torsdag 22 juli 2010

Dagen 204

Long time no see... Blir lite så när man jobbar och det är så apvarmt. Vem fan orkar då?? Någon dag har jag varit helt off och somnat på soffan efter jobb. Värmen har varit lite väl mycket ibland. När man springer runt på jobb och städar och så in och ut ur lägenheter så svettas man som en gris, luktar skunk och känner sig allmänt värdelös på något sätt.

Men något positivt finns det med det och det är att jag går ner i vikt av det. Sen i julas har jag gått ner 12 kg vilket för mig är en hel del. Jag har så klart massa jävla fett kvar men lite mindre av det.. Man får vara glad över det lilla.. När folk säger att dom ser det så blir man så glad, jag själv märker det inte direkt. Iaf inte mer än på vågen och på brösten.. Klart man blir av med dom liksom..hahah..
Jag vet jag måste motionera mer, nu går jag till och från jobb var dag. ( H hämtar mig då och då men ändå ^^) Gå är helt okej motion.. Jag är inte så mycket för att gå på gym och grejer.. Men vem vet..det kommer kanske.. När det inte är så satans varmt..

Har varit runt på lite marknader.. Först Degeberga med H.. Fy satan va det var varmt hahah. Såg ut som jag duschat när vi kom tillbaka till Åhus. Jag hade inte direkt sommarkläder på mig för i Malmö var det lite mulet på morgonen när vi stack hemifrån. Det sket sig och solen värmde sen heeela långa dagen i Åhus. Det är sjukt mysigt att ligga bakom garagen i Åhus och sola, helt för sig själv. Jag t o m somnade ^^

Årets första släktbesök är över.. Pia med familj var nere i Åhus förra veckan. Vi var där en dag och dom kom ner till Malmö en dag. Det är så synd vi bor så långt ifrån varandra. Känns så hysteriskt var sommar annars. Åsa med familj kommer nu när vi har semester en vecka och sen kom Lotta själv sist. Tänkte på hur stora alla barnen blivit. Vi har ju varit tillsammans nu i 8 år, det är ett tag. Speciellt om man ser på barnen..

Efter det var jag o Anton i Sjöbo med Camilla och Agga. Samma grejer, samma värme och samma folk. Såg några Ö-kändisar hahah. idioterna från Oxie som var med iUllared, ni minns dom som shoppa för typ 50 000 på någon vecka.. jag trodde dom shoppat klart för hela livet där men inte det tydligen..

Har varit på stranden nästan var kväll med Anton o Talha. Dom är så himla söta tillsammans. Första gången vi var iväg stod dom och åt glass i vattenbrynet som två gamla gubbar och pratade. Jag hade ingen kamera men dom var såå fina. Hade velat ta en bild på dom..:P Någon dag senare när vi varit iväg kvällen innan hade Talha ritat en bild och lagt i vår brevlåda.. Som mamma är det så skönt när ens barn hittar såå bra kompisar som dom två är.

Hade svärföräldrarna här på middag förra helgen. Svärfar är lite skum med maten hihi så han ville ha nötfärs. Klart jag fixar, jag gillar det mer än fläsk i vilket fall. Några dagar senare trillar ett kuvert ner i brevlådan med en hundralapp från dom, för nötfärsen.. hahah vad gör man?? jag undrar vad H har sagt till dom om vår ekonomi liksom.. tror kanske vi är fattiga :P

Vaknade i morse av att spisen pep. Vår spis piper när man kommer åt knapparna. Så jag får lite smått panik och tänkte att kanske Anton funderat på att laga frukost av något varmt slag. Men icke.. De är Alfons the cat som sitter och stirrar på mig frågande. vaad ska han göra på min spis??? han fick iaf snabba tassar ner när jag skällde på honom.. Sen var det bara att gå upp, jag kan sällan så somna om när jag väl kommit ur sängen. Jag hade verkligen velat sova lite till idag. Ledig dag är är ju ändå sovmorgon men men.. Jag ska iaf INTE städa idag.. Det behövs men neeeeej... Ska fan bara slappa och gå runt i fula myskläder och känna mig allmänt avslappnad. Tills H kommer hem..