fredag 4 december 2009

Hater list...

Nytt inslag. Man kan inte vara positiv och glad jämt, ibland blir man hater...varken man ville eller inte. Så jag tänkte påbörja min hater list... den kommer säkert att fyllas på.

The list:
  • folk som inte passa tider. Värsta jag vet är att stå och vänta på folk som aldrig vet vad faaan klockan är. Respektlös och oartigt, skärp er.
  • folk som bara hör av sig när dom behöver något, inte annars. EGO!
  • ögonbrynsplockning. Det gör fanimej ont som sjutton.
  • när en skitbra bok är slut, antiklimax. Hur bra den än slutade så vill man ha mer ju.
  • chokladsug. Det är otroligt vilken effekt lite choklad kan ha på ens hjärna.
  • känslan av campfire under fötterna efter en natt i högklackat. Man kan vilja gå barfota hem över gården mitt i vintern.


som sagt..den kommer växa..:P

Morgonstund har...guld??...i mun

Uppe med tuppen.. Vaknade fan innan klockjävlen.. Varför gör man det? Kollade film igår, blev inspirerad och kåt hahah o neeej det var inte porr..
Kunde knappt somna.. Och så vaknar jag INNAN klockan ringer, en timme. Så jag somnar om och är sen död...

Idag ska det bubblas.. Simma är avkopplande meeen något sjukt tråkigt är att man inte har musik.. Jag vill ha MUSIIIIIK... Grejen är den att om dem satt in musik hade det säkert blivit något sånt avkopplande skit. Jag vill ha HÅRDROCK...:D (jag kommer inte få det, I know)

Jag har druckit kaffe...grejat.. T o m pratar med Zorro på msn.. O inte fan är jag vaken och pigg än. Men han överraskande med att vara sjuuukt snäll och gullig. Jävligt ovanligt, t o m för att vara mot mig =) Så puss på kinden till dig..

Nu ska jag se om jag hinner gå o hänga mig i garderoben innan camilla ringer...hahah (probably nooot)

onsdag 2 december 2009

Var ska vi börja...

Vi kan ju börja med onsdagen. Den var trevlig. Jag fick äran att följa med Linda till hennes skola i Köpenhamn. Hon läser till hudterapeut och behövde idag någon att öva på. Så vi sällskapade på bussen som vanligt. Idag kom Rim med. Hon går på samma skola och brukar med åka med oss på morgonen. Några till från Sverige samlades på centralen, det är måånga som pendlar till kph på morgonen.

Vi satt där alla med våra små kaffetermosar och såg allmänt nyvakna ut, Rim hon håller låda för hela tåget men hon är så söt. (killen brevid satt o läste och stirrade besvärat på henne, tog till sist upp sin luva på jackan, men hon märkte inget) Och jag måste säga att jag är lite smått förälskad i min lilla muggtermos. Så sjukt bra, ditt eget goda, kravmärkta (JAJAJA!!) kaffe med egen mjölk. Samt mycket billigare än att köpa. (Rim fick sitt gratis idag och gav då bort kaffepengarna till en hemlös, dagens goda gärning där ja. )

Det var rätt lätt att hitta, en buss och liten gångsträcka sen framme. Och alla var så himla söta och pratsamma. Blandade åldrar och svenskar o danskar. Linda var så fin i sin nya kitel (risk för fel men den där dräkten dom har som gör dom såå söta).
I tre timmar låg jag sen med Emily vid mina händer, hennes handmassage var såå skön.. Linda gav mig all möjlig skön smörja i huvudet. Sen massage på det. Hur skönt som helst.

Något jag kommit på dom sista två dagarna är att..håll i er.. Kaffe är jäävligt vätskedrivande. Idag hade jag kaffe på tåget, vid 12 höll jag på att explodera inombords.
När man väl kommer in på toa så kissar man i evigheter...O det är såå skönt haha.
Första gången jag kom på det var igår. jag drack en kopp kaffe på morgonen, innan skolan. Och när jag haft 2 timmar matte hade jag 2 timmar historia. Där någon gång vid 3,45 timmar höll jag på att dö..haha O det kommer så plötsligt.. Inte så att jag är liiite kissig i två timmar utan pang på. Niklas skrattade gott. Jag skulle prata med min lärare men var ju tvungen att kissa först så jag sa till läraren att jag kom igen, skulle bara på toa, han svarar med att det går bra, vi ses utanför hans rum 2 m bort i korridoren. Fine.. ut genom dörren och in i den bredvid, kissa, tvätta händerna o tillbaka igen. Då står Niklas och pratar med läraren som efter en stund frågar om jag ville fråga något. Niklas lägger av ett sånt garv. Omega3 Thomas... Omega3.. man kan ju undra hur länge jag egentligen var borta...
Hade ett givande samtal sen iaf.. Med både Thomas och med Pep.. Han är så kär.. Nu har jag iaf ett arbete kvar i glol o ett i historia. En uppgift o en hemtenta i psykologi.. O ett förbannat jävla nationellt prov i matte..Seeen är jag klar för denna terminen.

