lördag 12 december 2009

Såna där alkolholstunder..

Igår var det fredag.. Var ledig på förmiddagen med H så vi käkade frukost tillsammans. Det är mysigt, sitta och dricka kaffe och prata lite. Jag hade matteprov, Nationellt prov i MaB, kl 13 så han körde mig ner till stan. Alla dessa små pojkar..överallt.. H bara skrattade.. Aulan vi har ligger på Bernadotte gymnasiet där man läser till uniformsyrken. ( you do the math :D )
Hittade Cecilia i trappan bland alla dom andra som skulle skriva. Vi var ungefär lika pepp båda två.
Jag tror det gick sådär..haha. Vissa frågor var bara grekiskan..o sista, den där som ska ta en timme. Jaja..jag svarade iaf..:P Hej G =)

Jag hade halva mitt bohag med mig, skulle direkt hem till Desi efter provet. Jobb hade julbord igår. Och puben låg nästan där Desi bor så varför åka hem. Så jag packade kläder, smink, mattesaker, vattenflaska o lite annat smått o gott.
Fredrik har jämt skojiga saker för sig.. Av någon anledning kom vi in på gyn undersökningar och Desi säger att den ena hon gått till sa att hennes fisse var som ett textbokexempel och att han var skrämmande imponerad. Jag svarar med något i stil med att då betydde det att allt satt där det skulle och tittar Fredrik som ler stort och säger Nej det betyder att man kan bläddra i den som i en bok...HAHA. (my kind of humor ) Vi kom också fram till att det finns tillfällen, stunder, då man måste dricka för att genomleva dem utan att få men för livet. haha

Det var nästan alla från jobb som var med på julbordet. Himla skojigt att träffa dom, vi träffas ju inte så regelbundet längre. Kära lilla Tanja...hihi. Nog den jag saknar mest.. Hon är så himla skojig och annorlunda, därför man tycker om henne.

Inte den bästa bildkvaliten men men...^^
Annars gick det som vanligt, carmen krökade (denna lilla kropp och all denna alkolhol, fattar inte hur hon gör det) spanjoskorna dansade och dom andra skrek..haha. Jag hade tänkt mig att dricka en del, fira att jag aldrig mer i mitt liv behöver plugga matte. Men den känslan gick över. Chefen frågade mig typ 7 gånger om jag verkligen inte skulle ha en öl. Han drack fan mina med hihi. skojigt med en chef som kan supa till det med sina anställda. Vår förra hade INTE fixat det alls. Moms hällde t o m ut en öl bredvid utan att chefen brydde sig.. Sånt gillas.

Idag har mest gått åt till att ha migrän.. Skojigt det där...eller inte.. Sov till sist bort det med efter 2 treo, 2 alvedon och 2 eeze.. Ibland hatar jag mitt huvud.. H är någonstans, garaget antagligen. Anton är hos Jonatan, fortfarande.. Börjar bli himla mörkt så snart får jag nog gå o hämta honom. O man måste börja tänka på vad man ska laga till middag, om någon vill ha.. Och jag är trött...

onsdag 9 december 2009

Jag är så död..

Var och simmade idag. Alltså det känns töntigt att säga det men efter 1 km simning är vad min kropp pallar med, det och cykling dit och hem. Jag kom hem nu och var helt död haha. Känns som någon grillar ägg på mitt ansikte.
Jag fick musik idag.. Men inte fan hjälpte det. haha det var vattengympa idag och då hade dom musik. Julmusik!! Ville man strypa dom?? Hahah sen avslappning, så deprimerande. Man sjönk nästan ihop ju. Jag får aldrig hårdrock...:(
Sen har jag sett camilla springa idag.. Hahah det var världens roligaste. Vi tog ute hållet till bubbelpoolen idag. Haha hon skrek o sprang i kylan, det var himla skoj och jag lovade henne att nämna det här :D
jag vill ha en bubbelpool hemma...seriöst.. Det är såå grymt skönt.. Vi satt vääldigt länge idag.. Jag kan sitta där hela dagen ju..men det gick inte idag för jag ska tvätta.. Hur skoj är det..
Jag kommer hem 15,15 DÖD. får typ lägg amig på sängen o bara flåsa.. O sen ska man tvätta 16.. Tur vi åt för jag kommer fan inte palla något avancerat idag. Anton får rester..hihih.. (O joo det är bra mat hahah) Jag skulle lätt kunna gå o lägga mig o sova nu alltså... ZzzzZZzzzz... O jag som har skit att göra..
Jag får trösta mig med att jag iaf rört på mig idag..:D O att jag har en bra (hoppas jag) film jag ska se sen ikväll... =)

Fel, fel, fel

Min kära Dante hade allt fel. Helvetet är absolut inget brinnande inferno.. Det är skånsk höst och vinter. Grått i 250 olika nyanser, alla gråare än den förra. Blåst som små isnålar i ansktet. Regn som kommer in under kläderna, ner i nacken, in i skorna. Doften av blöt hund överallt.
Det min kära Dante är helvetet...^^

tisdag 8 december 2009

Häftigt..

