onsdag 29 juli 2009

Drömmar

Minns ni alltid era drömmar? Jag gör det inte alltid men himla ofta.. Haha i natt var jag med I på Aqvakul. Där var fuuullt med folk överallt och vi skulle låsa in saker i något skåp men det fanns inget. Vi hade med oss vars en stor bag med saker, varför vet jag inte. Det roligaste med de var att jag hade med mig en baddräkt som jag hade för typ 15 år sedan och jag minns jag tänkte att den är lite väl hög över höfterna. Inte det att jag inte ens hade fått på den på stortån idag utan att den var lite hög över höfterna..^^ Helt plötsligt var F där och dansade, bara så där liksom. Efter de var vi ute och åkte tåg, vi skulle med ett tåg men missade det, samma med en buss, vi skulle med en viss buss men missade den hela tiden. Vi kom nog med till sist för då var vi på landet hos en smått excentrisk familj som skulle bygga något stort stenhus i sin trädgård och hade någon sjö full med sörja bara som H skulle bada i och skvätte ner hela mig.
Slutligen bodde jag i lägenheten jag bodde i med mamma en gång i tiden, idag bor Tax mamma där. K skulle komma och låna pengar av H. hahah han höll upp en 5 krona och då blev K förbannad och då blev jag förbannad. Sen mitt i bråket så vaknade jag...

Visst är det otroligt sammanhängande? ^^ De flesta drömmar är så här, man hoppar hit och dit på sekunder och inget har något direkt sammanhang eller någon logisk följd. De finns lite olika teorier om varför vi drömmer, jag tror mest på den som påstår att vi sorterar in våra nya minnen vi fått under dagen med dom äldre vi har redan. Den teorin förklarar varför man drömmer om så himla konstiga och blandade saker. (eller ja nästan förklarar iaf..:P)

tisdag 28 juli 2009

Tuesday

Då var dag 2 av semestern över...^^ Man ska nog iofs inte räkna ner nu mer va..kunde stannat här. Dagen gick inte helt som planerat.
Vi skulle åka till Burlöv, jag och Anton. H vägrar gå och shoppa underkläder med mig så han skulle till garaget. Sagt och gjort. Han dumpade av oss och for illandes till olja och domkrafter. Vi gick runt lite o kikade på lite allt möjligt. Ca en timme senare knappt var vi klara och skulle ta tåget hem. Trodde vi ja.. för det gick inte där idag..dom höll på med något skit. Så vi fick traska bort till garaget,sätta oss och vänta på att H var klar.. Denna bil..vad han håller på med den. Men men..den funkar iaf..
Jag höll på att strypa honom när jag ringde och sa vi var på väg bort till honom och han utbrister typ..är ni redan klara, då kunde ju jag följt med.. Ahhh... Jag har sagt typ 25 000 gånger att jag handlar snabbt som fan, oavsett vilket. Jävla skitungen...
Jag roade mig med att ringa och terra Desi lite.. Försökte övertala henne om att följa med imorgon för hon behöver träffa lite folk innan hon skaffar massa katter och låser in fripp i garderoben..^^

När vi väl kom hem gjorde jag kycklingspett med massa god sallad och pitabröd.. Himla gott var det, skönt nu på sommaren när man kan sitta på balkongen och äta. Iaf när man inte har trädgård. Och kyckling är så gott..
Nu ska jag ut i köket och göra mig en kopp chaite sen är det natti natti..^^

Respekt

Varför är det så svårt att förstå det ordet? Och faktiskt praktisera det. Nu menar jag inte för min del utan för andras del. Allmän vett och etikett liksom. Varför är det så att vissa inte har den där lilla lilla spärren som blinkar till i huvudet INNAN man kräker av sig vad som helst, INNAN man säger saker man får ångra, INNAN man gör saker som blir helt jävla fel.

När ska folk lära sig att tänka efter INNAN....?

Eller kanske bara växa upp...kort och gott...

måndag 27 juli 2009

Monday..

Första måndagen på min minisemester..^^ Oboy...

Jag drog upp H vid halv 10..han kan fanimej sova jämt om han bara fått. Jag förstår inte folk som kan sova hela dagen. Jag vill komma upp, igång...något liksom.. Han kan jobba hur mycket som helst när han väl jobbar, typ sova 4 timmar och jobba igen. Men väl hemma sover han som en björn i ide..
Vi kom iaf iväg..till Åhus.. Mysigt väder vad det med. Vi stannade till hos Sidney ( My new bff hahah) och shoppade lite. Och ja då menar jag verkligen lite. Blev 4 tröjor, vilket är lite för att vara hos honom.
Vi skulle dit för att laga vår kära lilla bil. Jag tror den är som en piggare 90åring vid detta laget. H vägrar släppa taget..hihi.. Hans lilla ögonsten. Kylaren gick åt skogen när han körde hem från Ugglarp så sen dess har han kört på en blandning av kylarcement/ägg.. (ja du hörde rätt, ägg tätar i kylaren). Men svärfar fixar..som alltid.. Så nu har vi en ny, smått renare kylare. Undra bara vad som ska paja nästa gång..^^ Undra om det har något att göra med hur han kör..haha

