fredag 16 oktober 2009

Jävla leprecon

För er som inte vet vad en leprecon är titta här.

Idag..och vissa andra dagar..känns det som att jag har en sån liten grön sak inne i mitt huvud. Där sitter han i en stubbe med en stor öl och trycker på alla knappar han bara kan med sin käpp och skrattar hysteriskt åt mig. Han är en illmarig liten gubbe som jag kan både älska och hata. Idag är han nog inget av det när jag tänker efter. Jag är så kluven, på och av, in och ut, upp och ner. Känns som det ska hända något. Jag har den där känslan av att man väntar. Man vet att något ska komma och man nästan håller andan av spänning och förväntan..men det kommer inget. Någon pausade..tryckte av..stannade upp. Klimax uteblev. jag vet att jag inte är helt mig själv i mina tankar just nu. Men någonstans är det ju en del av mig. Någon liten del av mig är så här. Inte hela men lite.
Min lilla leprecon är mitt bästa sällskap just nu. Fått en liten kris, känner mig fruktansvärt ensam. Inte på den fysiska planen, jag är sällan ensam liksom.. Men den mentala. Jag tror nästan jag får säga som D... "Jag tror jag behöver gå o prata med någon..snyft..snyft.." Jag har alltid tyckt att sånt fixar jag själv. Jag brukar göra det. Brukade.
Allt är så annorlunda. Ibland undrar jag om jag alltid varit så här, det känns inte så. Känns som jag förändrats, en hel del. men jag vet inte när, eller från vad, eller ens till vad. Jag har tappt bort det som är jag. Vet inte vad som är jag längre. Som ett stort pussel utan bild på. Jag har svårt att fatta beslut, jag är likgiltig och jag försöker hålla uppe en fasad för mig själv.
Har du känt så att du vill ha en paus från livet? Kunna ta en time-out och sitta bredvid och se på alla människor springa omkring? Det vill jag. Jag vill kunna sitta på ett moln och bara titta ner. Skratta åt er som trillar och gråta med er som lider, utan att själv behöva eller kunna känna det.

Förbannade jävla leprecon...

torsdag 15 oktober 2009

Hugger i sten..

När Anton gått till skolan idag bäddade jag ner mig i soffan och somnade. Jag skulle sova en liten stund hade jag tänkt, jag vaknade 12. Inte alls min grej men jag var väl trött..^^ Jag fick röven ur soffan..finally.. Gjorde min psyk läxa..alltid något.. Fortfarande ont i armen..undrar vad fan jag har gjort..Oo.
Nu lyssnar jag på Winnerbäck.. Han har något mjukt, varmt om sig o sin röst. Hans låtar är annorlunda men jag gillar dom. Inte alls min typ av musik egentligen men den funkar. Speciellt låten Hugger i sten. Hihih var en som sa att den påminde om mig. För mig har den väl egen betydelse men bra är den iaf..
Jag har saknat H i natt..eller jag hela dagen igår o idag med så inget så..^^ Var bara himla tråkigt att vara ensam. Vissa tillfällen är det lite mysigt att få ha sin egen tid, men inte idag. Han kommer snart och är ledig imorgon och den tanken är roingivande. Allt känns mycket lättare när han är hemma..^^ (även om han går mig på nerverna ibland..hihi)
Vi ska till Eskilstuna till julen. Hela familjen och svärmor. I en bil. Upp till kalla norrland som jag kallar allt efter blekinge..:P Anton är superpepp.. Punkt..haha. Ja det är väl sånt man får göra då o då.. Jag är bara anti nu, det går över. Men det är mest för jag vill helst bara vara för mig själv, sova borta är inte min grej. Har aldrig varit. Jag trivs bäst hemma när jag ska sova.. Jag är som sagt van vid min space, att anpassa sig till en grupp av hmmm 15 är liite trögt för mig ibland.. Men väl där så är det inte så farligt..
Jag vill simma...men fel vecka för det liksom. Det var verkligen inte så hemskt som jag trodde. Mer folk än jag trodde men inte hemskt..alls.. Jag drunknade inte.. bara det =) Har t o m beställt en baddräkt. Jag har en bikini, det är laagom skoj. Jag hade ju tänkt ha ett litet linne över, men de fick man inte. Inga bomullsplagg.. Va fan liksom.. så baddräkt o badskor ska ju inskaffas..
Nu ska jag läsa läxor med Anton...laga lite mat...sånt mys..

onsdag 14 oktober 2009

Fy fan...

..vad ont jag har i min hand..eller i underarmen egentligen.. Har ingen aning om vad jag har gjort men ont som faaan har jag. Kan inte skriva, kan inte räkna..handikappad..(knappar med vänster, tar lååång tid det här) Tog sju svåra år att hänga tvätten.. Men den är äntligen uppe, torr men inte vikt alls.. Det får bli ett projekt imorgon.. Det är så sjukt tråkigt ibland med hemsysslor.. Min "att-göra" lista växer..hahah..
Börjar bli en del projekt, vi får se var det här slutar.
En jävla massa kalas är det med snart.. Theo på lördag..Kim på Tisdag.. sen fyller jag snart år med.. Vem orkar...
Kollade lite på Efterlyst.. Var är världen på väg helt ärligt...?? Folk är inte kloka..
Fick gnida in mig med tigerbalsam precis.. Kallt som fan..varmt som fan... Freaky..

