torsdag 20 maj 2010

En tanke

Igår var jag och Anton på ICA en snabbis. På väg dit gick vi förbi en kille som gick på andra hållet. Han var lång o smal som bara den, som en sparris :D Inte min stil men han såg nog bra ut för någon annan, välklädd med kostym, fixat hår o sånt.
Det jag störde mig på var att man kunde i dessa kostymbyxor SE hans kuk. Jag tittade inte ens utan man bara såg den, helt ofrivilligt. Han MÅSTE ju ha kollat sig i en spegel innan han gick hemifrån för han hade fixat sig liksom. Då borde han ha sett att hans bula fan inte såg normal ut i dom byxorna.

Eller tänker inte killar på det?

Det var iaf inte alls snyggt, jag mådde nästan lite illa. Jag gör det av föör stora kukar i byxor liksom. Det ser inte alls normalt ut. Den ligger pressad där längs ena benet som en anabolasnigel..

onsdag 19 maj 2010

Dagen 139

Jag var på Plantagen igår. Jag var på jakt efter smultronplantor. Tog sju svåra år att hitta alltså. Längst ute, i en hörna stod dom. Vill inte alla ha smultron och jordgubbar nu liksom? Jag har dålig koll på när man ska så och när det är säsong på olika saker. Jag brukar bara plantera när jag känner för det och hoppas på det bästa. Jag hittade gula smultron med. Hur gulligt är inte det? Så nu har jag överflöd på gröna saker på balkongen. Knappt man får plats där ute snart. I den stora krukan sådda jag blommor. Fick små fröpåsar hos Desi sist, dessa var för rabatten. Jag kollade på baksidan där det stod att man skulle så med typ 6 cm mellanrum. Jag har ju ingen rabatt så jag tömde två påsar med blommor i den där krukan och vattnade. De växer som faaan..Får väl se vad de blir av det där.


Mina tomater har vuxit med, sakta men säkert. Jag får väl tomater lagom till augusti eller nåt men bättre sent än aldrig. Det är mycket godare med egna så jag väntar gärna lite.


Jag hittade denna i brevlådan en dag. Dom är såå söta <3!!


Några bilder från svärfars kalas. H:s min är bara töntig hahah. Han kämpar sååå för att se ut som en badguy..:P (Totalt misslyckande :D ) Och sen var det lilla Engla. Hon var så söt. Först var hon lite blyg men efter en stund vågade hon t o m hänga på H. Det är inte illa det..haha.

H var inte såå pepp på att köra med sin nya bil när det regnade som fan, meeen vad ska man göra. För mig är det ju trots allt en bil liksom.. Men för honom.. Ja jag vet inte..:P Han hade varit duktig och inte sagt något till la familja om den så svärmor satt i fönstret och så allmänt förvånad ut när han kör in och hysteritutar.. För övrigt hade la familja också köpt en ny bil, en Mustang.. Vet inte varför dom är såå hysteriska med bilar i den där familjen..


Sen har jag roat mig med lite självplågeri. En styck industrial piercing och en styck tatto på ryggen. Tatton är nästan läkt nu, den kliar lite friskt så det kan väl vara ett gott tecken. Och ja det gjorde allt lite ont på sina ställen, men ack så nöjd är jag. Piercingen gjorde inte det minsta ont. Plopp plopp och klart. Dock tar det lång tid för denna att läka och det är fan inte alls skoj när man "glömmer" den o drar i den, sover på den eller tvättar den. Men det går..

Så nu har vi roat oss för denna morgon, nu väntar kaffe, skolböcker och full koncentration.. (yä rajt)