tisdag 26 april 2011

En dag av mitt liv jag aldrig får tillbaka jaaa..

Jag har haft migrän i natt, idag. Vaknade till liv nu för någon timme sen, men känns som jag har svampbob i huvudet istället för hjärna.. Det är sjuk ångest att en hel dag bara försvinner. Är ju inte så att man har massa tid att slösa liksom. Skulle ha jobbat, tvättat, handlat, varit hos mamma.. Och vad fick jag gjort.. soooovit.. Grattis till mig..

Påsk är också ett påhitt.. hela mitt kök ser ut som någon spytt ut massa "söta" pastell färger överallt.. Och påskris ska man ha till att prygla folk med, inte hänga ägg i. Finns inga hängande ägg, någonstans.. Det positiva är att man tjänat bra pengar på att jobba ^^

Kollat runt lite på hus sista tiden. Finns en hel uppsjö som jag skulle vilja ha men alla ligger fan långt åt helvete. Vet inte om jag tycker det är så himla käckt. Funderade på vad man kunde utnyttjad spacen till, typ föda upp får.. Joo tjena..fatta vad massa jobb det verka vara. Slog upp någon sida och läste lite, tror inte det nej hahah. Men fan va dom är söta.. Höns och grisar luktar apa så det går bort. Så vad återstår? Jo som desi sa.. En sextortyrstuga a la hotellverksamhet att hyra ut till alla galna tyskar :D Smart där du..^^ (varför tänkte inte jag på det??)

Ska snart skriva en lista på grejer jag ska göra efter jag fyllt 30. Jag är inte som andra som gör en sån INNAN, varför stressa sig själv?? :P Och nej ni får inte se den, just in case I fail :D summan av kardemumman är iaf att jag vill bättra mig, jag vill bli bättre och kunna mer.

Fick värsta kallduschen häromdagen. Ett löfte jag gett i allra största tro om att ALDRIG behöva hålla verkar skita sig totalt. Makalöst hahaha.. varför gör man så?? Man vet ju liksom aldrig och man ska hålla vad man lovar. Jävla skit är det bara så du vet ^^ Vi behöver ju inte gå in på detaljer men det innefattar mig och en jävla grisrosa klänning så kan ni ju själva fundera..Katastrooooof..

Jag hoppas att H kommer snart med en fet jävla kebabtallrik, känner mig bakis utan att ens ha tittat på en spritflaska. Så är det med migrän..