måndag 28 mars 2011

Getting a life....someday?

Ja aktivitet är inte mitt mellannamn om man säger så. Men ja har man inget liv så har man inte, bara att gilla läget.
Idag har jag sjuuuk skolångest och botar INTE denna med att ta tag i skiten utan med att hitta på annat "nyttigt" att engagera mig i. Som att blogga, flytta saker i hemmet, vattna blommor...ja ni fattar galoppen. ALLT är bättre än skolan. Det har ju inte nyss varit helg och jag har ju inte varit ledig och kunnat pluggat då, nee då. Varför ska man göra det??
Faktiskt så har jag haft fucking migrän sen i torsdags, sovit mest hela fredagen, lördagen och halva söndagen.
Igår käkades det fettomat med Camilla, Gina o zorro,vi hamnade som valrossar i min soffa( Ta nu inte åt er, JAG gjorde iaf:P ) kollade Cornelis. Den var helt okej, tragiskt liv egentligen och synd att han dog innan han fick uppleva den berömmelse han fått.
Har annars hunnit med att simma lite, fikat lite, jobbat en del, shoppat loss. Underkläder för 1500, trodde H skulle smälla av. Men inte.. Undrar lite vad HAN har shoppat då..^^ Jag har typ gjort allt utom pluggat. Fan t o m städat där en gång hahah
Har varit på äventyr med Desi. Var helt hysteriskt roligt. Seans var en upplevelse som jag lätt kommer att göra om. Är inte det minsta övertygad om att något av det där stämmer eller är äkta vara, men roligt var det.
I helgen drar H med svärmor till Etuna. Anton ska till pappa och jag ska njuta :D Så kom inte hit oanmälda, finns risk för att jag går runt naken och sjunger..:D