onsdag 27 januari 2010

Dagen 27

Okej..Desi gnällde på att jag inte uppdaterade så ofta.. Ja det blir ju så då och då. Har inte hänt allt för mycket här liksom..
slängde till sist en väckarklocka i golvet i natt. Var jävla natt har den börjat ringa vid 1.. Eftersom det inte är min så vaknar jag inte så direkt av den utan det är en långdragen process då jag först drömmer om något fint, något alarm börjar ringa i drömmen, till sist vaknar jag av det o får slänga mig bort till andra sidan av vad som känns som en ocean av säng för att stänga de. Och åter igen då det inte är min klocka vet jag inte vilken knapp det är. Så i natt gick den i golvet. :D

Jag har kommit på värsta bantingsgrejen. Shakes no, våfflor oh yes. Hahah med shakes händer nada, med våfflor 600 g ner.. Hur faaan fungerar min kropp?? Helt ärligt.. Jag fattar inte ett skit.
Men på det stora hela går det ja... Går typ...

Har fortfarande fullt med arbetare överallt. Och dom bara borrar. Känner mig som en pensionär när jag ska lyssna på nyheterna på morgonen. När dom slutar borra lovar jag att grannen kan höra min tv, på andra sidan gården..:D
En annan sak som är skit är att hälften av mina växter har dött i vinter. (Utom min sjuka passionsfrukt som tydligen fått extra liv och börjat växa i dagens snöstorm) Så nu vill jag ha nya, men känns inte så lönt när dom ska byta fönster och hålla på ett tag till här.

Nu ska jag hänga lite tvätt, laga ungsstekt falukorv med potatismos och städa, allt i äkta hemmafrus anda.. (hörde ni piken..va va va)