fredag 5 februari 2010

Jag älskar dig...???

Jag minns inte exakt med vem, kan vara med Anna eller med Monika, men när vi var yngre så satt vi en gång och skrev upp på vilka språk vi kunde säga jag älskar dig. Det blev några stycken. För mig har dom orden aldrig varit mer än just ord, vissa lägger enorm vikt i dom, jag lägger ingen. Visst låter det tragiskt..^^
Men för mig är det bara ord. Kärleken sitter i dina handlingar och inte i dina ord. Man kan säga orden men inte mena dom. Förlåt, jag älskar dig.. sen vadå? Inget..
Just det jag menar.. spara orden och gör något istället.
Jag säger nästan aldrig att jag älskar någon.. Jag skulle kunna gå fram till vem som helst, främling på stan och säga..väldigt lidelsefullt.. Jag älskar dig. men vad hade det gjort.. Främlingen hade inte trott mig ändå..
Och jag tror inte heller på det när jag hör det.. Du älskar mig..

Dagen 36

Khabe sefid

Alltså jag har funderat på en sak. jag har nog begått ett stort misstag i mitt liv. Jag har alltid haft nolltolerans på narkotika.. Alltså noooll.. Jag har inte rökt hasch, inga piller, inga pulver..alls.. Nada.. Men se på mig.. Jag är en fet, deprimerad sengångare. Jag om någon hade ju för fan behövt något.. Man är uppe, pigg och alert, jämt. Man äter inget för man har annat för sig, och man blir så där lagom go och glad. Allt vad jag behöver..i en liten pilla.. Och jag menar att jag måste ju lägga Hs alla enorma inkomster på något, right? Varför inte knarka upp dom? Jag menar jag blir ju både smal och jävligt pigg och effektiv.. Allt på en gång.. Hade fan varit toppen.. Om jag nu inte var så jävla nördig.. Jag måste ju vara den enda jävla stackaren i Malmö som INTE kan knarka ner sig men som vill.

För övrigt tror jag att jag börjar bli galen.. (Ja mer galen då, tro inte att jag inte hörde dig) Det är så konstigt för jag har det bättre än någonsin, jag pluggar på distans vilket är super. Jag slipper jobbet (läs aptidiga morgonar, mornar, hur fan stavas det? ) Jag har det ganska bra ekonomiskt (trots att CSN inte jobbar på ackord) och det är stabilt på något sätt. Ändå freakar jag ut. Jag mår sämre än på flera, flera år. Och jag hatar att inte veta varför. Det som utlöste min depression från början har jag faktiskt bearbetat. Men tydligen inte min själv.
Det är fan mig det är fel på...

Hej
jag heter Cicci
jag är störd.......

ja så är det.. Vad ska man göra liksom??
Jag har kommit fram till att det finns inte en levande själ i världen som förstår sig på mig. Det blir jävligt ensamt då på något vis. Och jag har hamnat i någon tankeloop om att det måste finnas en, MÅSTE IAF FINNAS EN på denna jord som borde förstå mig.. Eller?
Och varför är jag så jävla svår? Är jag ens det? Kan det inte vara så att alla andra är ointresserade av att förstå mig bara? Eller är det bara för JAG inte förstår mig som det blir så fel?
Tro nu inte jag är helt störd och ska ta livet av mig eller något sånt..Det är jag rent för feg för. ^^ Jag vill bara uppnå ett stadie då jag kan se på mig själv och bara gilla läget, jag har alltid kunnat det. Tro mig.. Jag har aldrig tyckt så illa om mig själv som jag gör nu. Och nu vet jag inte ens varför. Jag har alltid känt mig stark, modig, säker. Nu är jag rädd, svag, känslig och allt annat negativt man kan hitta som synonym.. Och det är inte jag...alls..
Så vad gör man??
Ja tydligen knarkar man ju INTE...suck..^^

torsdag 4 februari 2010

En tanke..

