onsdag 6 oktober 2010

Kanin

"Regeln är; ser du en vit kanin, följ den.

Den kanske har mördat någon. Följ den ändå.
Den kanske petar sig i näsan. Följ den ändå.
Den kanske röstade på Sverigedemokraterna. Följ den ändå.
Den kanske är helt perfekt för just dig. Följ den ändå.
Den kanske är från Göteborg. Följ den ändå.

Det gör inget om den har extra illaluktande fisar och inte kan laga mat och bara lyssnar på Gladiator-soundtracket. Det gör inget om den lämnar dig med tre barn, ett huslån och ett krossat hjärta. Det gör inget att den tjatar på dig om analsex. Följ den ändå.

Den är din poet, langare, läkare och life coach. Följ den.

Ser du en vit kanin, följ den. Även om den inte är vit. Eller kanin."

Slumpade runt på bloggar och hittade denna text. Den sög in mig direkt och jag kände hur det högg till i hjärtat. Jag tog bort en del av texten och behöll den mest utmärkande raden, för mig. Visst är det otroligt hur saker kan, i precis rätt tid, få en att öppna ögonen och sinnena..??

måndag 4 oktober 2010

Dagen 278


Jag är såå hungrig.. jag håller helt ärligt på att dö.. av hunger.. Hur fan detta går till om man väger 150 kg vette fan men så är det iaf. Min sjuka kebabhysteri har ännu inte gått över så jag tvingar idag H att fixa en äckligt god kebab med massa vitlök.. Dreglar som fan bara jag tänker på det, min nästa man ska ha ett gatukök :P
Har för övrigt varit förvånansvärt aktiv idag. Städat och dammat och haft mig. Haft Åsa på besök med sina flickor. Så söta dom är =)

Maaatpaus.....^^

Såå gott det var.. Nu kan jag gå och lägga mig för dagen helt ärligt.. Jag skulle kunna sova bort mitt liv om jag velat.. Och det vill jag titt som tätt..
Tur jag har dig <3...


happyfoodface =)

söndag 3 oktober 2010

Dagen 277

Hösten är här.. Satan va det är kallt och blåsigt ute. Hade god lust att dra på vinterkläderna i helgen. Och jag är fan ändå välisolerad redan liksom.. har roat mig på jobb hela helgen. Underbart är det.. Och jaa ironin flödar. Gå upp kl 5,30 på en lördag och söndag är ren och skär ångest. Sängen är varm och mysig.
Var hemma hos Tax i lördags. Idioter som höll på att flytta är det värsta jag vet haha. Tax bor på tionde våningen, fattar ni hur många trappor upp det är??? En hel massa. Carro som dansar och har sig flög upp som jag vet inte vad, jag som är fet och lat flåsade som en gris och trodde jag skulle avlida på våning 6! Borde kanske träna med ja..^^ Tax är så go. Hon ville bli makead.. "Du vet så som i Gbg" Jo tjena.. Jag var inte ens nykter i gbg och minns inte kungens skit om hur jag sminkade henne. Men hon verkade iaf nöjd igår, vilket är huvudsaken. Dom skulle ut och jag skulle hem och sova. Så när Zorro o kompani kom, gick jag hem. Hur skoj är det? Jävligt orättvist säger jag bara.. Jag vill vara med o leka ju...:(

Trots mitt sovande är jag idag mer död än levande. Tusen saker att ha koll på och min hjärna känns som en stor tvättsvamp just nu. Jag skulle ha pluggat ikväll. Ångest fan.. Jag pluggar 125 % och jobbar 80 %.. Alltså mer än 200 % sysselsättning.. Great.. Ser betongväggen komma.. Jag kan säga att jag kommer inte plugga, inte det minsta idag. Borde ha städat med.. Jävla massa should have, would have, could have här.. Imorgon kommer Åsa med barnen och ska hälsa på, borde verkligen ha lyckats städa tills dess iaf.. Vem vet..^^ Jag ska krypa in i duschen och sätta mig psykotiskt vaggandes fram och tillbaka snart..
Ska njuta så grymt mycket av min lediga dag imorgon.. Bara tanken av en sovmorgon är rena orgasmen :D