måndag 23 maj 2011

Lediiiiiiig.....

Nej nej jag har inte dött, har inte givit upp min gnällblogg.. den har bara legat på is lite. Dock inte för jag inte har saker att gnälla om.. au contraire mes amies.. Jag har plenty. Har bara inte motivation att gnälla mer. Visst är det illa?! :D

Sen sist har jag fått H att få ångest. Han vill absolut inte skiljas från sin bil men han har ändå kommit på att det finns möjlighet att ha fina bilar OCH bo i hus. Vi kanske inte får just detta huset (heartbreak) men ett längre fram. (om vilken jävla karmagud som styr världen nu vill) Så han har faktiskt satt ut bilen på annons, får se hur det går. Mäklaren framför mina tankar..igen.. Men jag vet redan att dem inte kommer gå med på det..I vilket fall kommer jag få leva fattigt ett bra tag framöver. Sånt är livet..

Har för övrigt haft en sjukt ångestdag. Och varför finns det folk i våra liv som vi låter styra för mycket??? Dem drar ner oss på en nivå som är långt under vår egen, jävla nötter.. Och varför låter vi dessa individer påverka oss så? Varför klipper vi bara inte bort dem?? För dem letar sig in under vårt skinn, in i våra skrymslen och vrår.. Det är därför...^^

Jag köpte en HTC för lite sen.. Vi är ännu inte helt kompisar men vi jobbar på det. Man vänjer sig verkligen med den mobil man har. Jag har alltid kört Nokia. HTC är allt annat än nokia om man säger så. Men sakta men säkert kanske vi kommer att hitta varandra..

Imorgon ska det tydligen motioneras :D hihih Fick ett infall och tackade ja när Maria frågade om vi skulle vara med i blodomloppet. Närmar mig 30 och blir automatiskt töntigare och töntigare.. Snart kommer väl mammeluckerna fram och bullbak varje fredag..