lördag 8 augusti 2009

kill my pain..

painkills aint workn proper.. Efter 4 treeo och 3 eeze eller va fan dom heter har jag fortfarande ont i huvudet.. Enda skillnaden är att jag nu känner mig lätt drogad..:P Sweet....skulle man kunna tro meen jag har för ont i huvudet för att kunna njuta av mitt rus..

Life´s a bitch...

Klockan är snart 17 o H har "sovit" hela dagen i brist på annan sysslesättning.. Visst blir man glad.. Hjälp inte till o vik tvätt eller nåt annat bra liksom..

I am nooot in a good fuckn mood tday..

Jag ska laga apgoda kycklingspett ikväll..med massa god ruccolasallad o curry dressing o han kommer inte få..inte den minsta jävla kycklingbit. Så det så.. Jävla apa..

torsdag 6 augusti 2009

Ordinary day

Idag har varit en väldigt skum dag. Vaknade på tok för tidigt (9,35). Ska nämnas att jag vaknade mitt i natten bara så där. Och kunde inte somna om. Till sist infann sig John Blund och jag somnade men det kändes som en evighet med vändningar och kuddkramingar hit och dit. Hade världens känningar av kommande vecka. You girls know what I´m talking about. Ont som fan gör det när livmodern eller vad det nu är som krampar, krampar.. Jag får alltid huvudvärk innan..så jag hade ont i huvudet innan..drygt är det.. Har inte gjort så många knop idag. Flummat lite hemma, läst lite och så.
Vid 18 var H hemma och då hade jag packat grejer för en kväll i Pildammarna med jobbfolket. Himla trevligt var det. Många barn dock, inte alltid jag orkar med barn, egna eller andras ska tilläggas. Vi grillade, spelade brännboll och allmänt umgicks. Magda med man var där, Zana med sin "bitch" (egna beskrivningen från nyhavn så häng mig inte) Emma o Bobby, Moms och Fredrik, Nina och Maria var där med en stund. Anton hade frågat Talha om han ville följa med så han var med, dom två var himla duktiga på brännboll. Stora biffiga pojkar som fredrik o Moms låg i lä när det gällde få iväg bollen.. Den som överraskade stort var fanimej Magda. Hon slår verkligen som en hel karl.. (när hon inte hånglade med mannen då va..:P ) Haha fredrik överraskade med att tacka för lilla presenten han fick när jag slutade..:P Han gav mig ett erbjudande om att ge mig 100 kr för att jag skulle baka något till honom, jag frågade så klar vad och han ville ha chokladbollar (politiskt korrekt jajamensan) så jag gick o köpte en till honom, la den på ett med fat och skrev en liten lapp till honom. Han hade blivit rätt paff..^^ Lite gulligt..

Man borde göra sånt mer ofta. Gå ut och umgås. Gå ut och äta, grilla, bara vara.. Något.. Det är bra för själen.
Vi var hemma vid 21 något efter att ha stannat till på Coop för en glass. De var någon som firade helg där och stupat framför en bil med huvudet före. Han skrattade med hela huvudet så antagligen hade han inte skadat sig men ändå.. Lite roligt är det alltid när folk trillar.. Just nu har H gått o lagt sig, anton sover sen någon timme o jag har tömt min hmm..funderar..tredje eller fjärde Baileys Mint och bloggar. Just nu känns det inte som jag flyter men fråga mig imorgon och svaret kan variera..

Jag har bytat från min baileys till Malibugrejs och ska nog börja fundera över livet, ska man inte göra det över ett glas sprit? Tror det ger störst reslutat iaf..

See u tomorrow...=)

onsdag 5 augusti 2009

Att flyta..

