lördag 27 mars 2010

Deja vu??

Mitt hem ser ut som någon skitit ut en bomb.. H har ett projekt på gång.. Har jag sagt hur mycket jag inte gillar hans projekt??
really, really nooot
Han byter skrivbord med Anton. ALLA saker ÖVERALLT.
Slutar med att han blir sur, för jag inte hjälper honom, som han jämt försöker tvinga mig till att göra, fast jag inte vill eller är intresserad av hans projekt. Så han slutar mitt i allt, så inget blir klart och vi blir ovänner.

jag ska fan gå o sova innan han hinner..

Imorgon är det söndag.. ifall någon har missat..

Dagen 86

Fan vilken huvudvärk jag haft sista tiden. Helt sjukt.. Kommit och gått hela tiden, jag blir helt matt och super irriterad. Idag är första dagen då jag faktiskt varit ute och mått toppen. Och då regnar det. ^^ Någon där uppe har iaf humor...

Min första kurs är avklarad, nästa börjar på måndag.Snabba ryck här. Lika bra. Kom på att det är inte många månader tills jobb nu. Min chef ringde mig, det sa jag kanske. Hon undrade om jag ville komma och jobba på sommaren. Mitt svar var ett undrande: MÅSTE jag inte det? Men mjo...tydligen..hihih.

Påsk med.. Lov.. Var på vellingeblomman. Köpte mina första balkongblommor idag.. Lite penséer, lavendel och en citronmeliss. Har nu fått lite groddar på tomaterna med så snart blir det några krukor till. Men har dålig fantasi detta året..vet inte vad och var jag ska ha där ute..

H har rymt, han har sitt nya garage från idag, så han är som en femåring på julafton. Han ska fixa o greja.. Anton är hos Talha.. O jag är här.. Har tömt lite från tvskåpet, det kommer tydligen en ny tv imorgon. Jag har stått emot såå länge, nu är jag besegrad. Det kommer en platt tv..:P hahah Jävla skit är det.. Så skåpet ryker, likaså skåpet. H jublar :P (men men jag fick min matta iaf hahah)

onsdag 24 mars 2010

Neeeeej

Jag skulle blogga...men faan.. Jag orkar inte... Helt ärligt... Döööd...

tisdag 23 mars 2010

Dagen 82

Om jag var äcklad av insekterna skulle det bli värre :D
Igår var Anton på Lyktan, en fritidsgård här ute. Dom har öppet mellan 18-20, han och Talha brukar vara där heeela tiden. Han kom dock hem lite tidigare, själv och som mamma blir man ju lite orolig när barnen ändrar sina vanor. Jag frågade om det hänt något, om dom blivit ovänner eller om det var något annat. Men inget. Han gick in och la sig på sängen och tittade på tv. Efter en stund kom han och sa han hade ont i magen så jag bäddade ner honom och frågade om han behövde ha en spann, just in case men nej det var lugnt. Såå faaaan heller.. Efter en stund kaskadspyr ungen rakt ut på golvet. Gå inte på toa o spy, vask, något.. Bara rakt ut.. Hela golvet täcks med halväten korv o makaroner, kläderna han lagt vid sidan om täcks. Och det luktar vidrigt.. Jag täcker det med papper, en hel rulle hushållspapper, moppar, torkar, ulkar, torkar, vädrar, sprayar glade och ulkar lite till.
Till sist är allt borta..och jag frågar honom om han fortfarande mår dåligt, neeej då, pigg som en nötkärna.. Så han somnar om, jag går och lägger mig och somnar jag med. Någon timme senare vaknar jag av att han låter. Då spyr han IGEN, i sängen. Så av med alla sängkläder, tvätta madrass, torka madrass, bädda nytt, allt ut på balkongen. Vädra, spraya glade, moppa, torka..igen.. sen sov vi igen..
H gick o la sig vid 1 i natt..han vaknade efter någon timme av att Anton spydde igen.. Nu i spannen (Jippie) H gick upp och gav honom ett glas vatten o frågade hur han mådde. Anton svarade med ett bra och däckade..hahah. Han är så söt. Men imorse var det bättre. Ingen mer kräk..
Vi var på banken idag. Jag fick låst upp min bankdosa.. tydligen var jag den tredje för dagen som lyckats låsa denna underbara uppfinning, och då var klockan inte ens 11. H skulle banka pengar..hahah. Dom ville inte ha dom. Han var tvungen att ha kvitto med sig för att göra en sån insättning. Han kunde ju syssla med penningtvätt..hahah.
Köpte lite saker till sjuklingen, film o lite bakugan. Förstår mig inte på dagens leksaker men han var lycklig o det är huvudsaken.
H gick och jobbade och vi flummade framför Arthur och minimojerna. Käkade Billy's pizza, vidrigt men Anton ville ha.. Kom på att jag inte gillar dom.. Kollade massa Simpson's. Tills Anton knoppade in runt 21..lagom tid =)
Kollade på Åh herregud med Gardell på svt. Jag älskar det programmet, vet inte om det är för det är Gardell eller om religion. Anyhow.. Vem var med idag om inte lilla Rami...^^ Den är med överallt den hihih.
Nu är det dags att soooova..suss gott =)

