tisdag 16 februari 2010

Keep it real.

Man kan bli trött. Ringde H innan. Han var på jobb. Fikade, med någon. (någon jävligt pratglad medelålders tönt som inte fattat att man inte ska prata när andra pratar i telefon) Tydligen känner H att han måste lägga till med en viss attityd. Vilket inte slår högt i taket med mig.
H: Har du lagat någon mat till mig idag? hö hö
Jag: Nej det finns rester sen igår.
H: Oh va gott, rester.
Jag: Ja det var jävligt gott. Tyvärr är pigan ledig idag.
H : Höhö, pigan var ledig (till snubben som pratade i bakgrunden) Vi hörs. *klick*

Mitt svar var på ett sms.. Du la på i örat på mig, jävla idiot. Och då blir han sur. Har man attityd så får man attityd.
Jag har inte mycket över för folk som beter sig som idioter för dom tror dom ska impa på någon.

Detta fenomen har jag funderat på lite sista tiden. Varför är det så att folk spelar över, överdriver, hittar på, fabulerar..ja listan kan bli lång..för att imponera och få sig själva att verka bättre? Det blir ju bara fel. Så fel.
Keep it real. Var dig själv, stå för dig och vem du är. Hitta inte på något du inte kan leva upp till. Ha inte en attityd som inte passar dig

Dagen 47

Jag har ont, så helvetes jävla ont. Min nacke är helt fuckad, känns som nackspärr men ändå inte. Min bästa vän just nu är tigerbalsam. (vad säger det om mitt sociala liv vava :P )
Har sovit sisådär 3 timmar i natt, wonderbar. Ska skicka anton till skolan sen sova. För att leva i mediaåldern numero uno finns det jävligt lite att se på tv halv 5 på morgonen.
Hade Tanja på middag igår. Det var jätteskoj. Vi ses inte så ofta, men när vi gör så är det alltid lika skoj. Vi pratar om konstiga saker, men det passar oss liksom.
Min motivation har pendlat en hel del. Det är lite jobbigt att man är så lättpåverkad av olika saker. Om dom är bra så blir det ju bra, men är dom inte bra blir det fan dåligt. ( Miss Obvious haha)
Var dock lite duktig igår, var och simmade med Tax. Dom har verkligen skruvat upp värmen där inne alltså. Fick nästan panik av värmen i bubbeln. Samma känsla av alla 25000 fjortisar som spred sina liv överallt i omklädningsrummet. Vi ifrågasatte om vi också var så när vi var unga och kom fram till att
Nej..det var vi inte :D Vi hade hyfs.. Sådeså..



Från något till något helt annat. Melissa "the hurrican" Hernandez. Grejen är det att då och då kan jag tycka att en tjej är såå jävla snygg/het/sexig, kalla det vad ni vill. Inte alls så att jag skulle bli kär eller så men bara gilla det yttre. Den där var med på Mtv Made, och grejen är den att hon är sjuuukt lik en kille jag vet. (kan vara det som gör det så klart..men skumt är det iaf)


Hittade dessa två bilderna med, tror det var på facebook. Den första var som svar på gayäktenskap, vilket jag bara tyckte var så jävla bra. Den andra är bara cool.. YMCA :D För er som inte vet så betyder blasphemy hädelse. Vet du inte vad det är får du fan roa dig med en ordlista idag.
Nu ska jag gå och försöka sova. Lagom tid för det, 8 på morgonen. Oo

söndag 14 februari 2010

Idiot..=)

Mm man är det...ibland. Men jag har gått idag och lite så halv väntat på ett tecken. Något litet hej eller ja något. Gjorde samma till jul och nyår. Men inget. Vet inte varför jag gör det, Jag vet ju att det inte kommer. Hur mycket jag än önskar och hoppas så är det ju inte upp till mig.
men ja..man lever väl på hoppet.

Det hade varit skönt...

Då var snart helgen över.. Känns som det kvittar när man ändå är "ledig" =) Oh jäs.. I got it good.
Var hos svärföräldrarna igår. Fy fan vad de är snö, överallt. Hela deras gård var helt insnöad. Drivor, i varje liten hörna ^^ Man såg inte buskarna..haha.
Var ett tag sen vi var där sist. Måste erkänna jag fuskade, åt både kaka och korv. Men det var gott, och ingen större fara skedd. (blev värre på kvällen hahah)
Jag fick mot min vilja se melodiskitet, var en, EN bra låt och inte fan var det manboy.. hahah bara ordet får mig att må lite dåligt. Maaanboooy... huuu... Men ja jag representerar ju inte hela sverige, märkte jag. *muttrar*
Idag har min lilla familj roat sig med att spela.. allt som finns att spela.. H skulle lära Anton poker.. Sen övergick dom till lättare varianter som skitgubbe.. hahah.. Anton vann Hs kexchoklad.. =) Det värsta är när dom spelar nintendo. Då vill jag gå o dö.. Ljudet tar dö på min hjärna.
Har varit och handlat lite idag, det är så tråkigt. Jag har en sån shoppingsvacka :D Kan vara bra för ekonomin iaf. Men måste man så måste man. Jag vägrade följa med till loppisen så H o anton fick släppa av mig hemma och åka tillbaka själva. Hihi.. Så vem vet när dom dyker upp liksom. Jag får passa på att njuta av lugnet.
Imorgon ska H jobba och jag sak ha Tanja på middag, ska bli så skoj. Hon ska ta med sig vin och jag ska fixa maten. Kommer bli så skoj, Tanja är en underbar liten filur och vi har alltid så mycket att prata om. kan tänka mig att vinet kommer ge oss ännu mer haha. Har inte tänkt på vad jag ska laga än, men det kommer. Nu ska jag gå och kika på mina nya nagellack. (något måste man ju köpa liksom =) )



Hihihi t o m kärlek i en chipspåse..^^