lördag 20 mars 2010

Dagen 79

Då var det helg för fullt. Vår helg började i torsdags. H körde sista turen och var hemma vid förvånansvärda 16 på torsdagen. Vilket betydde no stress till Familjen Jolsäter. Mats blev ett år äldre och fick sina penséer. ^^ Smörgåstårta, tårta och massa trevlig socialisering.
Fredagen gick åt till lite shopping, lite städning och lite allt möjligt. Bara skönt att få vara själv, inget barn som kräver massa uppmärksamhet. Slippa höra ordet mamma kan vara så skönt hahah. Även om jag så klart saknar honom när han inte är hemma.
Idag har vi flyttat ena mc:n från garaget hit, och en annan från här till Hs lastbil. Han har till sist sålt sin ena Mc och denna ska nu skeppas till Gbg på söndag. Och vi blir lite rikare. Vilket kan vara skönt efter en motor o en matta..( o ja lite annat hihi)
Imorgon ska jag städa hade jag tänkt, H ska jobba o anton kommer vid 18 tiden. Så jag får lite fritid. Jag städar heller när ingen är hemma. Då stör jag mig inte på att ingen hjälper till :P
H sitter just nu i sitt lilla krypin och pysslar. Jag ska titta på någon dokumentär och bara slappa. Det är så skönt..^^ Har ingen lust att göra något alls idag...inte de minsta..hihi

torsdag 18 mars 2010

Dagen 77


Min monstertvätt.. Visst borde man lära sig? Hihi.. Och jag har aldrig några kläder, konstigt fenomen det där. Inga kläder förutom när man ska tvätta dom. Alltså 8 maskiner är fööör mycket tvätt. Nu måste jag bara vika skiten med och få det att hitta in i garderoben.

Var på ekohallen igår en runda. Jag och alla pensionärer. Dom sålde penséer 8 för 19,95, det var rusning.. Jag var inte sämre. Mats fyller år idag och jag frågade Carina vad han önskade sig. Inget men om du måste köpa något köp en 8-10 penséer. haha så ja då gör jag det. Det svårt att hittapå något till en MAN som har allt och lite till. Jag passade på att titta inom Panduro. Dom har en form av outlet affär bakom ekohallen. Hittade lite påskpyssel. Kassörskan var så söt, jag fick köpa 3 för 100 kr även om det började först nästa vecka. Så jag sparade typ 60 kr. Inte illa för en fattig student ^^

Jag köpte ett ris med. Rena döden att gå omkring med ett ris där inne, tror jag petade alla pensionärerna överallt. När jag väl fick upp det så var det enoooormt...^^ Men jag orkar inte fixa det så i år har vi ett enormt påskris som kompensation för brist av ris andra år. Kan ni gissa hur länge det stod innan katterna (Läs idiotkajsa) river det? Typ någon timme. Det kom ett kras och hon kom utspringandes. Vatten över heeeela bordet, golvet, stolen, fjädrar överallt, ägg överallt, blåa kulor överallt. Jag moppade golvet med Kajsa så jag tror hon låter det vara nu, förhoppningsvis. Men jag har ju en katt till.. så vem vet..

Jag har planterat lite tomater med. Busktomater. Ska tydligen inte beskäras. Varför har jag inte köpt dessa innan? Kan vara lögn, dom kanske inte alls blir så bra som jag hoppas hahah. Jag hatar skrangliga tomatplanter.. Vi får hålla tummarna att dessa blir korta o feta :P

Dagen har ett kalas att erbjuda, lite plock o ja så klart den jävla tvätten.. Men först lite frukost o kaffe kanske?

