är goda ^^

Lägger in bilderna sist här nere.

Så till sist var det gorgonzola biffarna. Dom är så fantastiskt goda. Gjorde dom för första gången för ett tag sen och det är verkligen en favorit. De förutsätter att man gillar gorgonzola då, eller vanlig blåmögelost som jag med provat göra dom på. Klart godast med gorgonzola iofs.

Här är receptet, jag rekommenderar dom verkligen..^^

800 g köttfärs (bland eller fläsk står det men går bra med nöt med, dock lite torrare)
2 ägg
1 dl mjölk
2 msk ströbröd
salt
Peppar
150 g Gorgonzola
ca 3 dl Vätska, välj själv mellan matlagningsgrädde, vispgrädde, vatten eller creme frasiche eller blanda efter tycke.
Ljus redning
Soya
Smör


Börja med att sätta på ugnen på ca 175 grader.

Blanda mjölk (1dl ) med ströbrödet och låt detta stå och dra tills ströbrödet sugit upp mjölken.
Undertiden kan du blanda köttfärs, ägg, salt och peppar. Blanda sen i ströbrödet.
Gör som små biffar i handen, ta en stor tesked gorgonzola och lägg i mitten på biffen. Täck osten med färs, är den inte helt täckt läcker den gärna ut sen i ugnen. På 800 g blir det ca 12-14biffar, på ett ungefär. Lite mer än hälften av osten ska gå åt så ta en ganska stor bit per biff.

Stek biffarna i smör i pannan tills dom är bruna och ställ sen in i ugnen ca 10 minuter så dom blir klara rakt genom.

När du stekt sista biffen tar du en klick smör i pannan, häller på vätskan du valt och osten som är kvar. Låt allt smälta, vispa och smaka av med soya och ev salt. Tänk på att gorgonzola är ganska salt i sig själv. Är det för salt ha i lite mer vätska, är det inte salt nog ha i lite soya. Red såsen med redning och koka tills bra konsistens.

Servera med grönsaker..^^





Visst ser det gott ut? :D




Min orkideé





Tror ni jag ska äta tomater eller...mmmmm


Ser ni lilla oliven ? =)
Ja det var allt för idag gott folk.. Dead tired, ZZzzzz

måndag 29 juni 2009

Puke...

Nu i helgen som varit har jag inte känt mig helt 100. Inte så att jag varit sjuk men känt mig lite så olustig. Trodde det berodde på något annat så tänkte inte så mycket på det. Lite vila och min bok skulle nog funka. Jag tog det lugnt hela helgen, igår skulle H jobba och jag skulle städa men på eftermiddagen kände jag mig sjukt trött och seg. Kände att städa var inte det jag kände för så jag kollade på film med Anton och lite sånt.

Imorse höll känslan i sig. Jag var inte direkt trött när jag vaknade. Ibland kan jag må lite illa på morgonen om jag inte sovit så bra på natten men det var ingen fara idag. Gick upp och duschade, tänkte att lite kallvatten skulle pigga upp mig. Tog på mig och skulle äta lite. Eller ja äta och äta. Jag dricker måltidsersättning på morgonen för jag kan inte äta för tidigt på morgonen. Det brukar funka hur bra som helst. Imorse fick jag ner 2/3 innan jag fick kväljningar och fick hälla ut resterande. Jag kunde inte borsta tänderna utan att dom kom tillbaka, kväljningarna. Lite obehagligt men sånt går över tänkte jag och vi gick till skolan. Det var rätt kyligt ute på morgonen jämfört med förra veckan och det var skönt. Ann hade öppnat så vi pratade en kort stund sen gick jag ut till cyklen och skulle sticka till jobb när jag kände ett akut behov av att spy. Så jag spydde.. Som fan.. I en buskrabatt vid Antons skola.. Visst är det underbart. Så jag gick hem istället för att jobba idag. Ringde alla 23 olika nr jag har till jobb och till sist svarade Karin. Jag gick och la mig och sov lite (efter jag borstat mina tänder så klart^^) och vaknade för någon timme sedan.

Jag hatar att kräka...den känslan är vidrig. När man känner hur det drar hela vägen från magen längs ryggen upp i halsen och det känns som man ska kräkas ut hela maginnehållet. Efter man tvingats hålla andan i vad som känns en evighet så kommer det bara några sura äckliga droppar magsaft.. Huuuch...det är vidrigt... Jag ska inte äta på ett tag..just in case.. Och håller tummarna för att när jag väl äter får det vara nere... Nu ska jag lägga mig igen, titta lite på tv innan Anton kommer från fritids..

söndag 28 juni 2009

Freaks and psycos ^^

Har världen blivit helt jävla galen?? Helt ärligt.. igår var vi ute och körde. Kom vid den lilla rondellen vid shell på holma. Vi skulle rakt fram till mobilia hållet o i rondellen ser vi att en man i permobil står och väntar vid övergångsstället rakt fram. H saktar ner för att visa att han kan köra över. När vi stannar framme vid övergångsstället blåser en kärring om oss. Förbi övergångsstället, fast hon ser att vi uppenbarligen stannar för något och skrämmer slag på stackaren som vi stannat för. Hon ser ju inte honom framför vår bil då han sitter ner i en rullstol. H tutar på henne som en galning och kör i fatt henne, kör in framför henne och tvärbromsar. Hon tvärbromsar bakom...tyvärr.. Och sen kör hon om oss och..håll i er... Den gråhåriga lilla kärringen räcker Fuck u åt oss. Jag var så förbannad att jag höll på att koka. Vi stannade borta vid Mobilia korsningen och jag skriker åt henne från bilen. Hade det inte kommit fullt med bilar hade jag fanimej gått ur bilen och frågat om hon var helt jävla dum i huvudet. Gammal kärring med en liten bil, grått hår och en tandlös gubbe bredvid. Det är vid såna tillfällen man velat att polisen var där, såna som hon ska fan inte ha körkort. Jag sa det att jag hoppas att när hon blir gammal och ska ut o gå med sin lilla rullator är det någon som kör på henne så hennes höft går åt helvete och hon får ha hemtjänst. DÅ ska jag komma och plåga henne som fan...

Varför är det så svårt att vara snälla och gulliga och hjälpsamma? Idag är folk stresade, otrevliga och aviga mot varandra. Inte konstigt att världen ser ut som den gör. Man kan inget annat än bli ledsen.

Igår hade anton en kompis som sov över. Tänkte att ska jag ändå bara vara hemma kan det väl gå bra. Det gick bra. Vi käka pizza och pojkarna spelade nintendo. Han (Simon) hade aldrig spelat 8-bitars..^^ H tyckte det var skam så han fick spela det igår. Dom hade skojigt.. O kom i säng vid 22,30..jag var som en zombie. Orkade knappt hålla ögonen öppna. Helt sjukt trött. Det var så himla underbart när dom väl sov och jag kunde krypa (Bokstavligt) in i sängen. dom vaknade 5 i morse..hahah inte klokt..

Vi har börjat öva Anton på att vara hemma själv, ha nyklar in och att ringa till oss. Igår var han borta hos Simon och Pontus när vi var iväg och handlade. Han hade fått nyklar med sig och han ringde oss när han kom hem. Hade gått jättebra. Han börjar bli så stor.. Dom hade fullt krig när vi kom hem men barn är ju barn och jag är glad att inget var sönder och inget grät..^^

Mitt nästa projekt här ska bli att fixa en bild i headern.. Är inte så kreativ med photoshop men något ska man väl kunna få till, man kan inte riktigt se vad som står där uppe...men ni får ta på brillorna...eller fråga..:P

Nej nu är jag hungrig...kaffe nästa..