torsdag 5 november 2009

Geee mig..=)

Alltså jag vet inte vad dom lagt i vattnet sista tiden men fan vad jag har garvat.. Matten igår, 8 på morgonen.. Skrattade så jag grät.. Vet inte helt varför.. ^^ Allt var bara roligt.. Det trots att jag hade migränkänningar och fick sova hela dagen.. Och trots att det var just matte, sannolikhet är ganska skoj. Eller inte..har inte bestämt mig än. Det kan vara skittråkigt med.
I vilket fall så garva vi som fan idag med.. Först på matten..igen.. Samma skit, ändå skoj..har ingen aning om varför..Jag och Cecilia satt och skrattade åt allt.. Sen historia.. Thomas pratade om krig..detta tycker man ju borde inte vara så skoj.. Vi garvade... Droppen var när vi satt och fikade på glol:en idag. Vi var på föreläsning på Röda Korset i Humanitetens hus. Jag satt med Thomas o Pepp och drack kaffe.. herre gud säger jag bara.. Tårarna sprutade. Pepp pratade om sexualkunskapen i skolan.."på hans tid" och Thomas berättade om när hans dotter Matilda bytade ut snälla Rudolf i årskurs 6 mot "Mopedisten" Oscar. Vi hade skitskoj.. Gamla gubbar är fan roliga..
När jag väl kommit hem var jag inte alls så där off som jag brukar utan var fortfarande igång.. Någon där idag luktade så jäävla gott. Killparfym is the shiiit. En man som luktar riktigt gott kan få mig hur kåt som helst hahah..oavsett andra attribut..

Så till något heeelt annat.. har inte pratat med Z på länge, men gjorde det idag på msn. Han är i värmen i Thailand och slåss..hahah... Eller ja snarare drar på sig blåmärken..^^(kickboxnings träning) Jag fattar inte varför man vill betala för det där men men.. Pojkar är pojkar..
Pratade med Monika med idag.. Vi är fan dåliga på det där att höra av oss till varandra. Jag är det till alla.. Jag erkänner. (fan vad jag erkänner mina fel o brister nuförtiden..hmmm)

Idag har jag roat mig med att vika tvätt, plockat undan grejer. Vi har mycket grejer. Det är drygt med mycker grejer. Ska smaka på vinet jag fick av svärmor ikväll hade jag tänkt, i lugn o ro med mina läxor på ena sidan, datorn på andra sidan o vinflaskan i mitten :D Jag har läst i min psykologibok att belöning är bra, toppenbra. Så då tror jag på det. Jag menar det är ju fan studentlitteratur..:P

Idag inträffade något väldigt jobbigt.. När jag satt och väntade på drottningtorget översköljdes jag med en enorm längtan efter en cigg, jag var näääära på att gå och handla ett paket. Alltså det är helt sjukt.. Man kan nästan jämföra det med sex.. Att man viiiiill så jävla gärna att man nästan kommer bara någon tar på en. Samma koncept med cigg, när man tar första blosset så bara njuuuter man =) Ja ni hör själva...hihih Man kan undra om det är cigg eller sex jag behöver..

Nej du ska vi nog sluta här för idag...^^

onsdag 4 november 2009

Correcting....

Jag föll som en jävla sten...så det så... (Visst är det underbart när man kan erkänna sina fel o brister )


Tjoohooo....

tisdag 3 november 2009

Prövningar..

kan komma i många olika former.. idag har jag haft lite olika prövningar..hihi.. Känns nästan lite religiöst för fan..hahah.. jag föll inte för frestelsen.:P
Jag började dagen med att motstå frestelsen av att gå och lägga mig hos H igen. Det tog emot att gå ut i regnet och rusket idag. Träffade Linda på bussen idag, lika skoj som alltid. Vi pratade lite om Mange och hans tjej. Jag visste hon var störd men inte så pass att t o m Linda har fått säga till henne. Idag verkar Anton vilja åka dit, men skulle det någon gång vara så att han inte vill så ja då är han hemma med oss..^^ det är fan inte lätt att veta hur man ska göra ibland. H låter ju mig bestämma helt själv, han vill knappt lägga sig i alls. Han tar hand om Anton, på ett superbra sätt men han vill inte blanda sig i när det gäller sånt med Mange t ex. Vilket jag respekterar. Så man får fatta såna beslut helt själv. På gott och ont. i vilket fall...moving on...^^
Min dag har varit pestig på vissa sätt. Matteprov kl 8,05. Gick så där, men jag svarade iaf på alla frågorna, den ena på ett något originellt vis men ändå..hihi Jag vet Peter gillar mina teckningar :)
Efter det 10,20 hade jag psykologiprov. Och tack gode gud för det gick bra.. Tror jag iaf.. 5 frågor, as usuall.. 4 A4 sidor som svar.. As usuall..kinda.. Så det kändes helt okej..
Träffade på Håkan ute i korridoren..han är söt...^^ Han flummar mest omkring nuförtiden känns det som. Han skulle lik som jag in till Thomas. Thomas är också helt underbar..<3 Han fixar och donar och han ger mig inga huvudbry.. Sånt uppskattas.. Så nu har jag "Koll på lääääget" igen.
Fick lite kvalitetstid med H innan han gick och jobbade. Måste säga att det är himla skönt att få ha egen tid..:P Ska läsa lite läxor med anton nu, sen blir det kvällspluggning och lite grejs..
Har några fler frestelser att motstå innan dagen är över men det ska nog gå bra..(A)

måndag 2 november 2009

Ny dag, nya tag..allt är nytt..

