fredag 23 oktober 2009

Varför..

..gör jag så här?? Varför har jag fått för mig att jag ska skriva högskoleprovet..? Jag var hur lugn och avslappnad tills igår. Nu är det mest ångest..haha. Inte för att skriva det. Det är resultatet som skrämmer mig. Kl 8,30 imorgon sk aman infinna sig på Petri skolan med leg, pennor och suddi. Ingen gradskiva, bara rak linjal. Mycket viktigt.. Med proviant så det sprutar ur öronen. alltså vi pratar om att ta ett prov, frivilligt,i typ 8 timmar. varför kommer man på något så dumt??
Så för att slippa min ångest har jag druckit vin..hihih.. Kom på något ypperligt.. (alkohol gör så med dig, prova ^^) Om det skulle gå helt åt helvete så är det för jag kommer vara bakis imorgon, eller jag kan iaf låtsas som det.
jag tror jag kommer vara vaken halva natten och det finns fortfarande en liten chans att jag faktiskt skiter i det.. Vi får väl se... Jag vill bara göra det av en enda anledning,. Jag vill veta om jag är tillräckligt smart eller inte..
Nu ska jag gå och lida lite..

Önska mig lycka till imorgon och skänk mig en tanke...please...hihih
Puss

Blubb blubb...

Okej jag har inte drunknat än..men man ska ju aldrig säga aldrig... Var och simmade med Camilla idag. Det är himla mysigt, trots allt meck kring liksom. Har idag för första gången på säkert 15 år gått ut utan smink..deee du. Jag vet det låter hemskt, men man vänjer sig vid att ha det. Kände mig mer naken då än inne utan kläder på Aqvakul. Har investerat i en baddräkt. Himla nice ska jag säga. Även om den till min enorma förvåning var för stor, inte mycket men jag har ändå beställt en mindre size. (sånt blir man allt glad av^^)
Jag tvingade H att fixa min cykel innan jobb igår. Jag menar det är ju sånt man har sina män till <3. Så jag kunde cykla ner till simhallen. Lagom långt får jag erkänna. Dit. Lätt nerförsbacke. Hem lite värre. Men det gick.
Vi hade sån tur att Malmö Brandkår var och simmade idag. Mmmm...dom är fina pojkar fanimaj. Får man sån kropp av att simma så bör alla pojkar simma för fulla muggar..:D Och det bästa är att ingen ser om du dregglar i vattnet hahah.
När vi simmat klart så gick jag och bastade och Camilla gick o solade. Jag har fått en liten förståelse för varför folk bastar. Först när man kommer in är det varmt som satan. Men efter en stund går det över, man vänjer sig. Folk pratar mer i en bastu med. Man sitter naken på en handduk tillsammans och bara filosoferar. Alla säger hej när dom kommer in och hej då när dom går. Obehindrat fläker dom upp både ben och armar och allt, hur som helst. Tuttar, armar, rumpor, ja hela paket liksom. Det hela är egentligen helt jävla absurt men det funkar bara för det är en bastu. Jag vet inte om det är som man är blöt eller om det är som man svettas där inne eller om man först torkar och sen svettas..haha. Men det är rätt skönt.
Jag tror det kommer bli tradition att käka lunch efteråt..känns som det lutar åt det..^^ Världens godaste jävla baguetter ju..
Man får tänka så här...att det blir iaf plus minus noll om inget annat...
Förra gången hade jag ganska ont i TRICEPS som Camilla lärde mig idag... (Jag trodde jag bara hade fett där så vadå muskelnamn liksom ^^) Min triceps blev jävlar i det helt fast och hårt..det kallar jag effektivt... Så vi hoppas på något i den stilen denna gången med..=) haha
Nu ska jag vila lite sen ska anton hem till pappa.. Och jag lider av sjuuuklig provångest inför imorgon..jag fixar inte sånt..varför utsätter jag mig för detta...varför???? Tack Camilla för du tror på mig =)

torsdag 22 oktober 2009

Idioter...gå och dränk er!!

Idag har jag skrivit min första "tvättstugelapp". Jag blir fan idiot på folk som inte städar efter sig. Idag kom jag ner och hela ena maskinen var full o då menar jag full med vitgula små gummiaktiga confettigrejer. Jag fick stå i 15 min och städa ur dom. Så jag skickade upp anton efter papper o penna. Eftersom jag inte vet vem idioten i fråga är så fick jag skriva en lapp, annars hade fanskapet fått komma ner o städa.
Lappen löd som följer :

Till dig som tvättade innan mig, 22/11 kl 16
JÄVLA IDIOT
Jag fick stå i 15 minuter o städa upp dina små gummiaktiga plastbitar.
LÄR ER FÖR FAN STÄDA!!!!
Christina J 134, snälla ring på !!

Hahah den gör ju rätt ia tt INTE ringa på.. Fy fan säger jag bara. Jag blir så jävla äcklad av folks skittvätt att jag vill bara spy. Städar dom sen inte blir det bara värre. Inte fö ratt vara sån men antagligen kan personen inte svenska så min lapp kan kvitta. Funderar på att översätta via google till arabiska/persiska/urdo/jugge o allt annat som bor här.