Nu skiter vi i detta...

Öppet hus..

Kan man sova dåligt eller vad.. Tror jag vaknade fem gånger i natt.. Klockan halv fyra var jag uppe och drack.. Jag hade kunnat dricka ett badkar.. Otroligt hur jobbigt det är när man inte sover ordentligt..
Idag har vi varit i skolan med Anton. Det var öppet hus så det var massa barn och föräldrar överallt. Det var himla skoj. Först hade dom syslöjd. Dom syr först på papper, så dom lär sig sy med maskin. sen efter det får dom göra en slöjdpåse. Dom var himla duktiga. Det märktes att det bara var halvklass. Lugn och ro. Annat var det sen när det var helklass. Dom övade på engelska, färger och kläder. Sen var det rast, kallt som sjutton är det ute. Man får lätt ha på sig lager på lager nu för tiden. Dom har varit på Skåneresa och läraren hade gjort en liten film av bilderna. Dom hade varit i bl.a Ystad, Kåseberga, Lund och tittat på massa olika saker. Ales stenar, Domkyrkan..Olika gamla hus och sånt.. Tydligen var kobajset vid Ales stenar roligast..
Sen var det lunch så vi fikade i matsalen med barnen. Sen gick jag o H hem, dom hade bara rast o musik men vi åkte o handlade o lite sånt.
Snart ska jag tvätta..vilket är lagom skoj..vila middag någon? :P haha.. PRO nästa...

tisdag 13 oktober 2009

Save me...

snart 3 timmar senare har Jonathan gett upp.. Anton o Talha is still going strong.. Samma låt..hela tiden... Att man orkar..

Jag tror min migrän gett upp o börjat rinna ut ur ögat..bokstavligt..hahah


Ja vad säger man..

Därför älskar jag barn....^^

Just nu sitter Anton, Talha och Jonathan och skrålar till Singstar här hemma. dom har inte en tonart rätt, dom kan inte orden och melodi vad är det??
Jag vann..nej jag vann... Alla vann... haha vad har jag gjort...

Men barnen har roligt.. Jag försöker se det positivt.. Min migrän finns kvar imorgon så jag kan njuta av den då i all tystnad..

måndag 12 oktober 2009

Motionera mera..

Jo ja det ska man ju eller iaf bör.. Vi har gjort det idag.. Jag o Tax.. Vi var ytterst duktiga.. Hon var lite duktigare än mig men sen är jag fetar så jag har lite dispans så där i början.. 10 längder på aqvakul...det tycker jag är himla bra.. iaf utan att drunkna...haha
Så nu luktar man klor..har sett en himla massa folk nakna, badat bastu mycket längre än vi trodde vi skulle klara.. Och varit bara duktiga..^^
Efteråt gick vi och fikade..en ytterst god baguette med massa sallad o annat gott o nyttigt i o en stooor chailatte..
Guud denna uppfinning.. Nobels fredspris borde gå till skaparen av chailatte. Denna var så himla god..
Imorgon kommer jag inte kunna lyfta armarna men vad gör det.. Jag kan skaffa en dramaten o dra mina skolböcker i haha..

Men nej det var himla mysigt så det ska vi göra om... igen o oigen o igen..tills vi kan lyfta armarna..=)

söndag 11 oktober 2009

..<3..

Idag vaknade jag sent.. 9,33.. det ni..är sent för att vara mig, väldigt sent.. Jag vaknade inte ens av mig själv. Jag blev väckt av några förbannade hundar som stod som idioter o skällde på varandra. Kärringarna här o deras hundar...uscha...borde vara skottpengar på såna.. men men...
Var ute med H i garaget.. p.g.a ett missförstånd.. Jag är inte så road av det stället så hade inte själv åkt med annars. Kallt som fan börjar det bli ute..typ 9 grader. Det är kallt.
H åkte igen...han ska besiktiga sin motorcykel imorgon..hihih han kommer bli blöt..^^

Typisk söndag idag.. Kallt o vått..man vill vara hemma med en bra bok och en varm filt. Lite god mat ikväll. Lite kvällsmys med den förlorade sonen som kommer hem igen. sen en lååång dusch.. ( o det är inte helt frivilligt men det är ett måste, feta ben tar lååång tid att raka..haha)

Har nyss ätit en liten bit äpplekaka...hihi..var avundsjuk, det är goooott...^^ Sitter och funderar på vad jag ska göra..blir nog inte allt för mycket om jag känner mig själv rätt. Kommer INTE diska iaf... det är det tråkigaste som finns..
Jag hittade en lite gullig blogg med massa fina bilder igår..


















Visst var dom lite söta? Nästan så man blir löjlig liksom..<3