lördag 3 oktober 2009

Förr eller senare...

Kom på att jag lärt mig en läxa..Förra veckan frågade jag H om råd. Jag gör det då o då men han brukar mest rycka på axlarna och låta mig själv komma på vad jag vill och tycker är rätt. Men denna gången så svarade han verkligen.
Jag hade en tanke och jag frågade honom hur jag skulle göra. Hans klara svar var att han hade inte gjort det jag tänkte göra. Och så klart gick jag och gjorde det ändå.
Det funkade inte och tro mig jag kommer INTE göra om det. Jag lär av mina misstag..förr eller senare..
Nästa gång kommer jag att lyssna på H och jag kommer inte göra om..

Så är det...^^

Hatar dessa rubrikskit

Så var det äntligen helg.. Det är så skönt.. Speciellt efter en skitvecka som min.. I torsdags gick jag loss på hemmet istället.. Städa kan vara terapi..indeed..
Som tur är gick det över..haha.. Men lite fint blev det allt. Här o där.. Idag ska jag åter igen tjata på H om att sätta upp min bonad...varför är man så seg ibland...hihi.. Han är besatt...^^ av pärlor... Jaja vad säger man... Bara gilla läget...
I torsdags hade vi varit tillsammans i 7 år..en jävla lång tid.. hahah Jag undrar hur fan vi lyckats och överlevt..:P Det roligaste var att varken jag eller H hade en aning...förrän svärmor ringde o påminnde oss om vår 8 årsdag..hahah.. SAD!! Men det sköna med det är att vi är likadana..både jag o H.. Vi bryr oss liksom inte...det är lite på en höft.. H var skittrött o jag var inte alls pepp...så vi flyttade det skojiga till igår..
Jag började på min hemtenta igår.. H var i garaget...Anton lekte med Jonatan och jag hade lugn o ro.. Fick gjort nästan halva på någon timme.. talk about flow..^^
Idag bara regnar det..hur skoj är det... Måste fixa stövlar till Anton.. man kommer alltid på det EFTER man behövt dom..:P
Nu ska jag koka lite kaffe o locka H ur sängen...

onsdag 30 september 2009

Kvällen..

Ja har vi tagit resten av dagen så kan vi ta kvällen med.. Ett måste är avklarat
Kom till sist iväg och handlade med Anton.. Jag blev fattig.. Jacka, byxor, tröjor, det kostar.. Hittade dock inga gympaskor.. Han får klara sig någon dag till. Köpte lite på Bodyshop till mig.. (man måste ha lite skoj själv med) Dom har en ny doft..gooood.. Love etc.. Absolut en ny favorit bland många. Ska snart gå o sova är det väl tänkt.. Händer inte så mycket mer nu.. Imorgon ny dag o förhoppningsvis...bättre mående..

Sleep tight, don´t let the bedbugs bite..

Dagen

Jag fick ju inte min "dröm" morgon..det var rätt självklart.. Men när Anton gått till skolan och jag ätit frukost gick jag in för att väcka H.. Det slutade med att jag la mig och sov..gott..såå gott.. Livsfarligt att göra så, man vill aldrig gå upp igen ju. Han väckte mig istället vid 11..^^ I needed the sleep indeed..
Han har för övrigt suttit heela morgonen och lagt pärlplatta..hahah.. Jag är sambo med en tönt..bara att inse^^. Jag satte upp mina ramar.. Vet inte om H hånade dom eller inte, är dom så fula??


Jag undrade om han kände sig manlig i KISS tröja o pärlor all over the place... Han muttrade..:P




Jag tyckte iaf dom var söta..



