tisdag 11 januari 2011

wanna join me in the closet babe?

Nytt år, nya möjligheter och ny skit.. Optimist javisst.. NOT! Helt ärligt så är nog slutet på 10 o början på 11 bland de sämsta jag varit med om. Världsklass sämst. Dödsfall, sjukdom, stress i mängder och sen lite mer sjukdom. va fan är detta egentligen??? Och det är inte så att det bara drabbat mig, nej då.. Skiten sprider sig... Jag vet idag INGEN.. <-- med betoning ser ni.. vars år börjat(10 slutat) underbart. Okej att det bara gått typ 2 veckor men ändå..

Har inte hunnit med så mycket än känns det som, fast ändå gjort nästan allt jag ska. Mamma har flyttat iaf, vilket är såå skönt. Har bara allt det där roliga kvar. Ju mer jag funderat på det ju mer vuxen känner jag mig. Jag håller på att ta tag i saker jag skulle gjort för längesen och det känns fan bra. Har bara min lilla mormor kvar att prata ut med. Haha ja hur det kommer gå det vette fan men jaa.. Sånt är livet och bara för man är gammal betyder inte det att man har immunitet i livet.

Spenderade fredag morgon på sjukan. Fick en remiss att röntga mina lungor. Det gick helt okej. Stackars röntgensyrrorna höll på att avlida när dom såg mina piercingar. Smarte jag kunde tydligen inte räkna ut att metall på en röntgen är ingen hit. Så dom fick sympatismärtor och höll sig för brösten när jag plockade ut dom. Haha jag tyckte faktiskt lite synd om dom, dom såg verkligen ut att lida.
Utanför träffade jag Roland. Han står och säljer Aluma utanför 44:an och där runt om. Han var helt underbar. Det var alldeles grått och kallt i fredags men glad i hågen kommer han sjungandes. H var lite sen så jag hade en stund över. Vi hann prata om allt mellan himmel och jord men en sak fastnade lite mer än vanligt skitsnack. Han hade för första gången i sitt liv ( Roland är i 45 års åldern) fått en egen lägenhet som INTE var en knarkarkvart full med blod och spya. Hans ögon riktigt lyste när han berättade om hur han kunde sitta i sitte get vardagsrum på kvällarna och gå ut i sitt kök, koka en kopp te och bara njuta. Han var såå nöjd och glad, över det lilla han hade. Sånt fastnar. Ger en själv perspektiv på sitt liv och hur man tänker om det.

Åkte till svärföräldrarna i helgen. Hjälpte svärfar med fax och grejer.. jag är ett tekniskt geni..:D (ja iaf enligt honom och det räcker för mig :P)
Fick stillat min kebabkåthet med. Intruducerade svärföräldrarna kebab och nu är det vanligt förekommande, vilket gillas totalt av mig. Helt sjukt. Jag hade kunnat käka detta 24/7, inget annat. Dock inte alls nyttigt men man kan ju äta grönsakerna med och hoppas på det bästa.

Lyckades ta mig hem till stackars Tax med. Bryta benet är ingen höjdare :D Hon hoppade runt på sina små kryckor så tjusigt så. Fick en jättemysig pratstund med henne o Gina. <3 Ni är så fina, love u.. Vi kollade på årets sjukaste film, Get him to The Greek.. Haar fortfarande inte bestämt mig för om den var bra eller inte, men rolig helt klart. Har du problem med spya så se den inte :D

Något jag är djupt missnöjd med just nu är att jag sålt min soffa. Ja det i sig är bra.. Men den andra kommer i februari.. Så nu huserar vi på golvet, med kuddar, filtar m.m. Och hur fan jag än gör är det aldrig skönt. Aldrig!!!

Nu kommer snart lilla Monika på besök med Theo.. Byta julklappar, bättre sent än aldrig. Julen som aldrig tar slut alltså....