måndag 22 mars 2010

Jag är äcklad...

Det krävs lite för att äckla mig.. Faktiskt.. Jag är rätt tålig. Jag har haft närkontakt med både det ena och den andra.. På jobb och på andra ställen. I vilket fall.. Nu är jag äcklad..som fan..
H gick loss på Tropikhuset i veckan och kom hem med en burk med kackerlackor. Alltså helt ärligt.. Han köpte skadedjuret numero uno och släppte sen lös dom hemma. Så klart till Clyde min lilla ödla..men ändå. Uscha. O dom pratar med varandra. Insekterna alltså. Tisslar med varandra. H satte dom under vasken, just in case för katterna liksom. Så när jag skulle ta en tablett till diskmaskinen stod dom där..hahha
Kryper i hela kroppen på mig... Syrsor okej, kackerlackor inte okej..

Goood morgon världen..

I natt har jag roat mig med allehanda ting. Gamla ting, gamla tanter, gamla vanor. Jag var på coop med Fripp, varför vet jag inte men vi hade skoj. Lilla disken där man kommer in var så hög att jag inte nådde upp att betala. Kanske var därför Fripp var med, han fick betala. Jag kände mig som ett litet barn ^^
Sen odlade jag ödlor, från ägg hos en gammal tant. Hennes hem var som ett museum, ödlorna passade inte alls in om man säger så. Jag mins dom kläcktes men sen vet jag inte vad hon gjorde med dom. Hon hade en dotter som skulle vara med på tv, kanske handlade om varför en tant som är skrynklig som fan odlar ödlor. Man fick gå in och ut genom hennes fönster. Smidig som jag är välte jag en blomma. Jag är förvånad över att jag inte välte mer. ^^
Sen åkte vi båt, jag säger vi men vet inte vem vi är, där var andra men jag vet inte vilka dessa var.
Ja sen ringde min klocka och jag checkade in.

söndag 21 mars 2010

Dagen 80

Söndag..hela dagen... Imorse åkte mina svärföräldrar till Teneriffa.. Jag har pratat med min svärfar i telefon X antal gånger sista veckan. Fler gånger då än på alla de 8 år jag känt H.. ^^ Han är så söt, Lennart. Han har köpt en skrivare. Och han passade på att köpa en till laptop. Anja ville inte han skulle röra hennes, "han rörde så fort på musen", att han fick köpa sig en egen... hahha.. Dom är söta.

Krukor.. Jag har krukor till förbannelse. Men inga blommor i dom. Man kanske borde gå och köpa sig lite blommor. Blev lite smålycklig innan då jag såg att min hysteriska kärleksört kommer tillbaka i år igen.. Typ tredje året den kommer tillbaka. <3

Jag bakade en kaka idag. Herre jävlar.. Den var både god OCH kladdig. Hur fan jag gjorde det vet jag inte men för första gången ever blev min kladdkaka KLADDIG. Hahah.. synd bara att ingen kan smaka den.. I am all alone today.. eller ja.. bara några timmar till. Skööönt är det =) Och neeej jag ska inte äta hela själv.. Anton ska med få..lite ^^

Idag skiner solen så man vill nästan stänga av den ^^ Är det bara jag som kan få städångest av solen? Allt damm och skit syns ju. Jobbigt är det fan. Samma med våra jävla fönster. Doms ka byts ut så känns inte så lönt att stå och putsa dom. Men fan vad dom är skitiga. Dom sköljde hela huset med högtryck när dom var klara med fasaden. Som om det hjälpte liksom. Fullt med dammprickar överallt. Jag har en ny spegel som jag ska se om jag hittar en plats till. Sen får vi se hur det går med att städa =)