fredag 20 augusti 2010

Dagens tanke...

..är att jag hatar nostalgi.. Varför lär man sig aldrig?? Min vattenfasta mascara är fan bra att ha ibland. Vissa saker tillhör det gamla, man ska låta dom ligga där, o blekna som gamla bilder. Man ska inte rota och peta i saker man inte kan fixa. Men ibland så önskar man ändå...lite...att man kunde skruva tillbaka klockan..

torsdag 19 augusti 2010

Dagen 232


I bilen på väg upp.. *happy*

Gina underhöll sig såhär...^^


Vår lilla stuga, precis bredvid Homostugan
(Vår heter minsann Asperö..tror jag )



Våra sängar.. Sköna son fan var dom.. Undrar dock än hur camilla kom upp så där mitt i natten på den stegen..

Synd jag inte kom på att filma Camilla där, hon shaka loss jääävlar i det.. Överporrigt.. Stackars Katti trampa på en geting och fick gå med värsta kylklossen under foten.


Vi hade gott om insekter och andra inneboende. Så som sniglar, spindlar, getingar och grodor..


Camillas sexiga bak efter första turen, det syns dåligt men jag är heeelt blöt..som om jag gått ner i en sjö. Converse R.I.P



Lite radiobilar och uppe i den där upp-o-ner vända vagnen sitter Gina.. Hon åkte den sen innan stängning 3 ggr direkt efter varandra.. FRIVILLIGT!


Jag och Camilla gick i världens finaste spökhus, Hotell Gasten. Massa söta människor som sprang omkring och skrämde skiten ur oss. Så nu kan jag säga att jag blivit tafsad på av ett spöke :D


Sista turerna i flumriden igen.. Blöt, blötare..blöötast..


Lördag morgon började med good frukost i det fina vädret och ett besök av en jävligt morgonpigg Lisebergskanin.. (O något bihang som Camilla ragga litta på)





En väldigt trevlig utekväll med supertrevligt sällskap och bra musik..

Vi överlevde helgen..med bravur. I fredags åkte vi till Gbg. Vi var himla pepp i bilen upp (inte så pepp i bilen hem nee) Välpackade med alla våra väskor och grejs, hela bilen var verkligen full. Vi stannade till i Falkenberg sen i Kungsbacka där vi besöjte Willy's för lite frukost o grillningsmat och hamnade i götet lagom till eftermiddagstrafiken, fattar inte hur dom orkar alltså. Bilar ÖVERALLT.

Vi hittade vår lilla stuga, med betoning på lilla. 15 kvm på fyra pers. Efter vi lastat ut var den full, till bredden. Fredagskvällen spenderades på Liseberg. Har inte åkt karusell på många år men det gick faktiskt bra. Ingen spydde och ingen skadade sig. Vi såg dock ut som dränkta katter efter några vänder i Flumeriden. Jag var blöt in till bh o trosor och mina vita converse blev heeelt fördärvade. Försökte lördag morgon att torka dessa i en torktumlare vilket inte alls var en bra idé.

Lördagen åkte vi in till Avenyn och gick runt..och runt..och runt. Vi gick in och ut i de flesta affärer vi hittade, i typ 4+ timmar. Jag hittade nya converse, en goood parfym och lite grejs till Anton. Man måste shoppa till barnen när man är borta så. Vi hittade hemåt och vilade lite, grillade och sen på kvällen blev den en runda med spårvagn ut på Incontro. Väldigt mysigt ställe, livemusik med Lasse Kronér och Uno Svenningsson. Jag och Gina hittade hem med vår spårvagn vid 2, tillsammans med några Sollefteåbor och några schweizare.. Dom bodde i närheten av vår stugby men verkade ganska lost. Gona försökte sig tappert på tyska med skojigt resultat.

Vi blev utkastade vid 11 så det gällde att komma upp i tid, vilket vi gjorde men i varierande skick. Camilla och Katti kom inrumlandes någon gång vid 7 på morgonen (tror jag ^^) och katti var inte såå pigg på morgonen där. Men ack så kul vi hade. Kunde lätt göras om nästa år!!