fredag 5 november 2010

Dagen 309

Vissa dagar önskar man att man bara stannat i sängen och skitit i det istället. Idag är klart en sån dag. Jag hade en viss planering att följa..Bara det kan ju ge en grav ångest. Men allt har verkligen varit pest idag..
  • balkongen går inte att stänga= kallt som faaan i natt i sovrummet
  • sovit dåligt och vaknat 15 gånger i natt och inte kunnat somna om på evigheter (jaa överdriver men va fan)
  • Halvt nackspärr eller något, har svinont och ipren/tigerbalsam hjälper inte ett skit
  • Har ingen normal frukost hemma så käkade inget förrän typ 12 och då höll jag på att gå under av hunger. (jaa jag kunde handlat men vem vill, det är kallt ute och jag pallar inte ta på mig för att gå o handla när jag ändå ska städa hela hemmet)
  • H.s jävla glas höll på att åka ut idag, flyttade ena bokhyllan. Snacka om onödiga saker.
  • Skulle ha städat innan tvätten idag (kl är nu 13,40 och jag tvättar 16,00) men eftersom H har femtontusen små saker överallt tar det ungefär 5 timmar att damma. Såå nej är inte ens i närheten av ett rent hem.
  • Anton har lov= underhållning på hemma plan. Underbart när ens barn ALDRIG SLUTAR PRATA och man har tusen saker att göra och helst av allt ha musik på för att ens orka röra sig.
  • Ser ut som jag bedriver ankfarm eller något hemma då min soffa fäller tonvis med fjädrar när jag tar av klädseln. Överkurs jag vet men det behövs då och då. ALLA är ju fan allergiska mot mina katter verkar det som.
Helt ärligt känns det som en jävla pms dag utan blodet och magsmärtan. Den har flyttat sig uppåt :P Nu har jag suttit mina 5 minuter så ska väl göra något vettigt.. Som att gå o hänga mig i garderoben eller nåt..

onsdag 3 november 2010

Dagen 307

Jag vill nog ha en ny mobil.. Nog.. Trivs ju bra med min gamla skrutt men är lite sugen på en iPhone. Tror jag vill ha lite roliga appar.. och några ångestframkallande appar med.. Känns lite mer 2010 än min nuvarande. Ibland får man lov att vara lite prylig av sig..^^

Meen det lär inte hända denna månaden.. Och inte nästa heller.. Har verkligen shoppat loss, frivillig och ofrivilligt.. Ofrivilligt är tandläkare. Inte för det kosta så himla mycket men jävligt sura pengar att lägga på att ha ont. För jaa det gör ont att dra ut en tand..Vaknade inatt trots ipren och trodde jag skulle bli gaaalen. sen får jag käka penicillin med, hur skoj är det? sista han säger till mig är att man ju inte får blanda sprit med pillerna. Jag bara nej nej det är ingen fara, jag dricker inte så..sen när jag gått ut genom dörren kommer jag på att jag ju fyller år om några dagar.. Liiite sprit hade man ju kunnat få ner då liksom..
Och det är min andra ofrivilliga utgift.. mat o grejs.. Inte för det inte är skoj att fylla år men det är lite överskattat. Socialt umgänge är väl bra iofs =)

Sen är det ju en hel drös med frivilliga utgifter..^^ Som ett sängöverkast.. Jag tyckte jag gjorde värsta fyndet. Det kostade mig 1000 kr men priset i affären var 5495.. Fynd väääl?? Får se om H håller mig med haha. sen måste jag fixa en ny vinterjacka. "Nackdelen" med att faktiskt ha gått ner i vikt, min förra passar mig inte. Och sen vill jag ha en ny soffa... jag vill, jag vill, jag vill.. Så det ska jag fanimej köpa med.. Drygt med 6 v leverans.. Hade jag fått köpa den från början hade jag typ haft den nu... Grr på H...:P

Ser fram emot imorgon, sista dagen på jobb för denna veckan. Ska bli så skönt att vara ledig lite. Även om jag har fullt upp så är det skönt att slippa gå upp kl 5. Myskläder och tedrickande hela dagen på fredag ^^ (önsketänkande)

måndag 1 november 2010

Dagen 305

..ja eller något.. vem orkar hålla räkningen?? Det är kallt, grått och snart vinter så ide nästa. Fan vad jag önskar jag var en björn alltså.. Och vem orkar blogga var dag? Jag förstår inte hur ni har tid, ork eller ens lust?
jag hör bara av mig till er när jag vill kräkas. Snällt va.. Idag vill jag dock inte kräkas speciellt mycket, bara av min eventuellt kommande migrän i så fall. Försöker hindra den med diverse brusiga tabletter. Med varierande resultat måste jag säga.

Allt är som vanligt..jobbar, äter , pluggar (då o då) sover när tid finns och ögonen stängs, frivilligt eller ofrivilligt. Så blaa bla blaa blllaaaa..

Till ovanligheterna hör IKEA besök.. Inte ett.. Inte heller två utan TRE.. Varför inte bara flytta in?? Där finns ju allt. Sängar, toaletter, garderober, leksaker och MAT. Var första gången där med Camilla. Vi käkade typ trerätters för 51 spänn.. Vem fan kan laga mat för det hemma ens?? Får en lite att undra vad fan har dom i köttbullarna??

Gången efter var med jobb.. Hela skaran.. Och så klart skulle dom äta.. Måns måste äta var tredje timme annars exploderar han. Tror jag iaf.. Det är iaf viktigt. Märks då vi jobbar helg.. "Vi tar det seeeen..jag måste ääääta..det har gått 2 h o 58 min....det är kriiiis..." <3 man får lov att ha skoj med sina kollegor ibland. Dom käkade iaf frukost. Jag klarar inte riktigt av äggröra och köttbullar till frukost så jag tittade på :P

Tredje gången skulle H följt med. Så klart hade vi delade meningar om vad vi skulle göra där så han fick gå hem. Lysande röd och smått förargad gjorde jag IKEA själv, utan fika.. Kom på när jag betalat att ja jag hade ju ingen bil hem och ett paket på typ 20 kg under armen och kassar med glas och ljus. Meen.. är man arg så går allt och i Malmö kan man åka taxi överallt..:P

Och det kommer bli en fjärde gång på IKEA inom kort för dom hade så klart slut på mina grejer. Huuur kan IKEA ta slut liksom?? Världens största varuhus och så har dom slut.. På gardiner och sängkläder. Upprörande..:P
Tanken var att jag skulle ha fixat till mitt hem lite inför helgen. Börjar verkligen närma mig 30 sträcket. 1 år till sen kan man inte längre svara : 20+.. när någon frågar om ens ålder. Sen att jag ser ut som 65 är en helt annan femma. Det är massa jobb när man fyller år. Det borde faktiskt vara så att om man fyllde år skulle andra fixa något till en så man slapp, just för det var ens födelsedag.. Inte tvärtom..

Något annat som inte hör till vanligheterna och som inte alls är så skoj är att Anton varit sjuk extremt mycket. Han har värsta magproblemen. Vi har varit på vår vårdcentral, jourcentralen, hos läkare och på apoteket. Nu går stackaren på diet, massa frukt, inget bröd eller pasta. Jag är glad att det inte var värre, typ blindtarmen eller så men det är så sjukt jobbigt när han inte mår bra. I natt var han uppe till och från från typ 12.. Jag blir lite grinig om jag inte får sova mitt i natten om man säger så.

Just nu luktar det pannkaka här hemma.. Vilket är himla freaky eftersom jag gör potatisgratäng med choritzo.. sömnbrist kanske får mig att hallucinera.. Jippie...^^