torsdag 23 juli 2009

Priiit...

Kom på att om man är granne med mig, i huset mitt emot kan man nog börja undra lite om jag är klok eller inte.. I min kyl ligger det en litersflaska märkt Bacardi Razz, väl kyld. Denna öppnar jag var morgon ståendes vid kylen och klunkar i mig..verkligen klunkar i mig. Så klart innehåller den bara vatten, men vem vet det??
Jag hade nog inte trott jag var klok, om jag såg mig själv från andra huset, kl 5.30 på morgonen med en överdimensionerad spritflaska i handen klunkandes som om livet hängde på det. Fattas bara en morgon att de faktiskt är sprit i den med..hihihih

Idag är det torsdag...vilket betyder att snart är min vistelse på jobb slut för detta året. Lite melankoliskt faktiskt för detta året var det så mysigt att jobba. Jag saknade så klart Desi på jobb, är inte alls samma sak utan henne. Men vikarierna detta året var underbara. Vad jag ska göra på min lilla semester det vet jag inte än, vädret verkar ju ha varit soligt vad det ska för detta året. Men något blir det väl.

Nu måste jag rusa...^^ (man vill ju inte komma sent till jobb..muhahha)

tisdag 21 juli 2009

Världens ände

Döm om min förvåning när jag traskar ner med mina myskläder o slöfser i källaren och finner att min tvättstuga är bokad till mig idag.. Helt jävla otroligt.. Jag har alltså för första gången i mitt liv typ inte missat min tvättid när jag inte vetat när den var bokad...^^ (man glömmer onödiga saker)
Otroligt vad man blir slacker när man jobbar...haha.. Har typ haft skitiga kläder,varit osminkad o luktat svett var dag i typ 5 veckor nu..(okej liite överdrivit men nästan) Och det värsta är att det kvittar. Det är som en skyddad liten värld där ute på Lindeborg..^^ Man bara flummar omkring, cyklar och cyklar och cyklar, hit och dit. Man kommer liksom ingenvart.. Det är nästan lite sjukt. När jag cyklar dit på morgonen är det som en magisk sfär man kommer in i uppe på bron ut till Lindeborg. När man passerat in i den är man på jobb och där går allt i slow motion. Alla känner alla, alla hälsar på en, det är som ett minisamhälle. När man sen slutar så infinner sig samma känsla fast att man är fri igen. Vi har vårt "kontor" en bra bit in på området och oavsett om man är på väg till eller från jobb är man i denna sfär redan från/till bron. De är lite creepy men ändå skönt=)
Jag förundras så över hur dom kommer ihåg mig,mina gamlingar som jag kallar dom.. Jag har inte sett vissa på snart 2 år men vissa av dom minns mig ändå. O då pratar vi om gamla människor, riktigt gamla ibland.. De är lite mysigt. Har fått många, många kommentarer om min tatto..hihi.. Allt från att den är såå fin till att jag är gaaalen..haha.. Men de flesta är helt med på att "ungdomar" idag har såna, överallt. Skoj att tillhöra den kategorin än, ungdom alltså..^^

Den rosa bubblan...

Har du någongång vaknat upp ur en rosa bubbla? Jag tror iofs att alla har gjort det, en eller annan gång. Man har gått omkring som i en liten bubbla och inte sett saker för vad dom egentligen är. Man har valt att se bara det som passat in i den lilla bubblan. Och när den till sist spricker så blir man kanske förvånad över det man inte sett, besviken för man inte trodde det, arg eller kanske bara ledsen.
Det är så skönt medan bubblan är hel och man är ovetandes men när man sen vet, när man upplevt utsidan så är det inte så skönt längre.
Och vad gör man med sin nyupptäckta värld där utanför? Ska man göra en U sväng och börja om från början eller ska man helt enkelt gå vidare och lämna sin bubbla där den var och ta saker för vad dom är?
Det enda man inte kan göra är att få saker tillbaka som dom var förr.. Har man väl kommit till insikt så kan man aldrig gå tillbaka mer..^^

Nu ska jag gå och jobba...

söndag 19 juli 2009

Söndagar..

..är alltid såna ångest dagar... Vad det beror på vet jag inte men dom har alltid varit det för mig. Somnade ganska tidigt igår och vaknade lagom. Men är nu ändå astrött, så ögonen rinner så trött jag är.
Har inte gjort så där speciellt mycket idag.. Vår bil är lite sönder..hihih.. H lagade den med ägg på vägen hem från Falkenberg.. O ja du läste rätt.. Jag vet han är inte som alla andra men kylaren sprack så bilen nästan kokade. Då kunde man tydligen ha i kylcement o ägg för att täta.. O nu funkar den hur bra som helst.. Meeen..hihih... Bakluckan har gått i baklås.. (det är inte bra att campa alltså) så grejerna som ligger där bak, dom ligger där. Den är helt fast.. Jag sa det att det är dags att köpa en ny bil.. Rakt av. Jag tycker verkligen han är värd det, en helt ny bil. Men han är ju så kräsen så vem vet.. Vi får väl se helt enkelt. Ska iaf komma iväg i veckan o prova den nya Subaru Impreza boxerdieseln. Den är helt överkomlig i pris.. (Allt är ju relativt)
Sen var jag på Burlöv Center..för att köpa en burk med te..:P Vi var i krokarna..när vi var ute i garaget är det bara över gatan så.. De är så gott... Mmm...
Imorgon är det första dagen på sista veckan innan semestern... Skönt det där.. Har absolut inte ett piss planerat och det känns så himla bra. Vi har bara en vecka tillsammans och då blir det bara mys. Sen är det dags för skola igen.
Denna terminen tar det emot mer än de andra. Vet inte varför men det känns inte så pepp som innan. Men vi får se, det kanske går över..eller så blir deet motigt som faan.. Hade nästan velat jobba ett tag men vill inte avbryta skolan nu när jag har så mycket kvar. Funderar längre fram att läsa bara någon kurs o jobba samtidigt, eller läsa till USK o ha de gjort.. vi får se, får väl prata med syon om vilket.

Nu ska jag gå o titta på Walk the line... Mr Pheonix is a hunky hunk..hahah.. man vill bara ha o ha..^^