lördag 19 december 2009

Dagens...fråga..?

Måste ju vara

Vad är du till mig?

Väldigt användbar om man tänker efter.. vad är du egentligen till mig???

Jag vill inte...:(

Tvätta och städa är så sjuuukt tråkigt... Varför bor inte jag i en liten etta med kokvrå och helt tomt på saker???

Oh why bother...

Hade massor jag skulle blogga om.. Meen så blev det inte. Musten gick ur mig idag och jag har glömt det där som var så (o)viktigt..
Igår skulle jag gjort mer än jag gjorde.. Ibland blir det så att man har en plan och den inte håller. Fick inte städat så som jag skulle. Jag gjorde det men inte på sånt som syns hahah. Jag flyttade saker. Varför flyger alltid våra saker omkring?? :P
H var lite sen, kan ju ha med vädret att göra så vi fick åka lastbil till mange. Inte Anton emot. Han är hos pappa och det är skönt. Vi har båda två lov nu och det är såå skönt.
Har till sist fått rätt antagningsbesked från skolan.. Vilka människor. Man blir fan rädd när en skola har såå dålig koll. Om dom gör av med några av mina papper i framtiden så ska fan få den där sekreteraren sparkad.
Fick något annat och mycket roligar på posten med igår.. Så jävla förvånad jag blev.
För ett tag sen var vi hemma hos Katti och i hennes kök hängde dom sötaste små vykorten. Jag frågade henne var hon hittat dom men hon mindes inte så direkt. Efter det har jag letat var gång jag varit i en affär med vykort men int ehittat något, inte ens i likhet. Så igår damp det ner ett kuvert i brevlådan med massa kort i och när jag vände på dom så var det Kattis kort. Jag log nog fan från öra till öra. Ska köpa ramar till dom så ska ni få se dom. Såå himla söta.
Tack din underbara lilla varelse =) Min bästa julklapp i år..

I dag ska jag försöka få städat lite till.. ( who knows..hihi) H ska serva bilen. Han hade glömt det hihi.. Känns liksom tryggt att ha gjort det om vi ska köra 60 mil typ. Nu ska jag sätta på lite kaffe och se om han vill göra mig sällskap..
Have a nice day..

onsdag 16 december 2009

Aldrig mer....

Har spenderat min dag med Desi.. Herre gud..hahah. Nu vet jag hur alla män känner sig när dom handlar med sina fruar.. Hahaha...
Jag åkte hemifrån kl 10 och kom hem kl 16.. Det är inte friskt.. En hel arbetsdag på stan liksom..
Har aldrig varit inne i såå många affärer på en och samma dag, speciellt inte utan att få ut något av det, alltså köpa något. Gustav, triangeln, Åhlens, Indiska, Sök o finn, Body shop, Korthuset och typ 20 till. Vi var seriöst inne i HM både på Gustav o triangeln.. Why, oh why?? Hahah..
Fick iaf klippt oss. Var skoj, vi tog typ bara en frisör och gick in och frågade om dom kunde klippa oss.. Gick skitbra. Jag var iaf jättenöjd. Men jag brukar iofs klippa mig själv så kan ju bara bli bättre. Caroline hette hon, söt liten flicka. =)
Hann iaf hem och käka lite innan vi ska till Mats och carina.. alltid något..^^ Vissa dagar är man jävligt effektiv... Slog in alla paketet direkt jag kom hem, lagade köttfärs sås med älgpasta.. haha man måste älska IKEA... Man borde ta sig en kopp kaffe... O spara en till H.. han kommer smälla av när jag ska tvinga honom in på coop EFTER Mats o Carina..hahah. Men helt ärligt, jag hann inte själv ju.. Tur jag vet hur jag ska ta honom, få honom att göra det jag vill hihihi... Min älskade lilla terrier...

Dagens låt : A boy named Sue (Johnny Cash)

Vi var överallt igår, jag o H. Fattar inte att han pallade, hahah. Vi fick fixat 95 % julklappar, jag slog in dom med. Skönt att ha det gjort. Fick gjort ischoklad igår med. Hittade små söta hjärtformar på Lagerhaus. Får se vad det blir mer, får ju ha mer än det. Rulla tryfflen som står i kylen kanske, o fixa mozartkulor. Kanske kan räcka...

Idag ska vi på stan, jag o desi. Får se vad vi hittar för skoj. Får köpa något till H ändå väl. Tänkte inte det först men han har väl varit lite snäll då :P Och ev klippa mig, har faktiskt tröttnat på mitt långa hår. Känner för att klippa av typ hälften av det. Vi får väl se..

