lördag 13 mars 2010

Dagen 72

Idag har jag svinigt ont i ryggen. Jag har aldrig det annars. H var som en bläckfisk i natt så jag har väl legat konstigt. men aj..:(
Vi hade en lugn frukost, vem kunde tro att det var möjligt haha. Vi brukar alltid ha vilda diskussioner om allt möjligt och eftersom jag funkar så att jag alltid kommer med motargument blir H jämt sne haha. Men vadå, inte ska man väl sitta och hålla med bara? Det är ju inte så skoj hihi.
Kom en tjej och hämtade bordet idag. Skönt att bli av med det. Vet inte om jag vill ha andra bord än, funderade på ett eller två små bara. Men har ingen brådska att hitta än.
Har gnällt på Anton de sista dagarna då han använder parfym som vi andra använder..hmm..toapapper. Det har luktat riktigt illa här hemma av massa jävla axe o skit han köpt. Så idag när han väl fattat poängen så tappar han ena flaskan i golvet så den går sönder. Så nu stinker det som aldrig förr.. ^^ Tur solen skiner lite så man kan vädra utan att förfrysa.
H är på något fackmöte och jag ligger och tycker synd om mig själv för mitt aj i ryggen. Anton åker rullor och kommer väl snart på varför det finns skydd. Brukar bli ett eller annat aj där med ^^
Får se om det blir melodigrejs hos Desi o Fripp idag. Han verkade lite glad att vi ville klä ut honom, jag vet inte om jag ens vågar fråga H haha. Han verkar inte så pepp på smink som Fripp :D ska leta upp lite påskpyssel med. Har inte fått tummen loss än, men har iofs tid på mig så..
Nu ska jag röra mig ur soffan och stänga fönstret.. Det är inte sommar än alltså...brrr

fredag 12 mars 2010

Dagen 71

Kan inte bestämma mig om tiden går fort eller långsamt. 71 dagar av detta året är förbi iaf.
Jag sov nästan exakt så som jag trodde, alltså INTE. Vaknade en himla massa gånger, till sist gick jag upp. Var inte ens lönt att försöka. Det är liite drygt att vara trött men inte kunna sova. Jag tog en dusch och när jag var klar står Anton där i dörren, långt innan han ska vakna, överpigg. Hahah..

Han är just nu hos Jonathan. Så skönt, jag har haft nästan hela dagen idag för mig själv, skönt och inte. Men jag har gjort mina uppgifter, så nu ska jag plugga inför prov och lagar. Låter väl lagom skojigt. Jag har lyssnat på massa massa musik idag med. En gammal goding har fastnat i mitt sinne. Visst är det skumt hur musik påverkar oss. Men mysigt. Kom på att Monika och Mats fyller år snart. Kalas är skoj ^^

Undra hur många som kommer kolla melodifestivalen imorgon.. Jag är inte alls pepp.. Funderade på att göra något av det, socialisera, men ångrade mig..hahah. Vi får se, hur det blir, med det där. Socialisering för övrigt.. går inte bra.. Ska försöka lova mig själv att inte skicka sms mer.. Det slutar aldrig som jag vill ändå.. Så det är bara slöseri med tid.. Om än så lite tid.
Så nu lovar jag dyrt och heligt.. No more useless textning.. Sååå

Nu ska jag gå och ta på mig lite kläder och hämta hem anton... Ha en skön start på helgen..

Skit ska skit ha...

Varför pajar jag allt? jag ser ett mönster, det är jag. Måste vara jag. Jag vill inte men det blir bara så.
Kanske vilar en förbannelse över mig.. Det SKA INTE funka bara.. Min karma är väl fuckad eller något..vem vet..

Men allt blir skit.. Och jag blir bara ledsen...

torsdag 11 mars 2010

Dagen 70, del 2

Idag hade jag en lista, att göra lista. Visst älskar vi dessa ljuva små saker. Speciellt då man kan bocka av dom så fint när man har gjort klart något. Jag fick bockat allt utom en sak, den tråkigaste så klart. Tar vi imorgon.. Imorgon ny dag, nya möjligheter.. (Visst låter det som ett mantra) haha

Fick iaf gjort det viktigaste.. Fick min satans stämpel.. Och min ändrade slutdatum i skolan. Så jooo jag pluggar heltid. Tänka sig.. (ja desi jag vet, vi ska jobba jobba)
Anton sover, snart iaf.. Och ja det gör nog fan jag med. Känner mig sjukt ensam idag. Sängen kommer kännas stooor och tom. Jag kommer antagligen vakna 25 ggr i natt och kommer alltså vara svintrött imorgon. Bara att vänja sig väl.. Man borde ha gjort det vid detta laget men..ja..hjärnan är som den är väl.

