fredag 23 april 2010

Hater list

The list:
  • folk som inte passa tider. Värsta jag vet är att stå och vänta på folk som aldrig vet vad faaan klockan är. Respektlös och oartigt, skärp er.
  • folk som bara hör av sig när dom behöver något, inte annars. EGO!
  • ögonbrynsplockning. Det gör fanimej ont som sjutton.
  • när en skitbra bok är slut, antiklimax. Hur bra den än slutade så vill man ha mer ju.
  • chokladsug. Det är otroligt vilken effekt lite choklad kan ha på ens hjärna.
  • känslan av campfire under fötterna efter en natt i högklackat. Man kan vilja gå barfota hem över gården mitt i vintern.
  • när folk (läs H) påbörjar projekt och sen inte avslutar dom.
  • när folk har inställningen att "Shit happens" händer UTAN att förstå att saker händer för man själv får dom att hända, ansvar heter det.
  • när folk slutar svara på sms, helt plötsligt, i en konversation, det suger.
  • när folk inte fattar pikar, man är så jävla uppenbar att man nästan kunde ha skrivit det på ett plakat och ändå fattar dom inte.
  • när man vet något men inte kan berätta det, för man är så jävla puckat snäll.
  • PMS
  • lögner, vita, svarta alla
  • när man går in i badrummet efter någon duschat och det är helt vått på golvet, våta strumpor är fan äckligt.
  • beslutsfattande, när man inte vet vad som är bäst. Hur fan ska man då kunna göra ett sunt beslut??
  • trotsåldrar, barns, vuxnas, gamlingars. Drygt skit.
  • folk som tycker det är okej att dryga sig och sen säga "jag sa ju du var sur" när man väl blivit det. Man är inte sur från början, man BLIR det.
  • idioter, morons, airhead, åsnor (inte djuret då) Arslen.. Folk som bara är dumma i huvudet rent allmänt.

Dagen 113

Då var det helg..igen.. Dom kommer snabbare och snabbare dom där. Eller det är bara jag som har så jääävla roligt att tiden flyger? :P
I wish..hahah

Hade en jättemysig kväll igår med Maria som kom på middag. Första gången hon var här. Hon hittade nästan, tror alla ställningar och saker överallt skrämde henne. Byggubbarna har heeelt tagit över hela vår gård. Och jag kan säga att jag är inte alls kompis med dom. (inte bara för dom är ugly ^^) Dom hamrar, slår, väsnas, blöter ner, skitar ner och är ÖVERALLT. Och dom börjar typ 7,15 på morgonen. Idag stod en efterbliven ex skolpojke och hamrade på en stålställning med en hammare i väntan på en kollega. Vill man slå på honom då eller vad? Måtte dom bli klara snart.

Fick en så söt liten St Paulia av Maria i en jättefin kruka. Jag själv köper så sällan blommor, mest för jag är rädd för att döda dom :P Jag brukar köra på gröna växter bara. Så nu står den och dricker i köket, vill ju liksom den ska leeva..hihi. Maria vågade t o m klappa på Clyde, min lilla skäggagam. Hon funderade en stund, sen klappade hon lite försiktigt, sen blev han sååå söt.. Hihi det är så skoj, antingen gillar man honom eller så är man livrädd för honom.. Hon tog en bild öfr att föreviga det hela. Hon skulle nog mest övertyga Musse om att hon faktiskt hade tagit på honom =)

Senare på kvällen gjorde jag något nytt.. Hahah.. Herre gud säger jag bara. Jag vaxade mustaschen. Jäävlar vad det var skumt.. Det gjorde inte alls så ont, jag tål en del. Men seeen.. Jag har ingen stor mun, inga stora läppar men den blev.. Stor, svullen.. Värsta porrmunnen fan. Det tog några timmar innan den gick att le med alltså. Kände mig som Katti :P (Just kiddin)
Idag är den som vanligt igen. Men de sticker lite på småställen om man pillar liksom. Men jag rekommenderar det iaf.. Det var klart bättre än allt annat jag provat från Veet. Jag gillar inte det märket annars. Så tack snälla söta Katti o Camilla som ville hångla med mig, det värmde i själen. jag kände mig lite vanskapt där ett tag.

