fredag 2 april 2010

Dagen 92

Jag har haft en ytterst bra dag..men jag är på tok för trött nu för att berätta om den kom jag på.. Så vi tar det imorgon....
Tillsammans med en halvnaken man.. verkar vara det ni behöver mina små hjärtegryn... ska leta upp något juicy for u =)

Suss gott..

Hater list

The list:
  • folk som inte passa tider. Värsta jag vet är att stå och vänta på folk som aldrig vet vad faaan klockan är. Respektlös och oartigt, skärp er.
  • folk som bara hör av sig när dom behöver något, inte annars. EGO!
  • ögonbrynsplockning. Det gör fanimej ont som sjutton.
  • när en skitbra bok är slut, antiklimax. Hur bra den än slutade så vill man ha mer ju.
  • chokladsug. Det är otroligt vilken effekt lite choklad kan ha på ens hjärna.
  • känslan av campfire under fötterna efter en natt i högklackat. Man kan vilja gå barfota hem över gården mitt i vintern.
  • när folk (läs H) påbörjar projekt och sen inte avslutar dom.
  • när folk har inställningen att "Shit happens" händer UTAN att förstå att saker händer för man själv får dom att hända, ansvar heter det.
  • när folk slutar svara på sms, helt plötsligt, i en konversation, det suger.
  • när folk inte fattar pikar, man är så jävla uppenbar att man nästan kunde ha skrivit det på ett plakat och ändå fattar dom inte.
  • när man vet något men inte kan berätta det, för man är så jävla puckat snäll.
  • PMS
  • lögner, vita, svarta alla
  • när man går in i badrummet efter någon duschat och det är helt vått på golvet, våta strumpor är fan äckligt.
  • beslutsfattande, när man inte vet vad som är bäst. Hur fan ska man då kunna göra ett sunt beslut??
  • trotsåldrar, barns, vuxnas, gamlingars. Drygt skit.
  • folk som tycker det är okej att dryga sig och sen säga "jag sa ju du var sur" när man väl blivit det. Man är inte sur från början, man BLIR det.

onsdag 31 mars 2010

Dagen 90

Precis så som jag känner mig idag.. 90 och nära döden. Igår hade jag sjukt mycket energi på dagen, idag..döööööd. Pms är ljuvligt.. igår (tror jag det var) tittade jag på en dokumentär på svt om alkoholism. En kille satt hos sin terapeut och pratade, en kvinna som var gravid skulle jordfästa sin mammas urna. O jag satt i soffan och storbölade.. haha sjukt är det. Men men..man är ju lite van efter några år :P

I miss Ben & Jerry buuhuu...hihih

Gråta är tydligen dagens tema för när jag vaknade imorse var det av just den anledningen. Jag grät.. Jag hade en dröm om två hundar. Tydligen hade jag hundar, en svart schäfer, helt svart och en pitbull, liten söt o beige. Dessa hade jag blivit av med. Bara det är ångest i sig, tänk att bli av med sina husdjur. Så jag letade överallt, hittade inte dom. Till sist så sa en polis att han hade hittade dom, o när jag skulle hämta dom så var det inte mina hundar. Fick massa flashar med hundar som blev torterade. Så jag vaknade av att jag hade grov jävla ångest för jag blivit av med mina små hundar och grät som en idiot. Jag har inga hundar. Hjärnan är sjuk.
H märkte inte ens att jag grät. haha när jag berättade det så klappade han mig på huvudet o somnade om. Great fucking boyfriend haaa...? ;P

En annan sån perfekt pojkvänsgrej han gjorde var någon vecka sen. Dom brukar ringar mig från Statistiska centralbyrån, det har dom gjort i flera år. Ibland är det samma och ibland är det nya som ringer. Så en dag ringde det. H svarade och jag stod i hallen och lyssnade. Det var någon som ringde och frågade efter Jenny så antagligen en ny. H svarar : Jenny, nej du har ringt fel, här bor ingen Jenny, Heej då.
Jag heter Jenny.. I andranamn. Så jag påpekar detta för min pojkvän sen 8 (ÅTTA) år tillbaka. Han ser ut som ett tefat, Gör du??? Mm toppen att du vet det.. :P Ska berätta att hans mamma var så snäll att han heter BIRGER i mellannamn.. så det så :P

tisdag 30 mars 2010

Dagen 89

Nya veckan är igång. Lov, på gott och ont. Har kommit på att Anton nog har någon jävla prepubertelial trots svacka. Detta gör mig frustrerad och vippande på tallrikskanten om man säger så. Såå trött på att höra min egen röst att jag skulle vilja gaga mig själv.. Bootcamp nästa om han inte skärper sig..helt ärligt.. Vem orkar tjata liksom??
Kan vara detta fenomen som gjorde att det idag står en stor jävla platt-tv där min söta lilla tjockis-tv stod innan. På en ny tvbänk ska tilläggas. Skåp, tv och en hel jävla drös med annat skräp åkte all världens väg i helgen. H drog i gång med något projekt och det ena ledde till det andra. Helt sjukt egentligen. Att det funkade. Men mindre skräp, ny tvbänk (som jag för övrigt snickrade ihop molallena) och en stor jävla tv blev det iaf.
Igår tog jag tag i mitt shoppingbehov och spenderade pengar på vääldigt bra att ha saker :D Jag måste säga att jag blev lite förvånad. Jag var inne på Make up store. Jag förväntade mig en halvpushig fjortiswannabee som skulle sälja hela affären till mig, men icke. Så fan fick jag för mina fördomar (som jag enligt mig själv inte har aaa) Hon var inte alls otrevlig men fan inte så trevlig heller. Tråkig liksom. Men men fattig blev jag iaf.. men ack så glad.
Hittade också hyacinter. Vet inte om jag bloggade om mitt lilla möte med blondy på Plantagen. Jag frågade en blond tjej för ett par veckor sen om dom inte hade hyacinter på plantagen. Hon tittade på mig som jag var en alien och menade på att det inte var säsong. Igår var det säsong på Gustav iaf..så det så blondy lilla..:P
Fick världens sommarfeeling idag..dels så sken solen så man blev alldeles blödig och dels så hittade jag en låt på spotify.. så nördig att det finns inte, men så sommaraktig med.. För er som inte har spotify är här ett klipp O neeej..jag gillar inte det jag ser, helt ärligt hahah.. too much men men. Blunda eller nåt..
Klockan är snart 20 o h har varit borta i över ett dygn. Han är garanterat ute i sitt garage. Han har äntligen blivit sparkad i röven och kommit igång. Inte för det är skoj att han är borta så men fan bättre än att han sitter här hemma o gnäller över att han inte blir klar med sina projekt, dyrt som fan är det med. Ja ja..hans pengar hans intresse. jag får väl skaffa mig en boytoy eller nåt..^^