Jag skrattar än åt inlägget The end..hihih. Fick den på mail av Katti. Jag älskar hennes humor. Hon brukar smsa massa skämt.. Är så man kissar på sig..

Nu ska jag kolla på Criminal minds.. Jag gillar seriemördare..^^
Suss gott där ute, var än du är..

The end

this just mad my day babe.....

När personen i flygsätet bredvid dig irriterar dig: 1. Ta fram din laptop
2. Öppna laptopen sakta
3. Slå på den
4. Var helt säker på att grannen följer med på vad du gör
5. Öppna Internet explorer
6. Stäng ögonen ett par minuter och titta upp mot himlen (lyft gärna händerna en aning)
7. Ta ett djupt andetag och öppna följande adress (klicka!):
http://www.myit-media.de/the_end.html



Älskar dina grejs Katti...

Grodan

Det kom sig så att en höstkväll gick jag längs en skogsstig. Det var ganska ensamt och tyst. Bara en liten bäck flöt fram längs med stigen och bröt det tysta. Den var så grund att vattnet revs sönder av stenarna och grenarna som låg på botten.


Upp ur bäcken kom små grodor. Flera stycken hoppade fram längs stigen, över stigen in i skogen och bakåt på stigen jag kom från. De flesta försvann innan jag hann lägga märke till dem. Det var bara grodor.


En av grodorna kom fram nedanför mina fötter. Den kväkte lite högre än alla dom andra och kom lite närmre. Jag log, tog ett kliv över den och fortsatte fram på stigen. Jag hörde hur den följde mig, det höga kväkandet försvann inte bakom mig.


Grodan kom hoppande bakom mig, alldeles intill mina fötter. Jag stannade och tittade ner på den. Grodan var så söt och utmärkande att jag bestämde mig för att sätta mig på huk och titta på den. Jag satte ner handen på marken och snabbt hoppade grodan upp. Den lite kalla magen blev snabbt varm i min hand och jag kliade den lite på ryggen med den andra handen.


Grodan såg ut att tycka om att bli kliad och jag bestämde mig för att behålla den. Jag höll den i min hand en stund. Jag behövde något att ha den i så jag la den i en låda. En liten papplåda med brunt lock.


När jag hade tid så öppnade jag på locket och kliade grodan på ryggen. Den var alltid lika glad, kväkte alltid lika högt och var alltid lika söt. Flera gånger öppnade jag på locket och grodan var där i. Jag tänkte för mig själv att det var min lilla hemlighet, min lilla groda. Om man berättat att man haft en groda i en låda hade man fått konstiga blickar.


Jag glömde bort att grodan var ensam, så en dag när jag kom hade grodan lyckats lyfta locket och jag såg hur grodan hoppade iväg längs stigen.


Det slog mig då, att grodor och människor ska inte leva tillsammans, på tok för olika. Men då och då kan jag titta på asken, glänta på locket och hoppas höra min groda kväka där inne.

Dagen 70, del 1

Ny dag, ja visst, tack liksom.. Känns som något dog igår, jag fick ingen mer chans. samtidigt känns det som det verkligen är en NY dag idag, anything's possible you know...
Började dagen med att diska och dricka banan.. Japp, du hörde rätt.. ^^ H sover.. Anton är i skolan och jag bara finns.
Jag måste skriva om ett möte, göra ett diskussionsinlägg och en kommentar, minst en. jag flummar jämt iväg, men ikväll ska det bli gjort. Har bestämt det redan nu. Funderar på att skriva ut en sak jag skrivit här med, men får se.. hahah jag är inte alls någon skrivande person, men är detta dagboksformat så är det, Då ska det finnas lite skit, eller hur.