Hmm vad händer nu då i veckan.. Imorgon ska vi på mobilia och shoppa, jag o anton. På onsdag ska jag på möllan med jobb och på lördag ska vi till Åhus igen då det är grillkväll med grannarna där uppe. Ska titta hem till moster med familj en dag, min kusin blev 21 år idag. Ska se om jag hinner med en liten fika med hit och dit..^^

Nu är jag trött, tål inte den friska luften där uppe..hihih

söndag 26 juli 2009

Laster...

..har jag en del. Vissa är gamla,väl beprövade och inte alls så farliga.. Andra är nyare, inte än utvärderade och kanske inte alla så jättebra. Men som jag brukar säga, allt är relativt.
En nyare som jag än inte vet om den är bra eller inte är en dryck. Denna får jag skylla Desi för..jävla kärring..^^ Chai te.. Helt underbart gott. Säkert är den inte alls så nyttig men vad ska man göra. Det är super för sötsuget på kvällen. Första gången jag drack det var hemma hos Desi, med xanté i, såå gott. Även om hon blandade liiite så där 50/50 typ..^^ ( I do wonder why hihi).
Några dagar senare gick jag iväg och köpte eget..jag var tvungen.. När jag sen gjorde det hemma påminde det mig om dig. Eller ja egentligen jul, men eftersom jul är så avancerad för dig så associerar jag dig med jul. Jag antar att det väl blir så. Saker och ting försvinner ju inte bara så där, hur man än gör. Jag kan fortfarande bli ledsen när jag tänker på det. Jag får tänka så som Desi sa till mig. Det är inte min förlust.
En annan last skyller jag på Åsa..hihi. Hon gav mig rågbröd med solrosfrön på jobb. Jag var väldigt positivt överraskad måste jag säga. I vanliga fall gillar jag inte alls fågelfröbröd men detta var gott. Så nu har jag köpt hem eget..mmm..
Jag har semster nu, jobbade sista dagen i fredags. Visst var det skönt så i början men när man tänker efter så är det lite tråkigt att inte jobba. Mina kolleger denna sommaren var så himla gulliga. Inte för att inte alla är det men det har varit himla mysigt på jobb detta året. Vi har nästan alla barn så vi har pratat om hur vi gör med våra barn på olika vis, uppfostran, veckopeng..sånt. Och som vanligt på en plats med mest kvinnor (Vet inte om vi egentligen ska räkna in Måns och Fredrik där med, lite iaf ^^) så pratar vi om kost och dieter och sånt. Det är himla skoj..tycker jag iaf. =) Priset var nog när vi pratade vaxning..haha Emma var så fascinerad över att vi gjort braziliansk vaxning. Hon som fött 3 barn är nojig över att visa fissen liksom..lite komiskt.. Inspirerad eller ja något..gick jag idag och köpte vax, dels till benen och dels till fissen. Mitt ständiga bekymmer vid vaxning är att man måste låta det växa ut först. 2 mm på benen och 6 mm på fissen...jooobbigt faktiskt. Hahah kom nyss på ett ord Desi införde i mitt vokabulär förra veckan, kisstofs..haha..så vidrigt. När man får så långt hår att det blir som en tofs av det när man kissat. Jag funderade på om jag någonsin haft det, jag har alltid varit lite så anti könshår på mig själv så de har nog aldrig fått bli så långt..^^ Men tack för infon Desi (och den inre bilden)!!
Idag har vi varit runt lite på loppis och på stan och så.. H hjälpte Senad på jobb lite.. Vi har varit tillsammans hela dagen iaf.. Och idag var jag så himla trött på att höra Hs röst. Jag får så ibland. Jag orkar inte höra hans eviga jävla prat.. Han är aldrig tyst och ibland blir det fanimej för mycket. Och när han ska prata i mobil är det nästan outhärdigt ibland. Han gapar och skriker för hela kvarterar när han pratar. Oavsett vad man än säger till honom, så fortsätter han. Och bara massa strunt. Jag vill fan ha lite lugn och ro ibland. Så när jag är klar här ska jag gå lägga mig och lösa korsord eller något, hade jag haft en liten rosa bubbla att stänga in mig i hade det varit såå nice.
Förresten så går Cinderella man på tv nu. Jobbig jävla film, den är så sorglig..tacka vet jag skräck där är det ingen sorg..hihi. Jag hatar sorgliga draman. Ger mig bara ångest. Psykopater och blod är mer hanterligt. Eller töntiga komedier. Inte drama iaf.