Min sömn var helt fucked i natt. Ibland sover man som en stock, ibland sover man inte alls. I natt inget alls. Somnade till vid 1..första gången. Vaknade till och från med massa fragment av drömmar jag haft. Inga skojiga och inga juicy. Men heller inga mardrömmar. Var uppe vid 3 och sen vid 4. Kände mig som ett barn, törstig, kissig, orolig. Sen höll jag på att resa mig i givakt när jag glömt stänga mobilen o Desi trycker av ett sms kl 6,11. Det var bara att gå upp.. Kaffe kanske? jag glömmer bort kaffe ibland. Är H inte hemma så kan det gå hela dagen innan jag kommer ens på att dricka kaffe.. Hur fan kan man glömma kaffe? Helt seriöst.

Det regnar och vi ska simma idag. Varför kan det inte vara lite sol? Jag hatar att cykla i regn så jag ska lata mig o ta bussen idag.. Plus att min cykel står i källaren och vette fan om jag vill dra upp den då hela gården är överfylld med skräp och gubbar, känns som det är livsfarligt att gå ut någonstans utom ur vanliga trappan liksom haha. Nej nu får vi sätta på lite kaffe och kanske äta frukost..

onsdag 21 april 2010

⚆ Hemma spa ⚇

Blev lite inspirerad av Sandra som hade haft en liten spastund hemma igår. Så idag ville jag ha det med ^^ Mest för jag varit jävligt duktig och fått gjort typ 95% av mina läxor. Ska fortsätta med dom imorgon då sista dagen är på fredag. Ni kan ju förstå hur jävla duktig jag varit om du klickar HÄR och sitter och tittar på den sidan i 5 timmar.Snacka om sömnmedel. Sista uppgiften var om el och sånt. Också sååå tråkigt. Förstår inte hur vi har en enda elektriker i hela Sverige.

Ikväll blir det True Blood på svt1. Har ni inte sett den serien har ni fan missat något. Jag ÄLSKAR den ❤ . Enda serien jag följer.

Men tillbaka till spagrejen.. Vi har ju lite olika saker för oss, vi tjejer. Vissa av oss är mer för krämer och sånt än vad andra är. Vissa gillar att blanda själva, gamla husmorsknep och andra kör tvål och vatten på morgonen sen klart.
Jag är helt klart en kräm människa. Jag älskar dofter, konsistenser, känslan av att vara ren, mjuk och lukta gott. Så jag tänkte dela med mig lite av vad jag gör när jag spa:ar hemma.

✓Jag brukar börja med att ta bort nagellack om jag har det, både händer och fötter. Sen torrborsta kroppen med en svamp i hampa.

Duschen:
✓ Schampo, inpackning. När den verkar rakar jag mig lite här och där.
✓Tvättar ansiktet med en ansiktsskrubb.
✓Skrubbar kroppen med skrubborste och tvål. ELLER: Bodyscrub eller likande, socker/saltscrub.
✓Skrubbar fötterna med fotskrubb.
✓Har i balsam i håret och sköljer sen med kalltvatten som avslutning.

Ansikte:
✓Efter duschen lägger jag en djuprengörande mask i 10 min. När den verkar brukar jag köra tandtråd och borsta tänderna och skölja med flour.
✓Filar också fötterna med en metalfil.
✓Tvättar bort masken och rengör med ett ansiktsvatten. Smörjer in en mjukgörande kräm/nattkräm.

Händerna:
✓Först kör jag ett set jag har från Mary Kay : Mjukgörande, skrubb o rengöring. Man börjar med mjukgörande kräm, sen skrubben sist tvålen. Sen sköljer man av allt tillsammans och kvar blir en sammetslen och ren hud. Sen smörjer jag in en handkräm.
✓Naglarna kör jag med tandkräm på en nagelborste, det gör dom både rena, väldoftande och vitare. (så klart en whitening tandkräm då)
✓Smörjer in nagelbanden med en nagelbandsolja, filar ner naglarna om det behövs.
✓Målar dom oftast med ett genomskinligt basecoat lack.

Kroppen:
✓Smörjer in hela kroppen med någon fet kräm så som Body Butter eller liknande.
✓Om du intimrakar dig är det ett tips att använda RFSUs after shave Nice n' Cool. Superbra!
✓Jag målar tånaglarna och låter dessa torka.
✓Smörjer in fötterna med en fet salva så som Compeeds Cracked heel och tar på strumpor direkt.

Klaaaart...^^
Låter nog som det tar all världens tid men faktiskt inte.. Skippa att måla naglarna så tar det typ en timme, MAX.. Inte så att jag gör allt var gång, eller ens en gång i veckan. Men då och då iaf.. Gör gott i själen..

måndag 19 april 2010

What is good enough?

