lördag 31 oktober 2009

De dödas helg

Visst låter det något.. H var ledig i fredags så vi var ute och flummade. Vi var borta vid svågertorp, träffade på Emma på Plantagen. Hon var smart och pluggade på distans. Fick för mig att köpa tyg, till gardiner i köket. Och till antons rum. Hihih ja efter några timmar, några groggar och lite tålamod så blev det gardiner av det. Himla fina med om jag får säga det själv. Antons blev inte klara, jag fick faktiskt gå o lägga mig men dom kommer. Vi kollade på Idol, var någon idiot som friade till sin tjej på tv. Varför gör man så?? H tyckte det var lite gulligt, icke..haha. Han fick snabbt veta att om han kommit på något sånt hade jag svara nej fortare än kvickt, sen kunde han stått där med lång näsa.. Man gör inte så..speciellt inte på tv..:P

Lördagen började med att jag simmade, med Camilla. anton fick vara hemma själv för H var på jobbmöte. Var trögare än vanligt att simma måste jag säga. Kan ha varit att jag sov dåligt. Hade en sån natt. När jag väl kom hem så var jag helt död.. skulle ha svärföräldrarna på middag så fick muta anton att dammsuga medan jag lagade mat. Får väl erkänna att H skalade potatis.
Höll på att avlida.. Dom två (H o svärmor) satt med mina pärlor o grejade.. hahah galningar.. Jag fick lite pengar, lite parfym och lite Bayiley's eller hur fan det nu stavas (jag orkar inte gå och kolla men du vet)

När dom åkte hem så fick jag med mig familjen till kyrkogården. Jag blev förvånad över hur många lyktor och folk där var. Kyrkan hade öppet och man kunde tända ljus. Väldigt mysigt var de...vi hann precis gå därifrån innan jag skulle börja lipa. Första gången sen begravningen. Lite skönt. När vi var klara körde vi stan runt för att tanka.. Vi gör det jämt.. H kör fan som en ko..^^ Han kör omvägar som jag vet inte vad...hahah 2 mil i malmö för att tanka.. lagom det..
Väl hemma satte jag i min halloween skiva med spökliga ljud och började skäääära... Fan va pumpa är hårt och luktar illa. Men nu lyser den iaf. Söt värre. Så nu sitter jag här och bara njuter av den, en god grogg och av att bara få vara... Det är himla skönt ska jag säga. Jag kommer antagligen vara den första som går o lägger mig idag men vad gör det..:P Det är såå skönt att ZZzzz... Nu ska jag slappa lite till innan jag får zzzzzz

torsdag 29 oktober 2009

Ain´t it funny??

Visst är det skumt.. När man inte kan prata med någon så har man massor man vill säga. När man kan så har man inget. I början hade jag massa jag ville prata med dig om, för jag var van vid att du fanns där. Jag läste en bok som jag tror (nästan vet) att du hade tyckt var intressant, du hade iaf gillat det jag berättat för dig om den. Tankar och funderingar om saker och ting, såna som jag vet du med hade. Min lilla filosof ^^ Det fanns något jämt. Nu när jag kan prata med dig, typ..så finns det inget. Du är inte du, inte den jag kände. Det är ett stort gap mellan oss.
Det är så märkligt hur någon kan vara så under ens skinn och samtidigt få en att vilja ha ett sånt avstånd som jag ville. Som du själv sa, du är inte att lita på, inte ens du själv litar på dig. Jag vet det är så, du är hemlighetsfull, opålitlig och avvikande. Men det finns och fanns ändå något där i bakgrunden.
Kanske är det bara jag nu, kanske är det bara ett spel. Se vad som hände, vad jag sa.
Även om jag låtsades som ingen så minns jag dina ord. Saker blir aldrig som förr, sen om det blir något alls, om det blir bättre eller kanske sämre det vet jag inte.
Det är inte meningen att du ska förstå, jag vill bara själv få ur mig detta. Så ingen analys nu tack, det är inte om dig..lovar..

ANTI!!

Jag måste plugga.. Måååste... Och just idag har jag hört ordet mamma tjugofemtusen gånger.. Jag blir fan galen. Ibland blir det bara för mycket. Dom bara måste vara här, springa ut och in, upp och ner. Spela, sjunga, äta, dricka. Va faaaan...

Låt mig vara...

