torsdag 24 september 2009

Nära skjuter ingen hare...

Vilken daaaag... När jag drömde som bäst ringde min klocka..bara det är fan elakt. Hade en så himla mysig dröm men jag håller den för mig själv..^_~ Inte nog med det utan jag skulle till skolan med..matte..som vanligt. Vi hade prov igår och Peter hade redan rättad dom.. Jag ville slå på honom.. (det var mitt eget fel, han var hur snäll som helst men jag måste ju ha någon syndabock) Jag fick 20,5 av 24.. Mvg gränsen låg på 21!! Va faaaan *grrhh* Men men...det kommer fler.. om exakt 14 dagar..=)
Men det ljusnade...jag måste skryta lite...bara lite.. Fick mitt historieprov med.. 76/78.. De var iaf mvg.. Med en liten text "Imponerande" i hörnan.. Hihih I had a good day. Fick ett sånt skrattanfall man får ibland med. Vår lärare berättade om 1700-talet. Slavhandel o grejs.. Han la av en sån kommentar alltså.. Han frågade var man fick slavar ifrån och då svarade någon att man åkte och hämtade dom i afrika. Då svarade läraren något i stil med att man inte säger Hej hej vill ni komma och titta i min båt.. Och det lät så jävla skoj så jag kunde inte sluta skratta, sen bara fortsatta han med massa små kommentarer så genom hela lektionen. Han tyckte det var himla komiskt att jag inte kunde sluta skratta.
Jag gillar inte att åka kollektivt...folk är inte kloka.. Igår var det en utländsk chaufför som pratade hysteriskt på sitt språk med en kille långt bak i bussen, till sist kallade han fram killen, han stannade bussen, kallade på killens kompisar och typ skällde ut dom innan dom gick av. Vi svennar satt som fågelholkar, vad hände typ?? :O
Idag åt alla på bussen, McDonalds, mackor med vitlöks salami, godis..vad är det med er?? Kan ni inte vänta tills ni kommer hem?? De luktade såå illa av alla dessa skumma dofter.. Ät hemma!!
Jag har haft apmycket att göra idag..tvätt, läxor, städ, handla, mat..massa skiiit rent ut sagt.. Uscha ja...får sätta fart..innan jag bara slutar fungera..:P

onsdag 23 september 2009

Censur

Eftersom Desi är typ rädd för sig själv eller något så får jag ta bort alla bilder på henne... Personligen tycker jag det är jävligt töntigt för du syns liksom.. Folk vet hur du ser ut. Men visst.. Så CENSUR..

tisdag 22 september 2009

Happy Pics ^^

Kalasbilder...


Visst gör jag fina tårtor..^¨

Smått och stort..

Liiite folk i mitt kök...??

Fler?? Färre??

Theo <3

Kolla in mina talanger =) *host* *host*

hahah moni värmde mat till Theo, luktade som kattmat.. Katten fick förhoppningar..


MUSEUMET!!




Årets ass bild..:D

Det gick att få in Fripp på höjden, ganska coolt...^^ Synd det inte gick på bredden med..

SMALT!!

Bonde???

Vi lyckades ringa i ringklockan..

Lumpen nästa??

Vill ha hemma....ge mig..

Blanda färger..



Våra fötter...överallt..

Hihihi interaktiva grejer är skoj..

SNURRRRRAAAAAA!!

Apa i bur... Såå zöööta

Vi hittade stora sköna fåtöljer framför en stoooor skärm. Vi satt och roade oss med en karta över malmö.. Dääär boooor jaaaag...^^

Hmm Nooo comments

Det tog Desi sjuu svåra år att ta förra bilden så mitt ben somnade typ och jag trillade ut ur hålet..ungefär..^^

Hillo....^^


Halloween!!


Anton fick ha lite blått hår... Sitter i än, lite lite..jobbigt...^^


Min fot..

Desis anabola tomater.. (bakom plasten som jag kunde lyft på men ville inte för hennes tomater skrämmer miiiig..)

Pojkarna..

Pumpor..^^

Mitt bål blev blått...som faaan... Mina händer med... Man ser inte godiset..=)

Black eyed peas...^^

Min splasch spindel... Zöööt...

Ljusblå..grön.. I dunno...^^

Snurra snurra..