tisdag 16 mars 2010

Dagen 75

Jag vaknade med en pinne i röven idag alltså.. ( Inte bokstavligt, kom igen va) Innan dagen är över kommer denna pinne ha blivit en stock.. hahah. Kanske t o m bokstavligt.. haha neee..
Men sjukt dåligt humör. Fick typ inget gjort idag. Tvättar just nu men det är också allt.
Jag kom på rent för sent att jag nog behövde lite musik i mitt liv. Och då fastnade jag på Spotify. Det finns ju så mycket skoj och gammal musik där. Man kan inte låta bli.
Jag har läst lite bloggar, dom förökar sig..:P har en hel del jag följer nu..random people liksom. Skojigt..^^
Egentligen har jag inte gjort något vettigt alls idag.. Jag har en djup svacka på kreativitets sidan just nu. Letade efter lite påskpyssel, skittråkigt..haha. Får ta och språka med desi om det där.. synka något =)
Jag smsade Monika idag. Hon fyller snart år så vi får se om vi kan hitta en dag för en god middag på stan. Man kan behöva komma lite hemifrån när man har småbarn =) (O stora barn)
Jag tror jag har mjölkat klart denna dag..totalt.. Så uttråkad och off.. Om du komemr på något skoj så säg till va :P

Dagens låt : TLC No scrub

Tänkte börja med dagens låt... Av någon anledning fastnade TLC No scrubs idag.. hihi.. Den är lite klockren..

A scrub is a guy that thinks he's fly
And is also known as a buster (busta, busta...)
Always talkin' about what he wants
And just sits on his broke ass
So (no)

I don't want your number (no)
I don't want to give you mine and (no)
I don't want to meet you nowhere (no)
I don't want none of your time and (no)

[Chorus:]
I don't want no scrub
A scrub is a guy that can't get no love from me
Hanging out the passenger side
Of his best friend's ride
Trying to holler at me
I don't want no scrub
A scrub is a guy that can't get no love from me
Hanging out the passenger side
Of his best friend's ride
Trying to holler at me

There's a scrub checkin' me
But his game is kinda weak
And I know that he cannot approach me
Cuz I'm lookin' like class and he's lookin' like trash
Can't get wit' no deadbeat ass
So (no) (yea, yea)

I don't want your number (no)
I don't want to give you mine and (no)
I don't want to meet you nowhere (no)
I don't want none of your time (no)

[Chorus]

If you don't have a car and you're walking
Oh yes son I'm talking to you
If you live at home wit' your momma
Oh yes son I'm talking to you (baby)
If you have a shorty that you don't show love
Oh yes son I'm talking to you (yea yea yea yea...)
Wanna get with me with no money
Oh no I don't want no (oh)

No scrub (no scrub, no love)
No scrub (no no) (no scrub, no love)
No scrub (no no no no no)
No scrub (no no)
No

[Chorus]

[Chorus]

[Left Eye:]
See, if you can't spatially expand my horizon
Then that leaves you in a class with scrubs never risin'
I don't find it surprisin'
If you don't have the g's
To please me and bounce from here to the coast of overseas
So, let me give you somethin' to think about
Inundate your mind with intentions to turn you out
Can't forget the focus on the picture in front of me
You as clear as DVD on digital TV screen
Satisfy my appetite with something spectacular
Check your vernacular
And then I get back to ya
With diamond like precision
Insatiable is what I envision
Can't detect acquisition
From your friend's expedition
Mr. Big Willy if you really wanna know
Ask Chilli, could I be a silly ho
Not really, T-Boz and all my senoritas
Is steppin' on your Filas
But you don't hear me though

Ni fick texten med, för det är ju ändå den som gör hela låten. Vilken tjej vill ha en kille som inte kan klara sig själv o ta hand om sig själv? So nooo scrubs...^^

måndag 15 mars 2010

Dagen 74

Att vänta på kött som ska tina är fan drygt..haha.. Som att titta på färg som torkar, fast man blir skithungrig. Vet inte vad jag ska göra, köttbullar kanske. Får väl se, när det väl blir mjuukt..^^ Det är så jävla tråkigt att komma på ny mat var dag. Hmm ingår kock i hushållsnära tjänster tro? Jag skulle iaf vilja ha en..
Lilla Desi överlevde första dagen på jobb.. Lilla gumman.. Det kommer gå bra (O det vet du om med, så det så)

Jag gillar inte att vara med på bild, syns det..^^
Något jag med skulle vilja ha är en egen frisör som kom var morgon och fixade ens hår. Hur super hade inte det varit? Jag kan inte hår och helt ärligt bryr jag mig rent för lite om vilket. Men ibland blir man bara trött på det. Raka av sig det kanske och se ut som H? Njaaaa..