Saken blir ju inte bättre av tal som är 2x²+4x=0 eller 88w²+w\2=0 eller alla dessa rötter hit o dit... Mer jag skiter fullständigt i...? Ge mig ett jävla G bara eller nåt... Jag är sjukligt omotiverad just nu för jag vet inte vad jag vill bli, vad jag ska söka till. Har max 2 terminer kvar sen måste jag ha bestämt mig. Jag vill nog inte jobba mer på mitt jobb, Men jag vet inte. JAG VEEET INTE... (panik ja visst...)

Något annat himla skoj är att grannen ovanför haft vattenläcka... I hela hallen.. Det verkar inte ha gjort oss något men dom har borrat, bankat och slipat, borrat, bankat och slipat heeela jävla veckan. Idag är första tysta dagen, vilket ju hade kvittat då barnen är här. Folk säger att man inte får tycka illa om barn , men det får man lov. Man får lov att be dom vara tysta eller försvinna. Så är det bara. En liten stund till med det jävla marioljudet sen åker dom ut, solen skiner med andra ord kan man vara ute. Annars finns det fanimaj paraply...

onsdag 28 oktober 2009

Skumma saker...

Haft en allmänt skum dag.. den började himla bra med avancerande träning, bubbelpool och bastu. Cyklade ner och träffade Tax på aqvakul, var en hel del barn och annat där idag. Hihih dessa pojkar.. Försökte återigen att övertala Katti om att simma är bra, men icke, inte ens killar kan dra henne dit. Tror jag får ge upp va..:P Bubbelpoolen var himla mysig..nytt påhitt..kommer snart ta oss en heldag för fan..
Vi tänkte först inte fika men jooo...vi hamnade där ändå. Jag hade inte ätit frukost innan jag gick så det var extra gott. När jag väl kom hem hade H röjt hela stället. Han satt i köket med tyger, symaskin och grejs..ööööverallt. Ibland blir jag bara....trött... Jag blir trött bara jag ser grejerna.. men han röjde tillbaks det innan han gick, nästan iaf.
Jag har varit himla off idag.. Pratade med Desi innan. Får väl börja planera lite..inför födelsedag, jul och nyår. Tiden går för fort fram.. uscha...
Har inte gjort alltför många knop idag, vet inte vad jag skulle gjort faktiskt, vad som har jag inte haft någon lust till något alls idag, alltså blev det inget alls..Logiskt va..:P
Något skumt hände iaf.. Något jag funderat på. Det blev inte alls som jag trodde, varken bättre..eller sämre. Eller både ock.. Livet är underligt ibland. Och just nu sitter jag och analyserar om detta något är bra eller dåligt, om det är en fars, om det är lögn eller om det var en stolt människas ursäkt. På dennes bästa förmåga. Något stämde inte, men något var mysigt. Jag vet inte vad jag ska tro, vad jag ska förvänta mig eller vad jag ska göra. Men tiden får utvisa. Just nu ska jag bara vara i nuet, ta en treo och få min spänningshuvudvärk att släppa. Och kanske le lite åt det hela ändå..^^

tisdag 27 oktober 2009

Halvlek..

Varför är det alltid sån "Nyhetshysteri"? Folk vallfärdar till nya affärer som Entré, IKEA.. Varför?? Entré är som alla andra varuhus, IKEA ja det är IKEA.. dom har bara nytt hus och har möblerat om lite.. Kom igen nu.. Varför mååste man ha varit där??? Ni handlar bara massa skit ni inte ens behöver, Am I right or whaaat? Nej tacka vet jag gammalt och beprövat haha.

Idag ska Anton till tandläkaren...alltid lika skoj..(det värsta är att han verkligen tycker det) jag måste komma ihåg att ändra. Han går på Lorensborg... Han kunde ju ha gått på kroksbäcks.. Inte för det är superlångt bort men när han blir större är det ju bättre att ha på skolan. Men det man inte har i huvudet får man ha i benen, så idag får vi promenera lite. Så länge det inte regnar är det skönt ute nu med, lite mer kläder än innan bara..

Kallt kaffe är bland det vidrigaste som finns... Och det blir kallt rent för snabbt.. Kanske ska se det som en pik..drick fortare eller skit i det.. Jag borde ha en "Att göra lista" men det har jag inte.. Alltså lite väl mycket flum. ska fixa en sådan, till imorgon..eller ikväll..beror på hur duktig jag är. Har en känsla av att denna vecka kommer gå rent för fort. Imorgon är det redan onsdag, halvtid ju. Simning med camilla igen, rena medicinen. Helt ärligt, varför har hon inte kommit på detta mycket tidigare?? Hihi.. Någon som vill följa med?? hihi Nu ska jag sluta med detta och gå o göra något vettigare..

Sms från Katti...