Hade jag varit troende hade jag nog varit en smula irriterad på den där uppe just nu. Inte nog med att man har apmycket i skolan, måste fixa hemma som jag inte haft lust med på 7 svåra år och fullt med griniga människor omkring sig nej då. Nu ska man gå och bli sjuk med.
Jag blir så trött... Min mage låter som en gruvspränging..alltså inne i den. Jag blir seriöst nästan rädd.. Ont i halsen har jag med... ( o jag som inte ens hånglade med Desi?!)

Jag som tänkte göra julgodis idag.. Får väl plocka fram handspriten och sprita allt och hela mig själv. Mitt problem är väl mer att jag inte är motiverad för fem öre. Det är ett väl använt ord nu förtiden, motiverad. Men det ligger mycket bakom. Jag har ett starkt behov av att vara motiverad för att göra saker, jag kan lätt skita i det om det ska vara så =). Jag är expert på "Vi tar det imorgon". Är man då motiverad så tar man tag i det direkt.


Antons julkalender.. Blev inte riktigt som jag tänkt men han var nöjd, han hade ju ingen aning om vad jag tänkte så haha.


Hittade denna och några fler på xkcd. Dom är så underbara. Gå gärna in och kolla på de andra. En liten solstråle i gråa, gråa Sverige.

Joaquin Phoenix är också en solstråle. Såg en film med honom häromdagen. Han är inte bara snygg så man skulle kunna döda för honom, han spelar på ett sätt som får mig att rysa.








All these boys and so little time.... *sigh*


Hihih dubbelt upp.....Mmmmm...hihih...

Jag skulle kunna fortsätta så här heeela dagen.... Men det går ju inte..

söndag 6 december 2009

Rai, raj raj..hihih

Idag har jag fått förvånansvärt mycket gjort. T o m läxan tills imorgon. Bara det liksom. Men jag är smått orolig, min kära texas verkar ha fått svineflu då han envisas med att visa felmeddelande. Ska se om Peter kan heala han imorgon. Annars I am in trubble.. Men fick iaf uppdaterat hjärnan lite innan med matte. Skrev lite på min historialäxa med, en fråga kvar o sen min fördjupning. Känns okej.

Vikt min tvätt..igen.. Jag vek den och la den på sängen i torsdags..(!!!) Meen när jag var hos desi hade H flyttat den, ner i tvättkorgen igen.. Hur tänker man då?? Varför inte lägga in den?? haha..man kan bli galen för sånt.

Planerat lite jul med Carina.. ska lämna nycklar o lite sånt när vi ska åka bort under julen. Dom är så snälla o passar mina kära katter. Mats, min morbror, hade opererat sin hand och var lagom handikappad med sitt stora gips, fy fan..

Läste lite om mitt horoskop idag. Jag har inte lagt så mycket vikt i sånt förr, iaf inte de där man kan läsa i vilken tidning som helst var morgon. Men jag läste om personlighet och hur man går ihop med andra stjärntecken. skitet stämmer, ganska bra. Ska avancera om det en dag, inte idag.

Slog på tvn.. Blev så himla mysglad då jag fick se Khaled, King of Rai. Var konsert på Debaser. Jag är sååå såld på hans röst, hans låtar är verkligen underbara. Favorit är så klart Aicha..hihi. Den är t o m bra som outlandish cover =) Så nu har man haft ett litet leende på läpparna och sjungit med lite då o då. Bra för själen sånt.

Ska slänga anton i säng,mig själv i duschen och böckerna i väskan inför imorgon.

Aha.... ???

Jag har på sista tiden haft fler AHA upplevelser än på jävligt länge. Om jag bara är mer mottaglig eller om världen bara blivit fucked vet jag inte. Men det suger.
Ovisshet ger trygghet..^^
När man väl vet om en sida hos en annan människa så vet man.. Man kan aldrig komma tillbaka till den fina tiden INNAN man visste. Det kommer alltid ett läge då en person visar sin "rätta sida" som man säger. Visar upp en sida man inte sett innan.
Man kan då aldrig bortse från den sidan igen. Detta kan vara både på gott och på ont.
Som den ena kan jag inte skita mer i just nu. Jag hoppades och trodde, men det har jag helt lagt åt sidan. Det kommer aldrig bli som förr och det kommer aldrig att bli något alls. Är man egoistisk så blir det skit av det.
Jag fick en sån otroligt stark aha upplevelse igår. Jag kan inte beskriva den här men allt blev bara grått. Det går aldrig att göra ogjort och det gjorde så ont. Och jag har nog aldrig känt mig så jävla ensam någonsin i hela mitt liv. Det var så starkt att jag ifrågasatte varför jag inte är själv bara. Vad är meningen med att leva med någon?
Och detta eller matte har jag att välja på idag...skoj... Pest eller kolera...