Var och köpte nya handdukar idag. Blev så trött på dom andra. Visst dom var gratis från svärmor men dom var helt totalt värdelösa. Man kunde typ trycka igenom fingrarna utan större problem, då är de inte direkt kvalité..dom reade på hemtex. svarta, beigegråa o mänstrade..perfekt! Jag är på ett hemskt humör idag.. Eller egentligen inte. Men världen envisas med att vara elak mot mig. Det är någon idiot som renoverar eller nåt..borrat och bankat hela dagen. Jag hade god lust att gå upp och fråga om jag fick låna hammaren. Endast för att slå den i huvudet på idioten som höll i den. Måste man liksom.

Gårdagens projekt var doftpåsar.. haha att man orkar. Men dom funkar.. Bra t o m. Mina underkläder luktar liljekonvalj och rosor det du :P Gjorde hela två innan jag tröttnade. Men det ligger kvar i köket så vem vet..lite vin o en symaskin ikväll kanske slutar himla bra.. Är brutalt sugen på att dricka vin. Man kanske ska hålla sig nykter fall i fall idioten skulle ringa på..haha

Det är lätt dagens ord..idiot.. Funkar på det mesta idag.. Nu ska jag hänga tvätt och bara njuta av kvällen... Gör det samma...

onsdag 21 oktober 2009

Hjälp...det gör så ont...

Jag behöver dig, verkligen.. Jag klarar inte detta själv, det gör så ont. Jag vet att jag måste och jag vill men det gör så ont och det är så jobbigt. Jag gråter utan dig. Du hjälper mig, det känns så mycket bättre då. När du är här kan jag stå ut med smärtan, jag vet inte hur jag ska göra utan dig.. Jag klarar det med dig.. snälla hjälp mig..
Plocka mina ögonbryn Desi :D

Så kan det gå

أفتقدك الآن قليلا ثيو ولقد كان هذا العام. حضر الحفل أمس. الأسرة بأكملها كانت هناك سميكة ، ودائما متعة. لم أكن دوافع قبل ذهابنا لكني أعرف مع نفسي في هذه الأيام التي كنت تعمل بذلك. وحصلت مرة واحدة هناك ، وأعتقد أنه أمر رائع حقا. كثير من الأطفال والبالغين كثيرة والمواد الغذائية والكثير من المرح. كنت قد اشتريت القصص القصيرة له مع حكايات الكلاسيكية. حصل هذا النوع من انطون عندما كان قليلا وانهم دافئ. طول معتدلة ومناسبة للاهتمام.. ^ ^
كان لي لطيف القرط قليلا ، وحصلت على ديزيريه <3 حتى انهم لطيفة. الجميع يعتقد انهم لطيف جدا ، انهم قليلا غير عادية. على ما يبدو ، وأنا بإسقاط قليلا حتى... الذين يعرفون.. hihi
اليوم ، وحاء على وظيفة.. يا ، أنا تنظيف قليلا. لديك لذلك.. للأسف. شهد اليوم ، عندما كانت الشمس في العام المالي سبعة عشر نافذتي ما هي قذرة.. لا أحد يريد تلميع؟ ^ ^ أنا أقدم القهوة..

تساءلت عما إذا كان وأود أن أدعو الى العشاء اليوم.. ولكن نعم.. أنا مترددة قليلا. أردت أن.. قبل على أي حال. الآن أنا لا أعرف. ليس لأنني أعتقد أنه أصبح شيئا ولكن نعم.. نحن يدفع به إلى يوم آخر.. ربما.

أنا حقا يجب أن الغبار... ويل والرعب ، إيه انها حزينة.. لدي الكثير من الاشياء تعلمون. فإنه يأخذ إلى الأبد الغبار. ولذلك ، لم يتم ذلك حتى الآن... وربما لن يكون اليوم..
لدي في جميع الحالات ، طهي بعض الطعام.. مفيد أو أسوأ.. أنا وهو نسبيا. لف اللحم المقدد مع الخضر. كنت متأكدا بقليل من الجوع؟
لقد كتبت هذا النوع من وقت لآخر طوال اليوم اليوم.. قد يكون قليلا.. خطأ : ف والجدول الزمني هو ربما بالضيق قليلا... ولكن... ولكن هذه هي الحياة.
يوم الثلاثاء ، ان الوقت قد حان للحزب مرة أخرى ، ثم ملء كيم سنوات. لعنة الحظ أن جميع الأقارب لا نعيش هنا على الأرض. كان الحزب ما زال قائما. ثم انها مجرد لي وعيد الميلاد.. ثم انها السنة الجديدة مرة أخرى.
أنا أحب ليلة رأس السنة ، كان هو اليوم الأكثر السحرية من هذا العام. لا يهم أين أنا ، ما عليك فعله ، إذا كان لديك الصواريخ ، الشمبانيا.. لا شيء من هذا القبيل.. انها مجرد السحرية.. مهما. قد نرى أين نحن في نهاية المطاف في السنوات. اعتقد انطون هو الأب.. كنت قد تكون قادرة على الاحتفال به في المنزل هو ، لمرة واحدة.
نعم ، كل شيء حتى انكسر في هذه الأيام... من الصعب...
دعونا ننهي هذه س س الذهاب البرد على الأريكة...