På kvällen ringde Hussein. Det är så roligt för när utländska personer inte riktigt förstår vad mans äger så säger dom oftast Tack så mycket, hej då... Hahah jag kunde inte hjälpa att skratta lite iaf. Det var föräldramöte på torsdag i skolan men eftersom jag är själv med anton så kan jag inte gå. Visst kan jag lämna honom, men inte så på kvällen när det är helt mörkt, tror inte han fixat det. Och han lät lite glad när jag sa han slapp.

Det är verkligen vinter snart, känns i luften. Onsdag morgon var det frost ute. Hur skoj är detta då... Inte alls typ. Jag kan nästan börja gråta av bara tanken. Man får väl motvilligt dra fram vinterkläderna.

Har snart planerat hela min vistelse i Eskilstuna med. Varför inte ha att göra när man nu ändå är där?? Och vi kunde nog åka hem en dag tidgare än vi sagt från början. Inte för jag inte gillar dem, jag gillar inte att sova borta, bo hos andra. Inte för dem har något emot det utan mer för jag inte gillat att inkräkta så i någons hem liksom. Men det kommer nog gå bra. Ska hinna en runda till Stockholm, Moderna museet har en Dali utställning :D och sen ev en runda till Västerås. det o julafton är det jag hinner med liksom. H får åka runt på sitt bäst han vill.

Nu ska jag åter igen ut i den underbara morgonluften... Och idag utan kaffe...hahah Lika bra fan

måndag 30 november 2009

How do I feel that good??

Jag kan känna mig stark..säker..lugn. Men någonstans där under ligger alltid min osäkerhet och väser i mitt öra. Det krävas inte mycket för att väcka den till liv.
Vi har alla våra olika masker vi bär, varför är det så svårt att ta av dom?
Ibland avskyr jag att min hjärna styr av sig själv, ibland är det ganska skönt med autopiloten.

Man blir väl aldrig nöjd....^^

För min del måste jag våga....jag måste våga misslyckas.. För hur farligt är det egentligen??
Jag har ju allt att vinna.

söndag 29 november 2009

Merry freaking xmas ?

Jag sitter just nu och suger ut det sista ur helgen.. det känns bra. Söndagar är inte längre såna ångestdagar som dom var. Det är himla mysigt. Anton är hos pappa. H är på jobbet. Bara jag och massa dammråttor hemma. Och ja dom ska jag få undan är det tänkt. Men just nu är det bara lugnt och skönt.

Har kommit igenom alla mina kapitel till provet imorgon. Skrivit anteckningar som jag ska plugga på under kvällen. Jag har dammsugit..det är en underbar uppfinning..dammsugaren. Tänk om man fått köra sopkvast liksom.. Tråååk.

Vi ska ju som sagt åka bort i jul. Låångt bort hihi.. Så ingen gran här hemma, inte lönt då katterna ska vara ensamma. Eller ja inte helt men nästan. Mutat min kära kusin att passa dom =) Så jag hängde mina julgranskulor i gardinen istället. Kom på nu att kanske sitter dom inte kvar där när vi kommer hem. Meen dom är upphängda med nålar så hoppar man får man skylla sig själv. Dom säger ju katter ska vara smarta djur =)
Den som lever får se..

Var hos Desi i torsdags. Fick ett infall och åkte dit vid 20 typ. Vi drack glögg, snackade massa. Trevligt värre. Hjorton glögg är lätt årets glögg. Hon hade den alkofria varianten, jag köpte så klart den med sprit i..:P Ska det vara så ska det. Gott är det iaf så det går jag o smuttar på idag medan jag pyntar lite. Snart kommer Anton hem och friden är över.. Inte riktigt men lite. Har en ensamkväll i kväll så ska njuta av den med Mr Pitt (Troja) och mina anteckningar.

Enya – May It Be min absoluta favoritlåt idag.. den är såå mjuk o mysig, lite så julig med.
Nu har man gjort alla sina förhalningsgrejer som städa, duscha, glöggat.. Så nu måste jag börjar plugga lite..