torsdag 7 januari 2010

Dagen sju

Bara migrän..hela natten, hela dagen. Jävla apskit är det. Man blir helt förlamad i psyket och i kroppen. Inte ens min vanliga cocktail funkade...

Personligen upplever jag migrän på ett sätt som man kan beskriva så här : Jag vill ta en stooor borrmaskin och borra upp ett hål i ena halvan av mitt huvud för att få bort trycket.. Men spikar hade nog fan också funkat...

tisdag 5 januari 2010

Dagen fem :The final..

Hysteriskt tvättande : här tvättar vi tydligen inte längre en gång i veckan, utan neeej vi tvättar varannan dag. så vi tvättade idag.

Hysterisk jakt efter försvunnen mp3 : jag var totalt av med min mp3, kände mig halv om ens det. Letade ÖVERALLT innan Anton kommer med den i handen och pekar var han hittade den. ( NEEJ den låg inte där när jag tittade där)

Hysteriska diskussioner : har vi allt haft idag, om jävla Columbus, Västindien, och ja allt annat totalt ointressant man kan ha. Ibland blir jag hysteriskt irriterad.

Hysteriskt ont i halsen : se ovan. man blir arg så man skriker ibland. Plus att jag är sjuk.

Hysterisk Kajsa : eller ja det hysteriska är att hon "pratar", hon är som en knapp. Man petar på henne och hon bräker ur sig ett mjau. Jämt. Lite sött och lite jobbigt.

Hysterisk rensning av kylen : förstår du vad skit man samlar på sig i en kyl. Helt sinnes. Men nu är det iaf utrensat, sopsorterat i plast, glas och metall uppradat i hallen i fina påsar.

Som du ser är ordet hysteri en bra sammanfattning av min kväll. Nu ska jag sitta och filosofera över ett "dilemma" jag har. Eller egentligen har jag inget, men det känns så ändå.

Dagen fem : vad hände??

Fråga : varför, varför, varför envisas folk med att ha sina fula barn på alla sina bloggar? Visst ett o annat är väl rätt gulligt, o jooo man älskar sina barn, jag vet. Men erkänn..alla barn är fanimaj inte fotogeniska.. Jag o H satt en halv kväll och bara slumpa bloggar och skrattade åt fula barn ( haha ja min karma är fucked up redan så who gives a fuck)

H jobbade sin första dag igår/idag på länge. Fan va skönt det var och fan va trött jag var. Han har varit ledig och haft projekt för sig hela nyårshelgen. Drygt är det. Det är bara evul..
Alltså jag städade hela lägenheten när vi kommit hem från Etuna. Några timmar senare såg det ut så hääär :

Man blir uppgiven, likgiltig, arg, förtvivlad..hahah

Han ska antagligen gömma spriten i en hemlig skattkista, under Jesus, för där letar ju ingen ^^


Såg igår att dom har börjat plasta in vårt hus med, eller ja börjat med ställningarna. Så idag stod det en stor kran utanför fönstret. Trevligt liksom.

Och det blir värre. ser lätt inte fram emot det. Alls.. Men när det är över så har vi iaf nya fönster som inte är så kalla, hoppas jag =) Om det bara varit en drös med snygga, vältränade halvnakna byggnadsarbetare.. Men nej då.. Halvfeta, halvfula o jävligt påpälsade.. ( ja okej kläderna kan jag väl förstå ^^)


Idag blev jag lite förundrad.. Lever jag med Crocodile Dundee wannabee eller något annat jag borde veta? Har alla värsta knivarna i GARDEROBEN??? hihih..ja vad säger man.

Jag passade på att shoppa lite en dag vi var på Jägerso. Jag har letat efter en ny plånbok ett tag nu. Min andra var rent för stor. Så till sist hittade jag denna. Och så klart en väska.. ^^ Kom på att plånboken är nog vääldigt lik Tax's men men.. Inte så att vi går runt med matchande träningskläder a la 80'talet


Har beställt lite kursböcker idag, man blir verkligen inte rik av att plugga. Så efter det så fick jag ansöka om csn haha. Bra påminnelse liksom. Bli ruinerad av dina bokköp och kom ihåg att ansöka om bidrag..^^ Ska roa mig hela kvällen med att tvätta.. igen. Vi tvättade i söndags och ska tvätta idag igen. H i ett nötskal. Han bokade en tid "han kunde hjälpa till".. Hm men han kommer väl hem runt 19..så hjälpa till med vad?? ta upp den varma o vikta tvätten om han inte är för trött o somnar på soffan.. Hahah.. Män =)

Så nu skiter vi i detta för nu...