Det känns så..nytt.. Det mesta nytt är spännande, roligt, intressant. det kan jag kanske inte säga om detta men det är ändå en ny period liksom. Har varit lite så för vad Peter skulle säga, han sa verklingen inget. Sånt är skönt. Smällen kommer imorgon.. Provresultat, nya prov, inlämningar..husch.. Men det är imorgon.. Innan dess måste jag plugga.
Var så trött imorse. Anton vaknade med m ig typ, han hade haft en mardröm så han kom uppfarandes när jag gick upp.. Lilla plutten =)
Träffade Rim på bussen..hon tog den lite tidigare. Imorgon ska vi ta den senare. Skoj med morgonsällskap.. Jag var tidigt i skolan och kunde sitta o läsa Metro i lugn och ro, det är så skönt på morgonen. Såg det var dags för Ullared på tv snart..hahah Jävla idioter.. Har ni sett hon på reklamen?? Med TRE kundvagnar.. Va fan är det liksom.. "Förra året hade vi 7 och det kostade oss 27 000" Vaaaad behöver man för 27 000???? Om året..?? Jag skrattade rakt ut när jag läse om "huvudpersonerna" : jag har inget emot blattenamn, verkligen men Ghassan..?? Det blir såå himla fel liksom.. sen Morgan på det.. Hihih ja det är nästan så man måste se det där ju..
Mitt horoskop var lite mystiskt.. Besvikelse med hastigt påkomna förändringar.. Jag gillar (nog) mina nyaste förändringar..hihi.. Så inga besvikelser här hoppas jag..
Efter min ganska sköna och innehållsrika matematik timme bytade jag mitt kort till ett jojo kort..så jävla meningslöst men nu är det gjort iaf. Sen åkte jag till Mobilia och shoppade lite. Fan jag hatar att åka buss, folk verkar inte kunna tvätta sig.. hur fan kan man inte märka om man stinker (o nu menar jag inte luktar lite illa) Folk luktar vitlök, svett, piss, tobak..u name it.. Skiiiitäckligt.. alla kan lukta illa någon dag så där men va fan..
Nu har jag ätit så nu återstår bara plugga.. Har två prov imorgon..suck.. ett 8,05 o ett 10,20..skoooj.. Efter det får jag jaga rätt på lilla Thomas..och "få koll på läääget"
men först ska jag vila lite..^^ Hihih

söndag 1 november 2009

Pluggsöndag..

Lite bilder från ja sista tiden...typ
har ni sett en pumpa på insidan?? Rena alienboet... sen luktar det vidrigt...helt ärligt..





Men han blev rätt så söt ändå.. Anton fick välja utseende... Jag ville ha ett hus...^^


Anton vår Mästerfotograf tog bild på minneslunden..^^


Har man ingen pappa så uppskattar man en sovande svärfar..^^


Mina nya gardiner... =)


Hs nya påhitt... Gräshoppor... Större, väsnas mindre..ett plus och ett minus liksom..


Sötaste lilla Kajsa...


Desis små örhänge... vet inte om jag fotat dom innan men men..


En himla bra grej hittade jag... Vattentätt med^^


Snacka om.. Suck och pust.. Sen imorse tills nu har jag typ bara läs matte. Förstår du hur tråkigt det är och hur trött man blir i huvudet?! Och ändå har jag typ ett helt kapitel kvar att lära mig.. Dessa jävla formler..:/ Jag är inte lycklig... Rent fysiskt har detta varit en ren slappedag, har bara ätit skräp, slappat i soffan med mattebok o texas.. Mitt favoritinslag i min matte hahah.,. den är lite skojig.. (kan det bli mer nördigt eller??) Känner att jag borde ha sovit längre i morse men H väckte mig när han gick upp, han skulle jobba så han gick vid 10.30 typ.
Jag är så himla glad att jag höll mig hemma igår/inatt. Hade lätt inte mått så här om jag följt med hem till Katti. Hihih pratade med tax innan.. Rak lång i soffan och helt tyst var underbart..^^

Brukar ni se Vem kan slå Filip och Fredrik? Så himla skoj att det var en som slog dom, en liten flicka..hihih.. Sånt är skojigt värre..
En annan skojig sak är att för någon vecka sen budade jag på en bricka, en röd Nilsjohan på tradera. Jag slutade buda vid 85 kr.. Idag fick jag en likadan för 2 kr..hihi... Sånt är skoj ^^