Jag har funderat på en sak..tänk vilken skillnad en tanke kan göra. Bara ge någon minut av din tid till någon annan. En liten hälsning, ett samtal, ett sms..

Kan göra stor skillnad....


onsdag 3 februari 2010

How come you look like marlon Brando my love?




Dagen 34

Jag har fortfarande inte kommit över min tragiska förlust..^^ Men mår iaf lite bättre..har ingen aning om varför. H jobbar..som vanligt.. Han spenderade hela dagen med att spela nintendo så jag kan inte säga att det gör mig något att han skulle jobba.. Den där "musiken" kan göra vem som helst galen. Det värsta är att man faktiskt går och nynnar på den..jämt liksom.. Sjukt, I tell you, sjuukt..

Jag har varit duktig idag, pluggat har jag gjort. Mailat in nästa veckas uppgift. Sånt gillar vi. Fick lite smått panik innan. Min pednet funka inte. Jag fick idag en invite av Mikael till scenesound (L). Men för att den skulle funka fick jag klydda lite med med router. Så nu trodde jag att jag fixat så mitt torrentprogram funka men inte mitt pednet.. Men det gick sen..tillsist.. Hatar när min dator är skum och säger emot mig.. Don´t you?

Något jag inte alls är så förtjust i är snön.. Visst kan det vara mysigt med en vit jul, o snö ska komma i massor, men fan inte ligga kvar hur länge som helst. Det är ju ändå februari..liite hopp om vår kunde vi väl fått. Man är inte alls motiverad att gå ut och gå på morgonen. Hade någon mardröm om att jag skulle upp och jobba för lite sen..fy sjutton säger jag bara haha. Jag tycker synd om alla er som jobbar nu.

Appropå mardrömmar..haha. Jag drömde för ett tag sen om att Camilla skulle gifta sig.. Hela alltet var helt sjukt..massa små saker. Men det som var värst var att typ en timme innan kommer hon med en liiiten kort klänning till mig, typ storlek 34 som jag ska komma i. Och jag hade dagarna innan funderat på att jag borde raka mina ben, vem orkar mitt i vintern liksom. Så jag har typ hår överallt, under armarna, benen..lååånga hår överallt.. Så jag försökte komma in i en dusch, men hittade ingen så fick pressa mig in i denna lilla jävla klänning med hår överallt. Haha som jag skrattade när jag vaknade..

måndag 1 februari 2010

Dagen 32

Okej, denna gången hade jag en bra ursäkt för att inte ha skrivit något... Snyft.. Hela min dator kraschade. I torsdags gick den inte att starta. Och oavsett hur mycket hjärt-lung räddning jag gjorde så var den död. Fatta ångesten :(
Alla mina bilder är borta. Du vet..man tänker så jämt. Jag ska göra en backup..imorgon.. Min morgondag kom aldrig. Om du bara visste hur jag har svurit denna helg. Nu önskar man att man lagt alla sina bilder på bloggen haha. Men men.. Vissa bilder hade jag ju här o på andra ställen, men många är helt borta. Pappas begravning, semesterbilder, bilder på fester, folk men inte längre träffar.. Mikael försökte hjälpa mig att hitta dom, på hårddisken,men det gick inte.Men ja...inget att göra.. Får se det som en läxa.

Var på bio i lördags. Såg Det regnar köttbullar med H, Anton och Talha. Den var rolig. Jag är väldigt road av 3D, en himla trevligt uppfinning. ^^
Jag är inte så imponerad av Entré dock, vet inte varför men kändes så opersonligt, kallt och stelt. Så inget jag längtar tillbaka till måste jag säga.

Jag hade massa jag ville blogga om i fredags men då hade jag ingen dator så då satt jag halva dagen och spelade mario på Nintendo 8-bitars..idag har jag inget haha. Bara för man kan..
Det kommer kanske mer imorgon..