Nemooo....^^

Pluggar/pluggat psykologi.. ser inte fram emot imorgon.. Först heldag i skolan och sen prov på kvällen, lajbans.. Har rätt mycket gratis från A kursen men ändå..man minns ju inte allt man vill.. Har för en gångs skull lyckats betala alla räkningar i tid..(en dag tillgodo är rekord detta året ) Hihi de brukar vi förtränga rätt bra.. Men det är ju så tråkigt..
Ska spendera mer pengar ikväll, var höst samma sak. Kläder till Anton. Det händer något under sommaren, barnen växer som grönsaker..^^ Han är snart lika lång som jag vilket betyder att han behöver nya kläder, nya skor, nya gympakläder.. Allt på en gång är lika bra. Varken han eller jag är jättepepp men han är bra att handla med, han gnäller aldrig. Jag gillar inte att handla när alla fått lön, ALLA handlar då. Fattar inte varför, har folk inga pengar efter den 10de eller vad??
Sist vi lämnade honom hos Mange var det en granne ute som kallade på mig. Han berättade hur omtyckt Anton är i området där dom bor, hur snäll han är och hur bra jag uppfostrat honom. Han undrade om han var lika snäll och gullig hemma, svar ja.. Visst han har sina stunder men överlag är han himla gosig att ha att göra med. Det är alltid lika skönt att få bekräftelse på att man har gjort ett okej jobb.

Dagens :

Scoop:
Solen är inte längre världens mittpunkt. Den platsen är numer tagen av en ytterst eminent karaktär..

Massaker:

Min balkong... It is no more... De mesta är nu nerklippt och dödat..:(

Idé :
Resa till Stockholm är i planerna. Jag vill, vill, vill se utställningen med Dali på Moderna Museet. Så nu ska det planeras...^^

Måste :
Shopping...lagom pepp..undra varför, vi tjejer ska ju gilla att göra av med pengar..^^

Akta dig nu för A brunnar..^^

Morgon

Idag vill jag ha ett stort sovrum med en stor säng, tolv stora, pluffsiga kuddar i sängen, jag vill ha ett mjukt duntäcke, jag vill ha en stor frukostbricka med chaite o yoghurt o müsli o frukt, jag vill ha en stor tv på väggen framför, jag vill ha lugn och ro i själen...

Fatta hur dyrt det hade varit att få som man velat...

tisdag 29 september 2009

Skit är det..

Har en hemsk dag.. Ångestdag.. Jag blir så arg på mig själv att jag inte låter saker rinna av, ignorerar. Jag vet ju att det är rätt men av någon anledning så går det inte. Nu har jag iofs ångest av flera olika orsaker och vissa vet jag inte ens varför ska jag säga men ändå. Vissa saker kan man ändra, vissa inte och vissa försöker man. Ibland måste man inse att man inte kan ändra det man trodde eller ville. Men känslan av det försvinner inte. Hur gör man? Hur får man bort saker?
Jag blir tom dagar som denna. På energi, kan ligga i sängen hela dagen. Det är som någon hänger över en, sprider en obehaglig känsla. Just nu provar jag en oversized kopp kaffe, men jag vet redan innan att den inte kommer hjälpa. Jag kommer vara som segt tuggummi oavsett hur många liter kaffe jag hinkar i mig. Hjärnan kommer snurra på men inte resten. Muren runt om blockerar alla små, minimala försök till att uträtta något.
Man går som på lina, sakta o trevande..utan att komma någonvart..

Kapitulation...total och övergripande..

Detta är till dig... En annan form av kapitulation.. Ta åt dig.. Klick

måndag 28 september 2009

Laallallaallallalla

Är så där lagom melankolisk.. Höstig, regning, gråig..sånt.. Visst är det något visst magiskt med hösten? Det känns som förändring, ny chans, nya tider..så känner jag det på hösten. Visst gillar jag inte blåsten och regnet i sig men det är något mysigt med det. Var på tur i skåne idag.. Alla träd har börjat få lite, lite stänk av orange..betorna är på väg upp.. Det är verkligen höst ute nu. Det är mörkt ute med på morgonen när vi går till skolan.
Anton var på skåneresa idag.. Käckt väder för det.. Men dom hade haft mysigt.. Det är huvudsaken..
Jag borde skriva min pjäs nu men vem kan.. Jag fattar inte ett skit av sånt känner jag.. Vi ska skriva en hemtenta om global utveckling..vad har det med pjäs skrivning att göra? Oo.. Jag har iaf skrivit det andra..det får räcka.. Har en heeel del annat att prioritera känner jag.. Haft läxor hela helgen typ.. Har snart prov igen..:/
Roade mig med att göra en playlist på spotify.. Hittade en massa nostalgi.. Folk kommer nog undra..hihi.men men..
http://open.spotify.com/user/anock/playlist/10a5y8jDMIhPKaYZZ99Dl3
God natt