onsdag 26 augusti 2009

Back to business

Hahah såg imorse på Nyhetsmorgon.. David Batra har gjort en cd med störande ljud..hahah så jävla coolt... Himla bra inflyttningspresent...:P
Har nääästan kommit in i skolan nu, vissa små grejer är inte så "hemma" än men det går bättre..^^ Vet inte än vad jag tycker om distans, kan nog funka men det känns mer osäkert. Är nog mest jag som är nojig.. Ska sitta och plugga idag, lika bra att sätta igång direkt, de slår till som fan sen med alla prov och grejer på en gång.
Vad har annars hänt då.. Hmm var på museet med Anton, Desi och Frip.. Himla skoj.. Vi började på Tekniska.. Fy fan för ubåten.. Jag lider av klaustrofobi i det grövsta där inne.. hahah Såg sjukt roligt ut när vi tryckte oss igenom dom små jävla hålen Fetto o Limpy ( asg).. Både jag o Frip var lite så uppjagade när vi väl kom ut.. Vi var även inne på Malmö slott och gick, gick, gick och gick.. Trappor upp o trappor ner.. Vilken motion man får liksom.. Dagens roligaste var när Anton frågade Frip vad lösaktiga kvinnor var... Hahah såna som är lite väl trevliga mot lite väl många..typ.. Pedagogiskt värre..
Anton var väldigt nöjd med dagen iaf.. Vilket var skönt. Vi ska ha kalas ni på söndag, han lyckades ju fylla år när många var bortresta ; Fam. Jolsäter är i Grekland och firar Carina som blivit 50, Anja och Lennart var i Etuna och hälsade på, H jobbade.
Annars är nog allt som vanligt, inget speciellt... Man blir lite så matt när skolan börjar så då får annat komma i andra hand. Funderar iaf på att skaffa mig lite nya möbler, men är fan kluven på vad jag vill ha. Får gå och titta runt lite. Hittade en affär vid Triangeln som jag ska titta in i en dag sen får vi se..
Nu väntar min mattebok på mig..jag hör den håna mig hela vägen hit...*muttrar*