Mitt projekt idag.. Himla lätt var det, tog hela 10 minuter.. Men det blev fint, eller? Har två till men dom vet jag inte var jag ska ha. Denna är speciellt utvald för H hihi. Tänk vackra tankar och säg snälla saker. Pik eller what ^^
Appropå pikar.. Ni har tydligen missförstått mig heeelt hihi. Officiell grej här nu. Ingen som läser här behöver ta åt sig. Mina pikar har alla varit till någon som inte läser här ( vad jag vet iaf)
Så nej jag älskar er alla =) Söta små bettor och bettinor..

Nu knorrar min mage som faaan så laga mat nästa =)

söndag 14 mars 2010

Dagen 73

Då var det söndag.. Och solen skiner så man blir helt nervös fan, man är inte van vid det än ^^ Men måste säga att det är skönt, man har väntat länge på den. Speciellt alla mina blommor på balkongen. Dom höll på att dö allihop, får se vilken om någon överlever. Fick ta in mitt stora paradisträd för det tappade alla sina blad..snyft. Snart, snart vår =)

Det blev socialisation igår ändå. Åkte hem till Desi med Anton och tittade på Melodifestivalen. Jag vet inte riktigt hur det gick till men det började med illamående över ordet Manboy till hysterisk ringande/röstande på samma skapelse. Jag vet inte när det vände liksom, det var så diffust. Men fan va den är trallvänlig.. Var nog mer att vi inte ville att Fakir skulle vinna, inte för jag inte tyckte låten var okej men han ser lite ut som en psykopat. Hade varit bättre att skicka en liten söt pojke som vill vara Manboy (Vilket förövrigt tydligen VAR ett godkänt ord hihih ) Nu skickar vi en liten gumma på 17 år.. Men hon sjunger jättefint så kan väl vara lite fint så där..
Jag hade grym skadeglädje över Fröken Wahlgren..vad skulle hon där och göra, med en barnlåt?

Så..har jag pratat om det länge nog nu??? Tack =)

Idag vette fan vad jag ska göra.. Jag är typ pank.. H sover, Anton lånade ett spel av Fripp igår så försök få bort honom från tvn liksom..Städa har jag gjort varannan dag redan denna vecka så icke jag gör det. Vi får väl se..om det händer något...eller inte...^^

Del 2:
Vi sket i solen och åkte till svärföräldrarna istället. Det skulle snöa i Kristanstad idag, vilket det inte alls gjorde utan solen sken när vi väl kom dit med. H var lite arg för han ville köra i snö med sommardäcken som han redan satt på. Anja ringde mig på morgonen och frågade om en skrivare. Hihih mina svärföräldrar är roliga. Lennart krävde att få prata med mig för att berätta att Anja minsann inte alls tyckt om sin lacktop som hon nu var såå förtjust i. ^^ Ojaa dom säger lack LACKtop..fråga mig inte varför men jag har inte hjärta att säga att det heter LAPtop för dom är så söta =) I vilket fall.. Vi fick deras gamla dator med oss hem, en skrivare och kebab. Fan alltså. Vi skulle käka kebab där. Jag tror jag dör. Har aldrig ätit en så god kebab och jag bor i Malmö. Fy fan.. Man fick så mycket att Anton inte åt mer än halva, jag var sviiinhungrig o det var så goott att jag pressade, tills jag nästan inte kunde röra mig. Men faaaan va gott det var. Vitlökssås som dryper över pommes o massa maassa kött.. rödlök, sallad o tomat.. Åhh...
Efter några väldigt trevliga och roliga timmar åkte vi hem igen. Nu är jag helt off, trött och rastlös men vill inte göra något. Skitjobbigt.
Imorgon är det måndag, anton har studiedag o H börjar vid 15. Ska plugga lite med, har snart prov =) Skojigt värre..hihih..
Puss o kram =)