fredag 4 september 2009

Löönt...

Jag har varit måttligt off idag. Vaknade bra och så, men efter ett tag kommer saker i kapp och jag blir bara irriterad. Skulle iväg lite på olika platser idag.. H var lagom pepp av någon anledning. Hade han fått välja så hade han fått sitta hemma hela dagen, pillat navelludd och inte gjort ett skit. Hur skoj är de på en skala? Oavsett om det är "mina" eller "hans" grejer vi ska göra är det väl bättre att göra något än att bara vara hemma? Ibland undrar man..-.- Till sist kom vi iväg. Hämtade ut min bonad, den var jättefin men de var i behov av tvätt, man säljer väl saker nytvättade och rena?? Inte den där iaf.. Hur fan tvättat man en bonad?? Tips yes please.

Skulle ner till skolan med. Hade för ett tag sen en tjej som smsa om min filosofi bok. Vi bestämde en dag i skolan men jag blev sjuk sen hörde hon inte av sig. Igår så skickade hon igen, från ett nytt nr. Jag satt och pluggade, hörde smset och svarade direkt att jag inte kunde träffa henne som igår men gärna idag och var de akut så kunde hon komma hit och hämta den. Jag fick ett Va? tillbaka.. Min första tanke var typ..ljushuvud ja..så jag fick ringa upp. en tjej svara och fattar inte vem jag är men till sist sa hon att de var hennes kompis som smsat. Men vet man inte de?? Vi pratar om 5 minuter då allt detta händer. Snodde tjejen mobilen eller?? I vilket fall så sa hon att vi skulle ses vid skolan idag, kl 12,10, hennes egen tid. jag fick långt om länge H att köra mig dit, tror ni hon kom...? Nej kl 12 skickar hon att hon inte hinner. GGGRRRRRR... Sånt är fan de värsta jag vet. Man hör väl fan av sig innan...? står jag och väntar.. Efter x antal timmar skickar jag att fine, vill du ha boken så får du hämta den hos mig, jag får höra av mig om en tid imorgon. Varför är kommunikation så helvetes svårt?

Vi var inne om Mandalay idag, underbar affär. Köpte lite doftoljor, något märke till H, och två såå söta ikonliknande tavlor. Efter det var vi borta på triangeln, laugerhaus är med en fin affär där jag hittade lite röda saker till köket och något jätte badmintonset till Anton. Vi handla lite mat med.. När jag stod i matkön med min lilla korg kom H och Anton bort till mig så klart med vars en korg dom med. Tanten bakom mig tittade förskräckt på Anton som om han trängde sig så H snäste av henne med att vi är faktiskt ett par, vi handlar tillsammans även om vi inte har vagn. Hon sa inget men hon bytade kassa..:P Tanter är elaka, gubbar med. dom gnäller gärna på barn men inte på vuxna. Fegt tycker jag.

Nu på kvällen var jag och Anton borta hos mamma. Var himla längesen sist. Anita var nere från Örebro så vi passade på att träffas lite. Alltid lika skojigt. Anita och min mamma har känt varandra sen tidigt 60tal. Lite coolt. Jag kommer väl kunna säga samma sak med Monika och Camilla om 40 år..:P (hoppas jag iaf..hihih)

Jag fick respons på min psykuppgift, den var bra..^^ Jag var liiite orolig då jag såg vad dom andra skickat in. Snacka om uppsatser och utfyllnad. Min var en sida, kort och konkret.. Och de var bra, från den läraren är bra väldigt bra =) Me happy..och lite mer pepp..

Så de var det...gå nu här ifrån...^^

torsdag 3 september 2009

Stressar du??

Imorse på väg till skolan åkte jag förbi kyrkogården på Gustav Adolfs torg. Där var ett litet träd som var helt dött, jag har åkt där 1000tals gånger innan men aldrig sett det innan. Alldeles grått och livlöst. O i detta träd sitter en duva. Av alla ställen han kunde sitta så sitter han i den döda, kala trädet. De fanns massa friska gröna stora fina träd runt om, men han valde de döda. Lite underligt.
Jag bara reagerade på det.. Och en annan sak med. Folk springer efter bussar som galningar. Här går bussen ungefär var 10de minut, oftare på morgonen, ändå springer folk hysteriskt för att hinna med. Varför är vi så stressade?? Förr slapp jag åka inom stan och centralen till skolan så då märkte man inte de så mycket. Nu är det kaos på morgonen, folk springer eller iaf halvspringer överallt ( eller cyklar vårdslöst på trottoarer o annat). Till sina bussar och tåg. Går dom upp för sent, eller är det bara så att man inte ska kunna ta de lugnt och filosofera sig fram på morgonen? Det har blivit standard att man ska ha bråttom.
Jag är alltid ute i god tid, jag springer aldrig efter en buss, jag kan gå snabbt men fan inte hysteriskt vinka och hojta och springa. Bara för jag vill inte ha så bråttom, jag tror inte det är nyttigt. Och på något sätt får detta mig att längta tillbaka till min rosa Lindeborgsbubbla eller ut på landet även om de inte är det jag vill egentligen. Visst är de märkligt.. Som Desi sa, de är storstad nu, inte som förr..^^
Jag kom på idag att jag har lektion imorgon, vilket skit. Jag som trodde jag var ledig, icke. Jag ville gå o storshoppa med H..( I haven´t told him yet though..hihi) men de får väl bli i helgen eller efteråt. Hade matteprov idag med. De gick väl sisådär va..hihi.. En av frågorna missade jag helt, dom andra gick nog okej. (Hoppas jag) Men med matte är det jämt så, man tror mn har fattat de sen har man heeelt jävla fel för sig. Men får hålla tummarna eller nåt..^^
Nu ska jag gå o göra något, vad vet jag inte än..hihih

