lördag 27 februari 2010

Hjärta

Nostalgi i all ära...men det är inte alltid av godo..

Räkna alla stjärnor på himlen o alla sandkorn på stranden.
Räkna även varje våg från havet o varje fallande regndroppe,
Multiplicera detta med verkligheten.
Då kommer du att inse mur mycket du betyder för mig...

Tänka sig..

Dagen 58

Sportlovet är över och vi överlevde allihop... Nöd och näppe. Torsdag åkte anton till farmor. Vi lämnade honom med en liten väska och ett stort leende och jag hämtade honom igår med en väska och ett stort leende. Han trivs hos farmor. Pierre har en vovve, en pitbull. Saga heter hon och hon är så söt. Nääästan så man blev sugen på en liten vovve. Hahah.. Och det är jag... Jag måste ha sprungit in i en vägg eller något.. Jag gillar inte ta bussen här mer. Den tar så jäävla lång tid på sig. Och halva Nydala åker tydligen buss (eller kör BMW :D) Åkte från farmor och var hemma typ 1 timme och 45 minuter senare. Helt sanslöst.

Var i skolan i onsdags. Anton fick följa med. Vi skulle kolla puls och ta blodtryck. Han var inte så pepp i början, inte jag heller. Men väl där hade han skoj. Han fick vara min patient. Hahah. Först så nästan skrek han, "de kommer göra ooont". Men när han väl pallrat sig upp i sängen så fick jag knappt sluta ta hans blodtryck. Och han fick ta mitt. Han är duktig =) Kan tillägga att det är inte alls så lätt att ta blodtrycket som det ser ut.

Idag är det lördag.. Hade planer på att gå och shoppa idag men kan redan nu säga att det kommer skita sig. H gick o la sig 5 imorse. Ville ha med honom på stan då idag, icke. Han kommer antagligen behöva sova tills dom stängt för att ens vara på drägligt humör. Hur skoj är det liksom..??

Jag saknar sommar, svunna tider, äckligt kaffe och systerskärlek.

måndag 22 februari 2010

Kill me, please

Jag har ätit glass idag.. Fan va det är gott.. Ben & Jerry, cookie dough.. Awww.. Nu har jag ångest.. Man tar en sked och sen kan man inte sluta.
Gräddig, tjock glass med massa godis i....
Uscha....^^

Dagen 53

Visst är det underbart när man glömmer saker..:P
Idag satt jag i godan ro och lyssnade på min ljudbok (which sux by the way ^^) Jag hade inte tvättat mig, mitt svarta smink sen gårdagen flöt ut fint bland mina gråa ringar under ögonen. Mitt hår var flottigare än en friterad marschoklad och jag tror jag luktade lite illa. (Man känner inte sånt själv hihi) I vilket fall så ringer det på dörren. Idag var det inspektion av vårt ventilationssystem. Så in traskar två ganska fina pojkar i 25-30års åldern. Och inte hade jag tagit undan något heller. Dom ska ju så klart in på alla dom braiga ställena med. Så som badrum, kattrummet och garderoben. Jag menar vem städar den?? Men dom höll med om det, tydligen var jag inte den enda som slängde in allt på ställen där ingen ska in.
Men vi överlevde..allihopa..^^
Ikväll ska vi till moster och fika. OM h kommer hem vill säga. Men han var förvånansvärt optimistisk. Alltid bra.. Jag har spenderat halva förmiddagen letandes efter någon form av bord som skulle ha passat till min nya vision. Finns inte. Så nu har jag puffen, som sista utväg. För tillfället iaf. Vi får leta vidare.
Sportlovsvecka..återigen en påminnelse, jag pallar inte med det. Jag blir trött på mig själv nu men va fan. Anton var iväg med Talha och Muhammed innan idag. Dom hade haft skoj, det är huvudsaken =)
Nu ska jag kolla lite tv och njuta av min ensamhet en liiten stund innan dom dånar in.

söndag 21 februari 2010

Dagen 52

Vaknade lite efter 5 imorse. Har varit ovanligt trött denna helgen och somnat innan 22 både fredag och lördag så var kanske inte så konstigt att jag vakna tidigt. Jag var nästan på väg att gå upp, låg och tänkte. Man gör det på nätterna, det är helt ofrivilligt. Hjärnan jobbar annorlunda då. Jag låg och funderade på tusen olika saker men mest en. Såhär i efterhand känns de inte alls så stort och jag är glad jag inte gick upp och bloggade innan. Men ändå..
Jag kan med handen på hjärtat säga att det inte går en dag utan att jag på ett eller annat sätt tänker på dig. Jag önskar jag kunde ändra på det, men så är det iaf. Jag tycker det är synd att du inte känner samma som jag, men sånt är väl livet.
Helgen är snart över, anton kommer hem, h åker och jobbar. Sen är det lov. Eller ja tydligen inte förr oss, jag ska till skolan på onsdag. Lagom skoj. jag är faktiskt inte alls pepp på lov och ledighet.
Har inte gjort speciellt mycket denna helgen. Var på ikea och köpte en matta. Den är ganska underbar.. Stor, rödaktig och så mjuk =) Idag ska jag städa lite och njuta av min tillfälliga ensamhet. Jag är inte alls social, eller så är det där lite selektivt men jag har inte varit på så bra humör om man säger så. Vi får väl se om det går över..
Nu ska jag se om H någon gång vill vakna så vi hinner få lite mat innan han ska jobba, det ekar i kylen och allt han tänker på är saker i metall... ZZzzzZZzzzz