Hela natten låg jag och tänkte på en berättelse om en groda. Kanske tar den med.. Jag har tid idag, all tid i världen har jag idag. En liten tunn strimma sol och värme i själen.

onsdag 10 mars 2010

Dagen 69

Fucking jävla skiiit dag. Finner inte ens nog med svordomar för att få fram vilken skitdag jag har haft. Ångest. Säger det allt. Fattar inte det. Min hjärna funkar inte, jag mår skit, kan inte ens få mina egna tankar att bli logiska. Logik är eftersträvat. Inget funkar, allt blir skit, jag är arg, irriterad men främst ledsen.
Jag vill gråta, kaskadgråta, floder. Men det går inte. Inget kommer, inget händer. Jag vill men inte fan bryr sig tårkanalerna om det. Inte det minsta.
Hade jag kunnat hade jag nog inte slutat. Allt blir bara...så fel.
Jag borde veta bättre, jag gör så jämt. Samma skit, var gång. Varför lär jag mig inte?

Jag vill inte vara sån, tro mig, jag vill inte. Det bara blir så. Jag vill skrika massa, men inget kommer. Orden bara försvinner ur huvudet ut i någon dimma. Jag famlar och är helt bortkommen.
Denna jävla ångest. Jag är som ett jävla dampbarn (No offence) som inte kan ta hand om mig själv.

Jag förstår.. Om inte jag står ut med mig själv, hur fan ska du någon annan göra det??

Det finns ett ord som ekar i mitt huvud.. Ett ord jag avskyr och hatar över allt annat.. Jag tänker inte ens nämna det.. Men ändå... det ekar ändå..om och om igen..

Hade jag kunnat hade jag i denna stund gått och lagt mig och vaknat imorgon, till en ny dag med nya chanser.. men hur många chanser får man, egentligen?

Fuck this....

Hater list

The list:
  • folk som inte passa tider. Värsta jag vet är att stå och vänta på folk som aldrig vet vad faaan klockan är. Respektlös och oartigt, skärp er.
  • folk som bara hör av sig när dom behöver något, inte annars. EGO!
  • ögonbrynsplockning. Det gör fanimej ont som sjutton.
  • när en skitbra bok är slut, antiklimax. Hur bra den än slutade så vill man ha mer ju.
  • chokladsug. Det är otroligt vilken effekt lite choklad kan ha på ens hjärna.
  • känslan av campfire under fötterna efter en natt i högklackat. Man kan vilja gå barfota hem över gården mitt i vintern.
  • när folk (läs H) påbörjar projekt och sen inte avslutar dom.
  • när folk har inställningen att "Shit happens" händer UTAN att förstå att saker händer för man själv får dom att hända, ansvar heter det.
  • när folk slutar svara på sms, helt plötsligt, i en konversation, det suger.
  • när folk inte fattar pikar, man är så jävla uppenbar att man nästan kunde ha skrivit det på ett plakat och ändå fattar dom inte.
  • när man vet något men inte kan berätta det, för man är så jävla puckat snäll.
  • PMS
  • Lögner, vita, svarta alla

Moron, I am.

Jag har kommit på en sak. Jag är idiotdum. Riktigt jävla särdum. Jag är så jävla naiv och dum att jag tror gott om folk. Jag utgår ifrån att folk, människor vill väl. Att dom är snälla, ärliga och vill väl. Hur jävla fel är inte det?
Alla är mer eller mindre onda, alla ljuger mer eller mindre. Och inte fan vill dom väl.
Just det där att folk ljuger är nog värst. Varför är det så svårt att INTE ljuga? Jag är expert på att ta reda på saker, jag VET när folk ljuger. Och det är inte helt frivilligt kan jag säga. Hade gärna levt i landet "Ovisshet" i lugn och ro på små rosa moln. Kanske är det för folk är dåliga på att ljuga, vet inte, men jag får reda på det förr eller senare. Och det dumma med mig är att jag blir lika ledsen var gång, för jag inte fattar bättre, för jag inte utgår ifrån att saker är fejk. Jag tror på folk.
När fan blev det fel?? Jag har varit sån hela mitt liv. Dags att ändra sig kanske?

