lördag 27 juni 2009

So far so good..



Ännu gillar jag denna bloggen bättre, lite annat upplägg men de funkar. Ska lägga in lite bilder idag och se hur det funkar. Läser du detta så funkade det bra, om inte..ja..:P



Jag hittade en bild på nätet för lite sen som jag blev helt betagen av. Det var en bild på en nebolusa. De är stora moln med gas och rymdstoft och dom är så vackra. Så jag letade vidare och fann en del fina bilder. Nebulosor och Galaxer. Tänk vad som finns där ute utan att man kan se det. Och nej jag tror inte på aliens..hihih..bara stjärnor och gasmoln och sånt..^^ Men man ska aldrig säga aldrig.. För övrigt gillar jag just Alien en hel del. Det är en av mina favorit konstnärer som har ritat henne. H. R. Giger Han har bland annat formgivit några barer, gjort statyer och ritat en hel del teckningar och målningar. En annan av mina favoriter är Luis Royo. Hans målningar annorlunda men ack så fantastiska. Hmm hur kom vi nu in på konst..? Eller ja egentligen är det ju inte så konstigt. Man måste se det dära gasmolnet som konst med, eller? :P Denna ska se ut som en fågel, den kallades för rymdfågel iaf.. Jag vet inte om jag helt ser likheten men men. I vilket fall är den himla fin. Nästan så man vill åka ut i rymden..men bara nästan. Vet inte hur man hade känt sig där ute, helt jävla ensam eller hade man känt sig som man var del i något större kanske. Vem vet, jag kommer då aldrig att få veta vilket iaf.
Äntligen är det helg. Man uppskattar helger så mycket mer när man jobbar. När man pluggar är helgen bara ännu en dag man kan plugga på, bör plugga på och måste plugga på. Nu är man helt jävla ledig, och det är så underbart. Denna veckan har gått rätt sakta måste jag säga. Jag jobbade måndag och tisdag och hade inte ett smack att göra på jobb. Jag går utöver alla dom andra och har inget eget schema så jag ska "hjälpa" dom andra men om ingen behöver hjälp har jag nada att göra. Så jag tog ledigt i onsdags, hade sovmorgon ( vilket betyder att jag gick upp efter 6 ^^) Vi var på Golvpoolen, herre gud vad det finns mycket fint till badrum. Jag vill ha nytt när man går där och tittar på alla deras utställningsmontrar. Nästan så man känner att man vill göra om allt här hemma, nya golv, badrum, lite nya färger. Men det ska jag INTE, så dom tankarna förskjuter vi..långt bort..:D Sen jobbade jag torsdag igen. Då hade dom tydligen haft lite kaos på onsdagen och dom hade behövt mig, ibland är det ironiskt. Men jag hade lite mer att göra för någon var sjuk. Det har varit allmänt jävligt varmt, men jag är inte helt kry så har nog haft lite egen feber med. Dubbel värme liksom.. Alla människors baciller när man kommer till jobb blir oftast lite väl många för min del. Oavsett hur mycket man spritar sig.
Nej nu ska jag fixa lite frukost, ta några alvedon och krya på mig själv..^^

fredag 26 juni 2009

Humor^^

Idag har jag varit på jobbet och faktiskt..hipp hipp..jobbat.. de är inte fy skam det ni. Jag har traskat runt, runt med lilla Ania. Vi gick där i solen och pratade om allt mellan himmel och jord. Och när vi minst anade det blev vi "omkörda" av en gubbe. På cykelbanan. Det fina i denna historien är att gubben lilla var typ nära-döden-gammal, limpade fram med krycka och släpade en enorm JYSK påse i ena handen. Och ÄNDÅ går han om oss, smått hysteriskt med. Jag var tvungen att skratta..

Jag har inte helt kommit över det faktum att Fredrik på jobb är fruktansvärt lik min bror..i sina yngre dagar.. Det stör mig...lite. Bara för jag inte vill bli påmind om honom, eller bli påmind om att jag borde höra av mig....kanske. Men jag kör mitt standardsvar.. Min lilla lur fungerar på båda hållen, alltså även för inkommande samtal. Är uppriktigt sagt trött på att allt ska vara så enkelriktat. Av någon anledning tycks folk tro att jag ska vara den som jämt hör av mig och den som ska fixa alla jävla sabbade relationer.

It is fucking boring..just so you know..

Något som med är tråkigt är att tvätta en fredag, efter en dag på jobb.. varför jag har varit så klok att boka en fredag det vet jag inte. Men så är det iaf.. Så tvättar gör jag..^^ Var i stort behov så visst var det bra men ändå. Jag hade slut på tvättmedel. Ringde H som var ute någonstans med sin mc. Jag ringde, ringde, ringde, riingde..lämnade ett meddelande efter den osociala svararen..ringde igen, ringde, ringde. Och sen helt plötsligt står han i hallen "Vad ville du?" Kan man bli förbannad eller vad.. varför ha en mobil om du aldrig ska svara i den??

Jag gillar för övrigt folks telefonsvarare. Jag pratar gärna på om allt möjligt, hur länge som helst. OM dom har ett roligt meddelande.. Förr hade H en hysterisk svarare. Han hade spelat in "Ett litet grönt paket med vita snören", på ashög volym, från lastbilen med alla bi ljud som finns där. När svararen gick igång fick man hela örat rensat och hjärnan hade bildat en solfjäder på väggen bakom. Han tog bort den när han kom hur många gånger han skitit i att svara när chefen ringt..^^ Jag har själv en skittråkig svarare men jag har ingen fantasi. Kom på något skoj så ska jag ha det, promise. Jag har ändå bara massa telefonförsäljare som ringer till mig. Satans avkomma de dära..

Desi var smått hysterisk över sin kontraströntgen.. Helt i onödan visade det sig. Hon levde och andades (läs flåsade som ett telefonpervo..nee fan det var ju jag..sorry :D ) precis som innan. Vilket var skönt. Får åka och hälsa på dom i deras nya lägenhet en dag. Vem vet, dom hinner kanske till och med flytta igen..:P

Nej om man skulle gå och göra någon nytta....eller nått ^^

torsdag 25 juni 2009

Wiihoo.. Har nu en ny blogg.. Varför vet jag inte men jag tröttnade på den förra, ville ha nytt och förnya lite.. Så why not??

Vi får väl se hur den funkar annars tar jag bort den bara.. ^^