onsdag 20 januari 2010

Dagen 20

Kom ju på att jag inte bloggat på länge nu. Vet inte varför, bara blivit så. Har väl hänt en hel del sen sist, både skoj o mindre skoj. Fast det är ju relativt. Hur skoj är det för er att jag fått en diskmaskin t ex? För mig jäävligt skoj :D ( inte alls för er hihi)
Har spenderat kvällen med Desi, Maria o Anja. (O anton) Vi spelade Cluedo. Himla skoj. Man får nog spela det någon gång innan man får in tänket men det var roligt. Vi käkade lite med, beställde mat. Jag tog grillspett o pommes o sallad. Det var såååå gott.. Men nu har jag lite ångest.
Jag har nämligen varit duktig och tagit tag i saker och ting, fått en himla bra start och så syndar jag med grillspett..:P ja det kunde ju varit värre om man säger så.. men men.. Nya tag imorgon. =) Var morgon är jag ute och promenerar. Jag förstod att jag var störd i söndags. Vi var och såg Avatar, i 3D, som för övrigt var skitbra. Vi var hemma runt 1 och jag var i säng vid 2. Kl 8,24 vaknar jag, söndag morgon. Knappt vaken. Och jag tar på mig, går ut och går.. Förstår ni?? Nästan helt omedvetet, som i sömne. Jag är inte normal. Det är svinkallt, tråkigt, snöigt och halt. Och jag går ut och går. Men men..det funkar iaf så ska inte klaga.

Skolan har dragit igång med. Var där i måndags. Verkar soft måste jag säga. En kurs åt gången, några träffar i skolan. Helt okej med andra ord. Har redan lämnat in och fått respons och godkänt på min första uppgift ( O ja man kan bara få den godkänd) Så det sak nog gå vägen.

Nu ska jag skita i detta för idag, har tagit lite bilder men vet inte på vad..men det kommer kanske imorgon eller så..