When do you know if you are good enough? Will I ever be good enough for you? And will I settle for you and never look elsewhere?
Why am I not good enough for You? I know I am not, I feel it in my bones and in my soul.
Do I need to much to ever be satisfied?
Is it me or is it you?

Will I ever know???

Dagen 109

Hihihih ja ljög...igår.. Jag tittade visst mot bokhyllan imorse. Jävla skit är det. Jag har så många böcker (Alla utom Dr glas..grr) O jag vill läsa alla.. O det är så fint och mysigt på min balkong på morgonen i solen och jag rä så blek så jag behöver lite sol.. (Mina ursäkter är många hihi)
Fick iaf inte pluggat något idag heller. Lathet eller undvikande på hög nivå.
Jag läste tills strax efter 12. Hade så svårt att lägga ner boken. Sen gjorde jag lunch, käka, kolla lite på tv, slappade lite och faktiskt tänkte på pluggandet.
Sen somnade jag, fixa tvätten och nu tvättar jag. Livet är underbart.
Pratade med min ssk Kristina idag. Hon blir alltid lika glad när jag ringer.. hahah. Pratade med desi med, hon skulle hälsa från en av mina tanter på jobb. Dom glömmer tydligen inte allt..så sött =)
Jag har lätt huvudvärk och har fortfarande mitt sjuka kebabsug kvar. Skulle fan vilja ha en sån rullandes runt i köket så man bara kunde skära direkt hahah. Förr käka jag aldrig kebab nu vill jag ha det jääämt.. Hade jag fått välja en rätt livet ut, KEBAB... Tror min hjärna fått en stöt eller något..
Kvällens roliga blir tvättande och laga någon form av mat av köttfärs som ligger och tinar i köket.. Roligare kunde man haft men H har jobbat sen igår o ska upp och jobba imorgon tidigt igen och jag har varit mer ute än hemma sista tiden känns det som så får väl vara lite social med honom..^^
Så hemmafru it is...

söndag 18 april 2010

Dagen 108

Vad jag är kass på att skriva. Jag har inget liv, måste vara därför..hahah.
Eller jo det har jag ju.

Jag skulle plugga i fredags..blev inte så.. Skulle pluggat idag med men blev inte så igen. Lat? dålig disciplin? Oh ja... Very very.. Meen det är ju så tråkigt med arbetsmiljö och lagar. Min syn på de flesta lagar är att dom är till för att brytas, mer eller mindre. Som alla regler :D

Softa hela fredagen. Fick sms av Tanja..undra om hon kommit hem liksom. Hon var i Barcelona på weekend. Flygen går ju inte så hur ska man komma hem? Får kanske en låång resa istället.

Lördagen gick himla långsamt. Åkte en runda till Burlöv, hittade ett par skor o leggings.. Jippi liksom..
Fick färgat håret. Jag gör inte det allt för ofta alltså. Utväxten var inte att leka med.Fick ett fungerande tips av Katti om hur fan man får bort färgen i skalpen. (jag älskar ordet skalp haha) Man tar en disksvamp, öser på diskmedel och gnuggar som satan. It works!

Bjöd in mig till Carro på grym köttfärspaj, sprit och spel med Camilla. Vi tog en runda på Möllan, Ölkafét. Lagom varmt/kallt på uteserveringen. Sov som en stock när jag väl hittat en taxi om kunde få min bakdel hem.

Söndagen skulle jag ju som sagt plugga. Meen jag hamnade på balkongen med en bok. Hundra och en dag, av Åsne Seierstad. Vet inte vad det är med mig men Mellanöstern har alltid fascinerat mig. Boken berörde mig verkligen och fast jag var svintrött så kunde jag inte släppa den. Jag tycker att fler borde läsa om krig och elände. Nu menar jag inte nyheterna på tv, utan om verkliga skildringar. Då kanske man hade haft mer förståelse för alla människor som vill komma hit till vårt fina land. Och man hade kanske delat med sig av mer. Ökat sin tolerans. Visat omtanke och förståelse. Så läs den.. Ni kommer inte ångra er. När hon skrev om hur barn blev bombade, lemlästade, granatsplitter, sjukhusen så grät jag. Man kan inte ta in sånt om man levt hela sitt liv skyddad i Sverige.

Vid 18 kom Anton hem och inget mer vettigt blev gjort idag.. ( haha vadå mer..INGET vettigt blev gjort på hela dagen ju) Plugga ska jag göra imorgon..jag lovar mig själv.. Jag ska inte titta mot bokhyllan alls.