At my place

Jag lovade Cicci lite bilder på hur jag bodde, och eftersom den förbannade servern på skyddsrummet inte ville som jag ville så lägger jag dom här. Men de är inte för jag vill visa upp mitt ostädade hem bara..hihih...men snoka ni andra på med om ni vill.... (men beware off dustballs)


Min hall, jag vill ta bort de vita tyget och sätta mjölkvita skjutdörrar istället. Så man inte ser hatthyllan och skostället heller, skönt skönt..^^

De blev en väldigt skum vinkel, ser ut som om jag bor i ett dvärghus men de är det inte..:P

Lite arvegods... Från min pappa, Zorn tavlor vilka jag gillar. Tjocka tjejer..haha

Från hallen in till vårt sovrum.









Mellan hallen och vardagsrummet hänger pappa...:P

Köket..





Vardagsrummet, soffan vill jag ha i brunt då och nytt bord och ny matta.. ^^







Mitt badrum





Balkongen från vårt sovrum, den är i två delar typ, en liten o en större.



Mitt lilla olivträd..^^





Utgång från vårt sovrum och från antons rum.

Så det var det typ. Har ett extrarum i köket som var ett grovkök förr men som idag agerar krigszon då de visar jag inte.. Och den har vi Antons rum som är ungefär i samma stuk så de visar jag inte heller..

onsdag 2 september 2009

ZZZzzznilleblixtar

Vem har kommit på all denna matte? Och till vilken nytta..? Förbannade jävla uttråkade greker. Kunde dom inte ha kommit på något annat än detta?? Imorgon är det dags för första matteprovet av typ hur många som helst (okej 6 men ändå) Värsta grejen tydligen, ska sitta i skrivsal och ha oss, lönt liksom..men men. Jag vet jag gnäller lite i onödan, de finns dom dom fattar waaay mindre av matten än jag men jag är bara irriterad över att jag ens måste ha den..^^ Sen måste man få gnälla lite då o då...right?

I flera nätter i rad har jag drömt om eld..på ett eller annat sätt.. Slog upp vad det skulle betyda.. Tror inte på det helt men iaf.. Jag är bara kåt..:P De betydde att jag hade något sexuellt förträngt minne, eller iaf så var det en sexuellt laddad dröm.. skoj.. Så detta fick mig att sympatisera liiite med pyromaner, jag menar sexuell frustration can be a pain in the ass...^^

Inatt gick jag och la mig tidigt, skulle upp i skolan och var allmänt off då jag inte är helt frisk. Somnade och allt var frid och fröjd. Tills jag vaknar av något som krafsar på balkongen. Jag gick upp, tog på morgonrock, gick ut och där sitter Kajsa, på andra sidan glaset av inglasningen och när hon ser mig försvinner hon längs räcket in till grannen. Jag orakde inte engagera mig så jag öppnade balkongen lite, muttrade och svor och gick sen in och la mig igen. Tror du jag kunde somna om?? Icke.. Jag låg och lyssnade på alla skumma ljud som finns här ute, här är folk uppe dygnet runt, bussen kör, cyklar, mopeder, allt.. Och tror du Kajsa kom in? Nehe.. Hon kom smygandes in imorse den lilla *PIP* och smet snabbt förbi mig när jag öppnade sovrumsdörren. Trött man kan bli...

H är idag eld och lågor om att bygga om vår hall med skjutdörrar. Han har måttat och haft sig halva dagen. Ibland är han snabb som fan och andra gånger är han långsam som en snigel..jag måste hitta vad de är som får honom snabb..haha. Men inte fan trodde jag det var så himla dyrt med lite skjutdörrar. Känns som man kommer bli fattig snart..Men de kan vara värt de och slippa skiten..^^

Nu ska jag gå o äta lite sen hitta mina böcker, bärjar känna mig lite stressad och fan så off.. Himla käck kombo..:/

tisdag 1 september 2009

1900 talets låt (ar)

Har funderat på detta ett tag. Vilken är 1900 talets låt? Jag valde till sist denna.