tisdag 9 mars 2010

Dagen 68

Hihih man ska inte bråka med mig, då slutar det med att man blöder i pannan och gråter efter maaaamma...Jag blev så jävla trött på honom så jag högg honom i pannan..:D Alltså hur kort minne får man lov att ha? Han öppnar en låda, tittar i den, böjer sig ner och tittar på golvet sen reser han sig upp, smäller pannan i lådan och ja.. börjar blöda. Hihih jag sa han kan anmäla mig för hustrumisshandel om han vill. Får se när det dimper ner papper från Farbror Blå i lådan haha. Han åkte till jobbet och efter några timmar står jag och lagar mat. Kyckling med ris och currysås. Då mms:ar han en bild på sig själv. Hahah jag skrattade så jag höll på att dö. Han såg helt psyco ut, stirrade in i mobilkameran, likblek, rakad och med ett blodsträck i pannan. Jag blir så distraherad att jag häller en påse brunsås i currysåsen. Hahah karma eller vad..:P Men vad göra, skadeglädje är äkta vara. Men såsen gick att äta, jag fick hälla i lite mer curry bara haha.
Förutom Hs blodbad har det inte hänt något speciellt idag. Varit en allmänt okej dag, jag har varit duktig, städat har jag gjort. Tittat på nyheterna. Vet inte om det är bra att göra det alltså. Bara massa skit och idioter överallt.
H har fått för sig han ska köpa ny bil nu när han säljer sin ena MC. Han får göra som han vill, hans pengar och han som kör. Vi får väl se vad det blir av det där, personligen tycker jag att en bil är en bil. Skitsamma vilken (nästan iaf) Vår funkar, den rullar. Den pratar en del, hihi, på tyska. Men eftersom jag inte vet vad den säger så bryr jag mig inte om den :D
Nu är det kvällning, H jobbar o anton spelar. Ska slänga han i säng vid 21 och sen underhålla mig själv med tv och pojkarna Ben & Jerry... ^^ (My new lovers)

Good morning

En bra morgon...
  • Inget barn, han är i skolan
  • Te, Lyckliga stunder med honung o lite mjölk
  • The Voice / Youtube / Nyheterna i en lagom blandning
  • Rostade mackor med salami, ost o blåmögelost
  • H sover, I am all alone
  • Lagom vaken, väntar liiite till...hihih
Det blir lite som ett vakuum. Tisdag morgon, inga måsten, ingen tid, inget. Bara vara, äta i lugn o ro, titta lite på tv, lyssna på musik och bara vaara.. Skön start på en morgon.
Motsatsen är ju när man jobbar, klockan ringer, man mår illa så trött man är. Man får inte ätit något, man stressar runt efter sina grejer och för att Anton ska vara klar i tid. Ingen bra start alls på en dag.

måndag 8 mars 2010

Dagen 67

En helg har passerat, en måndag o snart en måndagnatt med.. Och fort som fan har det gått. H var ledig i fredags så jag drog runt med honom lite, helt ofrivilligt från han sida. Det är det alltid. Han är för gnällig ibland, men vad gör man..^^ (han är söt när han sover iaf)
Vi har shoppat lite väl mycket på sista tiden..speciellt då min skola är störd. Komvux var toppen, dom fixade allt automatiskt, med csn o sånt. Allt jag behövde göra var att infinna mig i skolan. Nu ska det klyddas som fan, med stämplar o skit. Såå summa summarum är att me no money. Men jag får allt på en gång sen istället..:D
Lördagen var han i garaget lite och jag slappade hemma. Katti hade lite raj raj ( om det heter när vi nu har kommit upp i vuxenåldern ) himla trevligt var det. Carro och jag åkte buss till stan, var en upplevelse, många som gör det nattetid tydligen hihi. Blev så klart swing inn ( -n eller -nn, who knows )Jag och carro vandrade gångar upp och gångar ner, spanade, kräktes lite av äckliga saker och undvek slagsmål o tafsande, helt okej att komma dit, rena helvetet hem. Faaan va det var folk när vi gick. Nästan så man ville skrika. Vakterna missade verkligen att jobba där, ALLA in, ingen ut haha.
Söndagen skulle H jobba och jag slappade. Slappa har nog fan varit helgens ord. Den dagen bara försvann.. samma med idag, den bara försvann. Vet inte ens vad jag har gjort idag, inget vettigt iaf.
Och inget vettigt blir det för jag ska fan gå och sova nu..^^
Suss gott...

Karbala

Av någon anledning gillar jag denna bilden så himla mycket. Den ska komma från Karbala i Irak. Det är fredagsbön i Husayn ibn Alis moské och gravplats. Bilden blev nog inte så som den skulle, den ser skakig ut och lite suddig. Det sägs att Karbala är en av platserna där du kan komma till paradiset ifrån, som en port till himlen. Iaf om du är Shiia muslim. Vi andra har vår port någon annanstans så boka inga biljetter nu va.. Men bilden är underbar i vilket fall. Oreligiös som jag är så ser jag nog mer spöken i den än himmelsk bön.