fredag 12 februari 2010

Galeeeen

Jaa jag blir galen... Dessa jääävla nissar som bara borrar... Hela jävla dagen.. jag har lust att slå på dom, men dom är så skitiga så jag vill inte.. Men idag har jag iaf pluggar, redan :P En uppgift klar på 30 min.. Hahah O ja desi..jag valde nr 70..var fan super. Gick fort som fan ju...^^

Är av med min kamera också.. Hade för mig jag hade tagit bilder, så skulle kolla. Igår.. Hittade den inte någonstans.. Och jag ville ta nya bilder.. Får fråga H väl.. Han är väl så där lagom förvirrad och har lagt den på något "bra ställe"..^^

Har sovit skitdåligt i natt.. Vaknade typ varannan timme och kunde knappt somna om.. En kvart känns som en evighet på natten när man bara ligger och maler massa skit i huvudet. jag var inte trött igår kväll och är inte trött nu heller. Lite skumt när man inte har sovit ordentligt.. Något konstigt händer..^^

haha by the way.. Alla ni singlar.. Ni kan ju hyra en dejt på valentine...:P haha såg på tv4 imorse. Fan va coolt.. Han var fanimej söt med.. Men allt ni får är en dans...så ni vet..

torsdag 11 februari 2010

Dagen 42 (natten)

Eftersom jag är störd kunde jag inte sova så nu ligger jag och bloggar i min säng och lyssnar på musik.. Clever va..
Min motivation suger idag. Känner mig som en jävla fjortis när jag säger det men jag borde ha fattat det. Vissa saker lär man sig liksom inte. (läs : jag lär mig inte) Men..en gång är ingen gång. Får se det så.
Tog mig sju svåra år att få bort mitt svarta smink idag. Men fint var det.. Innan jag pajade det med make up removern ^^ Åter igen..fjortisvarning men va fan jag gillar svart make up.
Imorgon är det fredag..helg.. Vet inte om jag ser fram emot det. Borde..man ska de..Man ska njuta av helg. Speciellt då det t o m är den där underbara parhelgen i februari.. (ironin flödar) man borde ha en helg för alla singlar istället, det är ju ändå dom som behöver/kanske vill hitta någon. men man kan ju se det som ett gyllene tillfälle att ragga på någon. ^^ Vad vet jag..

Den enda jag vill ragga på vill ju fan inte komma... (John blund that is)

Hittade en gammal goding på min youtube.. DanJah Blev lite upprörd då den inte fanns på varken spotify eller på scenesound. Kasst tyckte jag... så har du den på mp3 eller liknande tar jag tacksamt emot den...^^
En annan gammal goding är R Kelly vet inte varför men denna låt har jag alltid gillat.

Har lyssnat på DaVinci koden på ljudbok, vette fan vad jag gillar det alltså. Man tappar charmen med det hela om man inte själv läser, det blir liksom inte samma sak. Kanske är en vanesak. men det känns som det går lååångsamt.

Min lilla Kajsa var så söt idag. Jag hade en liten stund idag då jag verkligen hade behövt lite kärlek, du vet man känner sig värdelös och bortglömd.. Då kommer lilla Kajsa och verkligen kryper upp i mitt knä och vill bli klappad. <3 Hon är såå söt..

Nu ska jag försöka vissla till mig John Blund ( men jag kan inte vissla så va faan)

onsdag 10 februari 2010

Dagen 41

Jag vaknade på rätt sida idag..tror jag ^^ Har utan ansträngning nått ett mål, hur och varför spekulerar jag inte i. Jag bara njuter. Imorgon kommer det säkert ha återställt sig men idag njuter jag.
Har även funnit en viss motivation. Vilket nog betyder mer än man tror.
Jag gillar verkligen min nya motivation ❤❤ (mot alla odds, who know)

Idag så borrar dom..fortfarande.. Håller på att bli knäpp på det. Fula jävla snorungar.. Får liksom inget gjort. Lyssnade lite (under deras lunch) på min ljudbok. Anton är sjuk så han är hemma och roar mig med sina 2000 frågor. Ska själv roa mig med att tvätta idag. Alltid lika skoj.

