onsdag 14 april 2010

Dagen 104

Idag har jag kört på myskläder och softig plugg hela dagen. Skönt har det varit. Inte fått gjort allt för mycket då lagar är såå trist..
Har haft lite känningar i benen o fötterna idag. Var iväg en runda med Camilla i bokskogen och promenixa igår. Såå skönt väder. Solen sken och det var såå mysigt i skogen. Vi gick och gick och gick. Skoskaven jag fick var inte dom små fan. Men dom är bättre idag =) Får skaffa bra skor. Trodde mina skor var helt okej hahah men inte efter x antal km.
Vi tog vår första utomhuslunch med. Pasta på en filt i solen. Superskönt. Hade lite filosofiska samtal sen droppade hon mig hemma.
H jobbar hemma idag, lite märkligt men han fick allt vackert gå upp i morse. så klart väckte han mig men ja vad ska man göra. Så han kommer hem ikväll igen, en extra natt hemma för honom var vecka kan nog vara skönt.
Har ingen lust att göra något speciellt idag. Laga lite mat, lyssna på lite musik. Kolla trueblood i kväll sen sova.. Låter det inte som en bra dag?
Oh ja just de..lagarna ska jag med bli klar med..hihih

söndag 11 april 2010

Dagen 101

Jag trotsade min migrän i fredags och tog mig hem till Camilla. Vi skulle ha hemmamys, pyjamas party med sprit. Nice nice. Hennes arbetskollega Jeanette kom med. Vi hade väldigt mysigt. Jag letade mig hemåt vid 2 och hittade min kudde kl 02,37 ganska exakt.
Sov som en stock och vaknade 7,37. Hela fem timmars sömn fick jag. Underbart men sant, men jag var som tur var inte bakis trots en hel del sprit. Förstår det inte men spekulerar inte i det utan säger bara tack så mycket.

Vid 9 gick familjen hemifrån lördag morgon, på jakt efter frukost. Hade verkligen inget hemma alls så vi fixade baguetter. Värsta skiten jag ätit på länge måste jag erkänna. Den var så himla torr att jag trodde jag skulle avlida av uttorkning innan jag svalt skiten. Och jag fick en grym tandvärk (skyller även denna på den torra baguetten). Tvingade H att stanna i everöd för att lunka in på ica och fixa alvedon. Det är faktiskt himla bra att man kan köpa painkillers lite överallt nuförtiden.
Väl hemma hos svärföräldrarna väntade kaffe och bulle. Sen fixa jag deras internet och grejs.
Kopplade in deras mobila internet i en router, fick båda laptoparna att funka, skrivaren kopplades in och till min stora förvåning kom det ut papper :D Så allt funkade. Så jävla skönt, för mig. Kändes lite oroligt innan dess då jag kommit på denna briljanta idé vilket kostade min svärfar en hel del. Men nu är dom glada och nöjda vilket är huvudsaken. Det blev kalops där mellan och vid 14,55 var jag på väg ut genom dörren skrikandes efter H då jag hade en tid att passa hemma i Malmö. Svärfar blir förskräckt för vi inte ska ha eftermiddagskaffe innan vi går så det MÅSTE vi ta. Kl 15,20 lämnar vi Åhus och jag är smått panikslagen.. Men det funkar.

Jag skulle träffa Monika på Gustav för en tur till Casa Mia och goood mat. Hon har fyllt år och vi hade bokat en middag för att umgås. Man är lite dålig på det då och då ju. Och så klart hade jag förträngt detta när jag sa jaaa till svärfar. (är man förvirrad så är man)
Maten var supergod, vinet var skitgott, tiramisun var mmmm.. Vi gick en liten runda för att kunna andas efter maten. Känns som jag inte gjorde annat än att äta igår..^^ Sov som en gris och vaknade så lycklig..

Idag har jag tagit det lugnt.. Ska städa lite och tvätta kl 16. Är inte alls på det humöret, därav jag sitter här istället hahah. Men det kommer kanske. Ska njuta lite till iaf..bara lite..