Maria o min sköna skapelse...

H var vetenskaplig som alltid..


Våååårtan....

Våra räliga leksaker..

Hmm denna kräver en text.. Jag försöker bevisa för Maria att jag har en stav där inne utan att freaka ut henne helt.. Hon har inte ens hål i öronen. FÖR DET GÖR ONT.... Fy dig Maria... Fy dig..

söndag 20 september 2009

Peel a grape you moron...

Lördagen gick inte alls som jag tänkt... H sov sjukt länge..Jag pratade med Desi vid 11 och då sov han än, men han kom upp strax efter det. Förstår inte hur man kan sova så länge, speciellt inte när solen lyser in i rummet. Vid 15 åkte vi och hämtade henne, åkte till City Gross. Har inte varit där på lääänge. Dom hade möblerat om och helt plötsligt sålde dom skor.. Varför gör dom så??
Vi lunkade runt och runt, jag hittade min vitlöks sås..me soo happy.. Vi hoppade av hos Desi med Anton medan H körde hem och slappade.. Han är ju ändå mannen hahah.

Vi lagade maten och flummade lite. Vi började med kakan.. Var lite annorlunda att "vispa" med en stavmixer meen det gick..och vips hade vi gjort en väldigt god chokladkaka med mintglasyr och spindelnätsmönster. Jag som inte gillar spindlar fick så klart måla dit den så då blev den splasch spindel..^^ Efter det började vi med maten. Vegofärsen såg inte alls vego ut m man säger så... Två grisrosa djupfrysta block med jag vet inte vad...hahah Men det blev skitbra till sist. Bonusen var när tomatsåsen hade oliver i för dom såg ut som ögon..=) Pastan till blev ljusrosa..den såg ut som inälvor, den var så pass realistisk att Desi inte kunde äta upp den..haha.. Till pastan o vegofärssåsen hade vi bönor, kidney och black eyed..kan de bli bättre??

Maria o H kom samtidigt, en stund efter det att Fripp kommit hem. Desi hade dukat så fint med små skjortservetter, pumpa underlägg och svarta tallrikar.. Bålet blev vääldigt blått, karamellfärg är farligt. Mina händer var blå med..^^ Maten var skitgod.. ( vad annars jag hade ju lagat den :P ) Efter maten så lekte vi lekar. Först var det "Häxans vårta". Jag ritade en häxa i profil och sen skulle man ha en ögonbindel, man blev snurrad och sen skulle man rita en vårta så nära nästippen som möjligt. Dom fick samla poäng i två omgångar och efter det var det nästa lek.

Vi hade förberett 4 skålar. Häxkräk, Ögon, Likmaskar och Hjärnsubstans. Dom fick inte se vad det var utan dom skulle gissa vad det var för något egentligen. Det var skiiitroligt. Anton började och han var lite så motsträvig i början men det gick över och han kände och gissade på allt. Efter det var det Hs tur, han klämde och kände på allt...hahah.. Nu pratar vi brutalt.. Om hjärnan inte var smuch innan var den det nu. Maria var hysterisk.. Hon pillade och skrek om vart annat. Jag trodde jag skulle kissa på mig.. Hon t o m skrek INNAN hon kände.. Långt om länge hade hon känt på allt och vi fick in Fripp.. Han var sist ut och alla hade känt och pillat på allt när han får för sig att stoppa ett öga i munnen och Desi militäriskt får honom att spotta ut fortare än kvickt.. Tror dock det smakade sådär..

Vi snacka lite, käkade lite snacks..var himla trevligt. Har inte träffat Maria på ett tag heller så då blir det extra skoj. Vi fick med oss halva Fripps spelsamling och simpsonsfilmen som jag ska se sen.. Ja jag vet jag är sent på det, men jag ligger typ 10 år efter alla andra när det gäller film..:P

Idag har varit en slappedag.. skulle ha varit aktiv med det sket sig.. Carro kom förbi en stund och fikade och hämtade lite blommor. Hoppas dom rotar sig och blir fina. Jag skulle ha städat men deet sket sig, jag orkade inte helt enkelt, så det kan vi ta imorgon. Ska snart gå o sova för att ha matte imorgon, jippi...:P

Sussa gott..