Ska ut i veckan med och köpa något fint till anton att ha på sin lillebrors dop. Och sen är det snart Alla ❤ dag. haha ger mig ångest.. Ska lätt inte fira något sånt..hahah. Man måste inte det bara för man har en kille.. Ska ge anton en puss..om han är snäll :P hihih..Och skicka något sött sms..det tycker jag man kan göra.. Till vänner och bekanta.. Men där går gränsen.

Har ni tänkt på att alla (eller ja många) har någon töntig line dom drar som avslutning på sina inlägg.. Jag vill med ha en sån...^^ Typ..over and out, smell you later, sånt..måste komma på något bra..haha. Tips och förslag mottages=)
Puss på kinden... (sa ju jag var glad idag)

Natten är ljuv..

Ibland blir jag så trött på mig själv. Haha
har man inte dilemman så skaffar man sig det..eller hur?
Saker jag glömt blev jag påmind om, saker jag velat har jag nu en ovilja till. Saker jag inte trodde jag ville, vill jag nu mer än någonsin.
Saker förändras ständigt, men vissa saker blir ändå lite detsamma.
Jag blir både glad, skadeglad, och ledsen. Över samma sak.
Lyssnar på samma låt, om och om igen. Den är så underbar.
Till dig

Helt underbar...

Jag är söndrig och glad samtidigt. Så konstig känsla. Det är just den där känslan som jag älskar dock. Att få vara sönder och hel samtidigt. Så få som kan ge mig den. *kärlek*

Nu ska jag gå och sova, way past my (braintime) bedtime.

måndag 8 februari 2010

En tanke..

Jag tänker ofta på dig.. Jag undrar om du tänker på mig..

Och vad du då tänker...

Dagen 39

Jag har inte och kommer inte få gjort ett skit idag.. Från 7,30 tills ja..who knows..borras det.. Utanför mitt fönster. I mitt fönster låter det som. I metallramen runt fönstret. Hela jävla tiden. Låter som man är hos tandläkaren och hur skoj är det för mig som hatar tandläkarare...? O_o
Jag har laddat ner lite ljudböcker jag ville lyssna på men hör ju knappt mina egna tankar så hur ska jag höra dom.. Och jag har en ny favoritlåt... Inte ens musik kan jag ju lyssna på då jag inte har spotify i min mobil, eller några bra låtar på datorn än. Skitdag med andra ord...

http://www.youtube.com/watch?v=psuRGfAaju4

Och för att tillägga är du med skit.. Elaka jävla skit.. Så nu har jag sagt det... ^^

Död åt borrmaskiner..

söndag 7 februari 2010

Dagen 38

Idag har vi lekt hemmafru på hög nivå. Har legat på alla fyra och skrubbat vardagsparketten med skurborsta och grönsåpa. Kan säga att det var inte helt frivilligt , men heller inte ofrivilligt. Min matta satt fast i golvet.. ( ja jag var också jävligt förvånad när jag upptäckte det) IKEA skit...^^ Jag tyckte jag var skitsmart när jag en gång i tiden köpte den.
Den hade sån gummiaktig undersida som gör att den ligger där man lagt den. Men den var av någon form av typ hampa eller något så om man spillde något på den gjorde det att även om man trodde man torkat upp allt (under mattan med) så hade den liksom sugit upp lite och sen gjort att gummit fastnat i parketten. Jävla jobb kan jag säga. Men nu är den iaf borta, golvet är lite bättre och jag har fått lite motion (o en blåsa på pekfingret, jag har känsliga händer)
Förr hade jag en enooorm arabisk matta. Jag saknar den som fan. Så nästa matta ska bli en sån.. Stor, mörk och såå fin.. Har jag bestämt.
Så efter jag legat i några timmar och skrubbat golv tog jag en låång dusch. Minns inte när jag rakade benen sist (ursäkta infon :P ) så det gjorde jag idag.. hade lite minispa i min ensamhet. Skönt som fan var det..
Jag var klar lagom till när Anton kom. Han kom, tog upp sina grejer och försvann igen upp till Talha. Haha hej liksom...^^ men ja barn är ju barn.
Nu ska jag njuta av min ensamhet hela kvällen.. Idag är det såå skönt att vara själv..helt ärligt..