Pour Que Tu M'aimes Encoure

Den är med text på engelska för att ni ska förstå innehållet vilket ju gör nästan mer än själva melodin. Personligen är jag sjukt attraherad av det franska språket, får gåshud över hela kroppen då jag hör de. Speciellt då Celine Dion och Cheb Khaled ( Aicha, som kom på andra plats på min lista) Och dessa låtar är verkligen speciella för mig på olika vis.

måndag 31 augusti 2009

Libido, ja tack..^^

Jag känner mig sjukt duktig, jag har på egen hand gjort ett helt kapitel i min mattebok och faktiskt verkligen förstått saker som den utvidgade distributiva lagen, kvadreringsregler och konjugatregeln. De är lite sjukt måste jag säga men om man tar sig tid att läsa och försöka så går det att förstå. Jag får väl tillägga att Peter lagt grunden kanske, men ändå.. Hurra för mig..:P

Försöker läsa Freud, försöker förstå Freud, försöker förstå vad min lärare Tommy vill jag ska lämna in denna veckan, försöker med mycket om man säger så..(libido, sexualitet, psykoanalys zzZZzzz) Vilken resulterar i att jag sitter här och bloggar om de jag borde göra.. Coolt va..
Jag var himla aktiv i morse..fick gjort hur mycket som helst, nu...helt off..haha.. Vi var på IKEA innan idag. För första gången gick jag ut utan att ha köpt en enda sak. Fatta grejen..^^ Kan vara för de jag ville ha var fan dyrt.. Jag blev superpepp på att renovera, och jag tror H blev det med. Vi var överens.. Undra vad fan Gud håller på med idag?

Igår hade vi gäster och firade Anton. De blev smörgåstårta och hembakad chokladtårta. Mats och Carina hade nyss kommit hem fårn Korfu där dom firat Carinas 50 års dag. Dom såg ut som lakritsgubbar.. Jag försökte kolla på sista delen av sagan om ringen men jag var aptrött vid 22,30 så jag fick släpa mig in till sängen och den känslan har hållt i hela dagen. Jag tror jag håller på att bli sjuk. Jag har ont i halsen och ryggen, eller lungorna och känner mig hängig och off. Swineflue var en tanke, halsont och lunginflammation är big clues... men vi får väl se hur det artar sig. Pratade med Desi om de, man ska ju få vaccinera sig om man vill, men vem fan vill?? Alla vaccin har biverklingar så nej tack.. (Ungefär nu kommer Desi att ha ringt hysterisk och påtalat att jag inte får gå ut, måste tvätta mig i sprit var dag och ha egen toalett och att vi inte kommer ses på ett år)

Nu ska jag återgå till Freud och hans underbara libido ^^

söndag 30 augusti 2009

Sunny sunday

Jaha då var det söndag.. Uscha vad tiden går fort nu för tiden. Var tog denna helgen vägen?? Fredagen bara försvann...minns knappt ens vad vi gjorde mer än lämnade Anton till pappa och handlade lite. Jag var på mobilia med Desi en runda och shoppade lite. Lördagen.. H vaknade innan fan själv för att åka ut med nycklar på volvo. Han kom hem vid 7,15 typ och då stod frukosten på bordet (I am a good wify indeed ) Vi åt och hade lite så morgon diskution, jag gillar det med honom. Han blir så himla uppjagad av oväsentliga saker..^^ Efter de hämtade vi ut min nya historiebok. Dyr men ack så fin. Hans lasbil var klar på volvo så vi åkte och hämtade den, kärde den ut till Lomma där han jobbar och fick ta taxi tillbaka till volvo och hämta vår bil. sen hem och städa. Man måste tydligen de om man ska ha gäster. Vet inte vem som kommit på detta men vi borde ha ett samtal..:P skämt åsido de är skönt när det är rent. Jag har slarvat lite med det nu ett tag, jag kom på att då gör H det med. Hahah precis som om det är mer okej då... Skitungen.. Kom på att Black Betty var en himla bra låt att städa till...alltid något.. Har kollat Sagan om ringen filmerna med i helgen. Var ett tag sen jag såg dom sist, jag tycker dom är himla bra faktiskt och ser gärna om dom. Idag har jag vakant av en jävla sol mitt i nyllet. Lagom skoj, jag måste komma ihåg att dra ner persiennerna nrä jag går och lägger mig. Har börjat göra tårta, ska handla de sista sen och hämta Anton. Anton ska ha kalas idag. Skojigt. Monika fixade smörgåstårta.. Tror vi kommer att äta de i flera dagar dock men de är såå gott så vem bryr sig..:P Nu sk ajag dra upp H för lite frukost..hihi