måndag 21 december 2009

Lite kärlek?? anyone?

Ahh vad jag hatar när jag mår så här. Och jag hatar att jag ens kan må så här.
Jag är sjuk..förkyld, feber och snor, snor och snor i hela jävla hjärnan. Jag har pms, hormonrubbningar, ångest, deprimerad och fan vet allt.
Jag hatar att det krävs så lite ibland för att få mig så ur balans, så ledsen, så arg, så frustrerad. Jag hatar att det krävs så mycket för att komma tillbaka, hitta balansen.
Jag vet att det går över, men just nu är det bajsigt..

Jag analyserar på tok för mycket, jag tänker för mycket.. Hur fan kan man göra det? Varför kan jag inte stänga av min hjärna när jag vill? Varför kan jag inte sudda bort saker jag inte vill ha där uppe?


Varför finns det inga piller för det? Har ni sett filmen Eternal sunshine of the spotless mind? Där kan man få bitar, personer, händelser i sitt minne raderat, bara så där.. Hur bra hade inte det varit då?

I wish....

Some die young, some live forever, some do both.

Blev lite ledsen när jag innan fick veta att Brittany Murphy dött. Det är alltid en tragedi när unga människor dör. Har varit många man reagerat lite extra på sista åren.


Jag kan inte kalla mig ett stort fan men jag gillade hennes filmer och speciellt 8 mile. En annan som vi alla saknar är Heath Ledger. Denna underbart söta lilla pojke. Jag minns den första filmen jag såg med honom, hihih. 10 things I hate about you. Himla söt film =)

Vincent Fantauzzo har målat denna helt underbara tavla. Den är fin inte bara för det är just Heath men för själva konceptet med. Vi har ju alla våra olika sidor som drar oss på olika håll.



Sen ska vi inte glömma Johanna Sällström. Tyvärr kan nog listan göras lång. Förr var det mest James Dean och River Phoenix som skapat rubriker.

Snor, rivjärn och julmat

Det slår aldrig fel. Blir H sjuk blir jag det. Han har ett grymt immunförsvar. Han har varit borta en vecka, alltså typ 5 arbetsdagar, på 6 år. Han hade ont i halsen för ett tag sen.. Och nu har jag det med. Som faan.. Han är sjuk, jag är sjuk o Anton är pigg och lycklig. Hihih.. Jaja det går ju över men det är så typiskt. Precis som bacillerna väntar tills man är ledig och då börja boa. Det är inte alls mysigt att vakna med ett rivjärn i halsen.
Jag har druckit X koppar te med honung sista dagarna. Camillas te Lyckliga stunder är helt underbart.. Lite så len apelsinsmak med honung, godis.
Igår var vi på julbord. I Kristianstad. På Aralövs golfklubb, där var såå mysigt. En gammal kyrka som dom idag hade golfklubb i. Var med svärföräldrarna och lite vänner till dom. Svärfar gillar julbord så han bjuder oss vart år. Jag ångrade mig dock nästan när vi skulle köra dit. Vilket snökaos det var ute igår, Malmö och Lund var hemskt. Snö överallt, o mer kom. Trodde inte vi skulle komma hem igen faktiskt. Tur H är världens bästa bilförare. Utan att skoja. Jag märker stor skillnad mellan honom och andra jag åkt med. Han KAN köra bil. (men det finns så klart tillfällen han är lite väl duktig och mitt hjärta sitter i halsgrupen, men inget har hänt ännu så)
När vi kom hem och hade hämtat Anton hos pappa så bakade vi lite pepparkakor. Inte min favoritgrej men dom blev helt okej. Funderar på om jag ska ge mig på knäcken med. Det är sjukt gott meeen fan så drygt att göra..
Idag kommer Monika på fika med Theo. Ska bli skoj. Ska hem till mamma sen med. Så jävla typiskt. Vi var där i torsdags, jag och anton, med en blomma och så. Då var hon inte hemma. Vi är där vääldigt sällan och hon är alltid hemma. Utom då. Men men..vi gör ett nytt försök ikväll. Hoppas bara jag inte smittar ner henne. Sen ska jag börja förbereda vår packning. Ser inte alls fram emot vår biltur. Alls. Ska dokumentera den, jag lovar..haha Ska jag lida ska ni lida, så är det bara.
Nu ska jag väcka H med lite te..stackaren ska jobba idag. Uscha..