Ska till Mats o Carina ikväll och fika. Ska lämna nycklar o lite sånt så dom kan ta hand om kissarna. Hoppas det kommer gå bra. Vi är ju en bra bit bort liksom... Julen känns alltid så hektisk. Varför blir det så...? Man ska träffa ALLA, man ska handla massa, laga amssa mat, man MÅSTE vara social, umgås. Jag kan bli trött redan innan. Nästa år ska Anton till pappa, jag funderar starkt på att sticka då. Någon varm ö någonstans...^^ Visst låter det frestande?? hihi
PÅ fredag slutar Anton, han ska till pappa i helgen, på måndag kommer Monika, tisdag packa, onsdag åka, torsdag julafton, 25 till sandra kanske, 26 till stockholm, 27 hem, 28 ska anton till pappa igen. Sen är det nyår... Jag har ingen som helst lust att fira nyår på något speciellt sätt. Senaste åren har vi firat med Madde så får hitta på något annat nu. Hur många vuxenpoäng är det när man INTE vill supa skallen i bitar på nyår? :P

Annars flyter väl läget på... Skulle vilja strypa Rönnen dock.. har nu fått TVÅ papper om att jag inte är behörig, fast jag vet jag är det och det står i deras dator att jag är det. Hahah.. fan vad gör deras skolsekreterare egentligen?? Första gången fick jag en smärre härdsmälta. Jag var nästan på väg att kunna avrätta någon. Blev dock lite lugnare när jag fick kollat upp problemet och att det INTE var jag som gjort fel. Denna skola har klyddat med både Fripp o Desi med.. Man är lite avskräckt..hahha. men dock ännu mer avskräckt för alternativet..^^

Nej nu får jag nog sätta lite fart...=)

måndag 14 december 2009

Palla..eller nooot

Måndag morgon.. ja vad säger man.. God morgon? =)
Missade Linda idag.. var två bussar som åkte typ samtidigt så min buss åkte förbi lindas..snyft.. men fick lite sällskap av söta Rim istället.
Var sjukt nervös för resultatet idag, det kändes inte alls bra. Meen håll i er.. Jag fick VG :D
Matte noo more... It is ööööver... Bara det gör mig överlycklig...
men det är fan också allt.
I brevlådan idag damp det ner ett brev från Rönnen. stor jävla text OBEHÖRIG...
jag trodde jag skulle döda någon..hahah. meen efter några telefonsamtal senare så fick jag lugnat nerverna och jag är visst behörig..så det så. Förbannat förvirrad skolsekreterare som skickat ut fel brev, INNAN antagningarna ens är klara.. Är det vad man kallar rätt person på rätt plats??
Så jävla drygt.... Trodde fan jag var på väg till jobb igen, mitt i vintern...skoj liksom...
Kallt som fan ute med..frös arslet av mig innan idag. Dags för vinterjackor o grejs nu.

För övrigt är jag bara trött.. i sinnet o i själen.. Vem pallar liksom??? man måste...så är det bara..

söndag 13 december 2009

No comprendo

Var på mobilia idag. Hittade till sist en asskön vinterjacka. Ska man till norrland måste man ju pälsa på sig. Vill INTE frysa där uppe..haha. Var jättefint väder här idag. Solen sken, hög luft. Man blev nästan religiös för fan. Så vi promenerade hem jag och Anton. Träffade på Tanja på vägen hem. Var nog ödet som hon sa. Vi pratade om en tröja hon skulle byta. den var sönder men hon hade använt den en gång. Jag menade att hon skulle få pengarna tillbaka. Stärkt av mig cyklade hon glad i hågen till affären och bytade den. Hon var så glad när hon var klar att hon ringde mig och tackade, hon menade att det var ödet att vi träffades bara så där, helt random och att hon gjort så som jag sagt och det hade funkat bra. Ja hon är himla kär hihi. Annorlunda och kär.
Hittade lite annat smått och gott med. Var sjukt förvånad över att det knappt var något folk där. Brukar vara fullt, överallt nu innan jul. Men det var inga köer, ingen stress, ingen trängsel. Me happy.
Är sjukt ovetande om provresultatet på mitt matteprov i fredags, ska få veta imorgon men det känns inte bra.. Tror inte det gick speciellt bra.. får hålla tummarna. Får se om vi firar med att simma eller firar med att drunkna..hahah..jag gör ALDRIG om det igen..

Nu är det tänkt jag ska läsa på om Stockholms blodbad o Aralsjön.. (hur jävla många gånger kommer jag säga analsjön då...:P ) Detta kommer gå bajs.... Och för övrig är jag på just bajshumör.. o det är DITT fel..^^