Flyter..som i vatten. De hörs ljud, avtrubbade av vattnet som absorberar alla ljud till ett mullrande brus. Jag är här, i nuet. Ingen annan stans, ingen annan plats.
Bara här och nu. Flyter.
Hör allt och ser allt, men inte här. Långt där borta. Suddigt och mullrande. Minsta lilla tyngd och jag sjunker. Jag vågar knappt andas utan kippar, snabbt, kort efter luften. Sluter ögonen och bara guppar med i vattnets rytm. Vågorna böljar små små upp och ner på mina ben och armar. Det kalla vattnet omsluter hela mitt väsen, inuti, i hopp om att dränka mig.
Dra mig ner, hålla mig kvar.
Om jag inte andas så flyter jag.
Om jag bara blundar så flyter jag. De små vågorna drar mig ut, till havs. Ensam i bruset av mullrande vattenljud mitt på havet, flyter jag än.
Jag kommer alltid att flyta, inget får mig att sjunka.
Inte ens du.

söndag 2 augusti 2009

Dead trash

Ja det är jag just nu.. Haft en bra början på min lilla semester måste jag säga.

Möllan: Var på Möllan och käkade med jobb, eller delar av jobb. Vi träffades vid 18 tiden. Therese, Måns, Magda, Karin, Ania, Ewa, Helga, Maria, Henrik, Zana med man och syster, Anette, Sandy och Nina. Ingen glömd i guess.. Vi hamnade på uteserveringen på Nyhavn med en väldigt trevlig servitör från Syrien.. (That was importante ^^) Vi skålade, rökte och skvallrade tills runt 22 tiden då H kom o hämtade mig O Helga som vi dumpade av på Nydala. Kan säga att jag sov gott den natten, inte helt nyktert blev det ju inte.

Relaxing : Torsdagen blev rätt slapp så också fredagen. Men då fick jag tvättat lite och Anton åkte till pappa. Såg på The perfect storm i fredags, fy vad den är sorglig. Sov som en stock gjorde hon och på lördagen var de dags att packa och åka till svärföräldrarna.

Åhus : Väl inpackade i bilen åkte vi till Åhus. Vi kom dit tidigt och som alltid har H något med sin bil som ska fixas. Vi drack kaffe/Cider i solen och vispade bort bin. Grannen har tydligen skaffat biodling så det var fuuullt av bin, överallt. Och förutom bin (som var himla söta) hittade jag världens största jävla spindel. Jag skrek på H men han brydde sig inte så klart så Lennart tog den till mig, i handen. (Jävla dåre !!) Vi bäddade sängarna i lilla stugan, mysigt värre faktiskt. Sen grillade vi med Stig, Britt, Daniel, Tommy och svärföräldrarna. Potatis gratäng, fjärilskotletter, sallad och sprit. De är grejer det. Mysigt var det och när klockan var runt 22 så sa Anja och Lennart godnatt och vi traskade iväg till lilla stugan. (som vi invigde på oliak vis (A) ) Av någon jävla anledning hade H satt sin klocka på 06,20 ( va faaan liksom) så den ringde, och ringde och ringde. Till sist var det bara att gå upp för då hade H kissat, tagit på sig, tänt lampan och börjat prata med mig. Jag skrämde slag på svärfar innan 7 då jag klampa in och skulle kissa. Han trodde inte på att vi skulle upp tidigt..^^ Vi åt frukost, packade ihop och begav oss till Ekohallen. Den är mycket större där uppe än i Malmö. Där var den en man som började prata med mig vid mannagrynen. Han pratade verkligen skånska och jag bara glodde hysteriskt på honom o sa va?? Va ?? Mhmm? Jaha? Ja jo.. sen gissade jag och han blev nöjd med mina svar så.. Hihih H han bara skrattade. Efter ekohallen blev det Tomelilla och svampabanan. De var folkrace där idag, Mekonomen 3 dagars så det var finalerna idag. Vi har varit där ett par gånger. Daniel var med där och gick omkring, sprang på honom bl.a. Många söta pojkar att titta på, och många avklädda white trash tjejer..^^ (Finns något för alla med andra ord.. ) Så nu har jag bränt mina armar i solen, jag var full med damm, har diggat till Hjalle o Heavy och meduza, Snart är jag 100 % bonne...^^ hahah. Men va fan..det är sånt man får ta. De är skoj iaf och nästa gång ska jag ta med anton med. ^^

Imorgon ska jag jobba ett par timmar för Therese sen börjar H jobba. Snart börjar skolan igen, ångest ju. Fan va tiden går fort.. Jag behöver mer tid..:/