Hahah detta ska inte läsas...men jag provade att översätta saker i google.. egentligen englska men sen flummade det iväg..
Det var aproligt att läsa översättningen. Detta är förra inlägget här. Jag översatte det först från svenska till arabiska. Sen översatte jag de tillbaka till svenska.. Det var aproligt... Mina nyårsraketer blev missiler.. Party blev partiet.. Förbannelse över min släkt..Antons sagobok blev en westernfilm...
Bara hysteriskt... Jag tror INTE på goggles översättare mer..

tisdag 20 oktober 2009

Måndag hela veckan...

Det känns så nu...måndag hela veckan..skit är det. Har idag lyckats göra nada.. Det är en bedrift.. Jag har lämnat in min uppgift..haha Fick ett mail tillbaka. "Du glömde bifoga filen" haha god morgon.. Den kom iväg till sist.
Kim blev idag..eller ja tekniskt sett imorgon..en stor kille. Han blev 18 år.. Va tiden går fort. Nadja pluggar högskolan i Helsingborg, flyttat hemifrån och kanske snart skaffat katt. Kim är lika lång som mig typ, vet inte om han har någon tjej men jag antar att han iaf är intressant för dom. Dom är båda såå söta. H jobbar så vi promenerade till Familjen Jolsäter. Var så himla mysigt ute, lagom kallt och lagom hög luft..mysigt. Ibland är det skönt att bara gå. (men vi tog faktiskt taxi hem, mörkt o kallt..)
Jag har avancerat..jag har köpt baddräkt..^^ jag upplevde väl inte bikini på Aqvakul så jävla givande. Inte får någon bryr sig men ändå. Hittade långt om länge såna där inneskor man har, tydligen är det inte säsong för sånt.. Vem visste..:P haha. Men hittade inline så får allt vackert vänta en vecka på dom.. Så vi får hoppas jag inte slår ihjäl mig på camillas på fredag.
Åhh jag vill också hångla med Hamza...hahah.. Glöm dina beskymmer, imorgon kommer nya =)
Nej nu ska jag lägga mig raklång i soffan o bara dra...

söndag 18 oktober 2009

Gott och blandat..

Nu har lilla Theo blivit ett år. Var där på kalas igår. Hela tjocka släkten var där, alltid lika skoj. Jag var inte alls pepp innan vi åkte men jag vet med mig själv nu för tiden att jag funkar så. Och när jag väl kommit dit så tycker jag det är jätte trevligt. Många barn, många vuxna, mycket mat och mycket skoj. Jag hade köpt en sagobok till honom med klassiska sagor. Fick en sån till Anton när han var liten och dom är mysiga. Lagom långa och lagom spännande..^^
Jag hade mina små söta örhänge jag fått av Desi <3 Dom är så fina. Alla tyckte dom var så söta, dom är ju lite ovanliga. Tydligen är jag lite så utstickande... who knew..hihi
Idag är H på jobbet.. O jag städar lite. Man måste ju det..tyvärr. Såg idag när solen stod på att fy sjutton vad mina fönster är skitiga.. ingen som vill putsa? ^^ Jag bjuder på kaffe..

Funderade på om jag skulle bjuda in på middag idag..men ja.. Jag är lite kluven. Jag ville..innan iaf. Nu vet jag inte. Inte för jag tror det blivit något men ja.. Vi skjuter det till en annan dag..kanske.

Jag borde verkligen damma... Ve och fasa va det är tråkigt.. Jag har för mycket grejer vettu. Det tar för evigt att damma. Därför det inte är gjort än...och antagligen inte kommer att bli idag..
Jag har iaf lagat lite mat.. Nyttigt värre..eller jag det är relativt. Baconlindade köttbullar med grönsaker. Visst blev du lite sugen?
Jag har typ skrivit detta då och då under hela dagen idag..kanske blir lite fel då ..:P Tidslinjen blir kanske lite rubbad... Men men...sånt är livet.
På tisdag är det dags för kalas igen, då fyller Kim år. Jävla tur att alla släktingarna inte bor här nere. Hade varit kalas jämt jämt. Sen är det bara jag och jul..sen är det nytt år igen.
Jag älskar nyårsafton, den är den mest magiska dagen på året. Det spelar ingen roll var jag är, vad man gör, om man har raketer, champange..inget sånt.. Det är bara magiskt.. Oavsett vad. Får se var man hamnar i år. Tror Anton ska till pappa.. man kanske kan fira det hemma hör för en gångs skull.
Ja allt är så kluvet nu för tiden...jobbigt...
Nu ska v asvluta det här o gå o softa i soffan...