torsdag 19 maj 2011

Varning: GNÄLL!!!

Ni känsliga bör sluta läsa nu, detta inlägg kommer innehålla privata, utlämnande och GNÄLLIGA saker.. Ta det för vad det är, I am nooot in a good mood..

För det första är jag sjuuukt trött på min hjärna. Min migrän blir bara värre och värre, inga av dom vanliga tabletterna hjälper mer och den återkommer oftare. Jag ringde vårdcentralen och fick en tid, den 30 maj.. :O Jag antar att hon inte haft migrän och tyckte det var okej att vänta några veckor på att få recept på något starkare. För er som inte haft migrän så är det kanske svårt att förstå men det känns fan nästan som att man ska dö. Det gör så in i helvetes förbannat jävla ont att man vill skära huvudet av sig för att slippa det.

För det andra så är jag arg. Eller ja mer besviken kanske. För flera år sedan var vi ute i bokskogen, jag o H. På väg hem så såg vi ett hus i Bara. Skiiitmysigt med stor tomt, massa charm..ja ni vet.. Rubbet. Har alltid gillat det och tittat lite extra när vi varit förbi. Nu är detta hus till salu. Inga andra vill ha det, bara jag. Och jag kunde fått det för ett ganska rimligt pris.

Men nej då.. Inte för vi inte har råd att bo där, utan för H köpte en bil och belånade vår lägenhet. Han köpte bil nr 4!!! En leksaksbil som man inte får köra när det är fult väder, man kan inte parkera var som helst för den är för fin..jaddajaddajaadda.. Han fick en jävla leksaksbil som HAN ville ha och nu kommer jag inte få mitt drömhus för han fick sin bil. Inte en bil, utan då 4 stycken... Jag har inget körkort så fine..jag väljer inte vår bil. Men ändå. Han har köpt alla sina bilar utan att ens bry sig om vad jag tyckter. Och det roliga i detta är att han alltid tjatat sönder mig om att vi ska flytta, han vill ha ett hus. Nu när vi ska köpa ett så vill han inte ha ett HUS.. Han vill ha ett jävla GARAGE..

Så jag ger upp. Jag kommer aldrig att få ett hus som jag vill ha ändå. Han kommer paja det.. För hela hans inställning är som vanligt, han tjänar mer pengar alltså har han någon jävla veto på allt.. Hela den där familjekänslan försvinner ju fortare än kvickt när man menar att den som tjänar mest pengar har alltid rätt. Sen att jag lagar all mat, städar allt, tvättar, har hand om all ekonomi, betalar räkningar, ringer alla samtal som behövs det räknas likom inte. För det ger ju ingen inkomst, det "ska" jag göra för jag är hemma mer än honom.
JAG FÖRSTÅR INTE HUR MÄN TÄÄÄNKER!!!!!!

Just nu är jag bara besviken, djupt jävla besviken....