Hon är inte klok ibland..hahah. Man måste ha lite distans och humor..men hon får mig att garva så hysteriskt ibland... (O neeee vi är inte alls invandrarfientliga, det är skämt)

"Hej alla barn nu e de barnprogram,. Titta nu här vad Farbror frej tar fram. En liten svarting och nu ska ni få höra vad man med blatte och bilpress kan göra. Blatten i pressen och tryckeli truck så har vi gjort oss en hockeypuck!"

"jag var till Optikern idag och han sa jag var färgblind. Jag blev alldeles ställd och nu är jag lite nervös över om några av mina vänner är blattar. Om du nu är det-var vänlig och radera mitt nummer, tack!"

"Ligger här i sängen och tänker tillbaka på förra natten. Känner en oemotståndlig lust att krama dig. Som en överraskning kom du till mig i den svala natten. Det som hände mellan oss finns ännu kvar i mina tankar. Din beröring brände min nakna hud, hungrigt sög du av min livskraft tills jag slutligen somnade. Det enda som vittnade om ditt besök var spåren på lakanet. Kommande natt tar du mig inte med överraskning. Jag väntar... -Och är redo..
Jävla mygga!"

"En kvinna har värkar och skriker den vanliga skiten, "Jag orkar inte mer! Ge mig bedövning!" o s v. Sen vänder hon sig till sin kille och säger -"Det är ditt fel din jävel!" Killen svarar lugnt -" Om du minns ville jag köra in den i röven på dig men du vägrade för det skulle "göra så ont".. "

" En irakier, en somalier och en svensk satt i en bar och drack öl. Irakiern drack upp sin öl, slänger glaset i luften och drar sin pistol,skjuter det och skriker -I Bagdad är glas så billigt att vi aldrig behöver dricka ur samma 2 ggr" Somaliern sveper ölen, slänger iväg glaset, drar sin pistol och skjuter även sitt glas vrålandes - I Mogadisho har vi så mycket sand att vi kan tillverka så många glas att vi behöver inte dricka ur samma glas 2ggr. Svensken sveper sin öl snabbt, tar upp sin pistol och skjuter både irakiern och somaliern och säger - I Malmö har vi så många araber och somalier att vi behöver aldrig supa med samma blattar 2 ggr."

"Fem dåliga saker med att vara en snopp:
1. man har hål i huvudet!!
2. man hänger med 2 nötter var dag!!
3. grannen är ett arsle!!
4. när man mår som bäst så spyr man!!
5. din bästa vän är en fitta!!"

Som sagt.. ha lite distans.. det är SKÄMT =) (men den enda fick jag faktiskt censurera och inte ha här ..hihih)

söndag 25 oktober 2009

Jälva skit är det...

Jo jag blev grymt besviken på mitt resultat på högskoleprovet. Jag fick 1,3 tror jag, om jag har tur 1,4.
En upplevelse var det dock. Cyklade till Petri på morgonen. Ösregnade gjorde det, svor gjorde jag. Blöt som en katt insåg jag att halva malmös yngre befolkning skrev sina högskoleprov. Tror det var rekordmånga som sökt i år på många håll. Efter lite förvirring hittade jag salen jag skulle ha. Vi var 21 st som skrev, bland dessa var Anna från min matte/historia. Alltid lika skoj att hitta lite kända ansikten. Vår lärare hette Erik. Erik var ett år yngre än mig och var inte alls avundsjuk på oss. Erik såg ut som en lite pojke men var himla gullig på något vis. Erik var himla noga med klockan, på sekunden pratar vi här.. Och Erik kunde inte på något vis mutas till att berätta om vilket som var fejk testet. (Elaka Erik hihi)
Min inställning till detta var att jag inte skulle plugga, "man kan inte plugga till hsp" Man KAN plugga till det. Och OM jag gör om det så ska jag plugga till det.
Vi började med dtk delen.. Fy faaan säger jag bara.. Diagram, tabeller och kartor. Jag anser mig ändå kunna det en del, men det var hemskt. Som tur var så var det den första som var fejk. Alltså en utprövning till kommande prov. Den sög. Vi fick ett till dtk sist och det gick riktigt bra..eller ja om man ska jämföra med de andra delarna så..:P
Första rasten sprang jag på Cecila från min matte med. Jag hade tänkt på henne om hon skulle skriva där med men inte fått tag på henne. Vi gick och lunchade sen och vid varje rast jämförde vi vad vi tyckte..haha. Jag hoppas hennes gick mycket bättre än mitt. Nu är det iaf över, vi överlevde och får se et som att man är en erfarenhet visare..