torsdag 9 december 2010

Dagen 343


O ja.. Happy camper...
Fan vad jag kan se sur ut alltså.. Till mitt försvar så fick jag stå och vänta på mina kääära kollegor i snöblåsten i typ 30 minuter... haha jävla muntergök alltså <3

Mitt nya sängöverkast. Jag har kommit på att jag behöver en ny kamera. Allt blir superljust, gråaktigt och ja skumt bara.. I vilket fall.. jag är kär.. Det är sjukt mysigt. Helt min stil.. Inget jävla rosa gostrams i mitt sovrum tack..

Så här roligt kan man ha det en lördagkväll... Om man går hem till lektanten nr 1: TAX...haha. har nog aldrig sett så många rövar i vädret samtidigt förut.



Mer kärlek är budgetgrejs man hittar som man bara har såån nytta av. En tekanna från Ikea för under 100 spänn. Jag älskar te, löste helst, och då är denna skitbra. Lampan var dock inte så budget. Men ibland hittar man sånt man bara måste ha, denna var en sån. Den är finare än på bild men finast är ljuset..som stjärnor i taket :P (Geeky I knooow)


Hahah ja vad säger man... Det är ju iaf bättre än desis alternativ.. Att OM vi gift oss skulle vi slagit ihop våra namn till Djupsäter..:P (me don't like...)


haha hittade denna bilden i datorn.. Min sons tjusiga ben.. Undra om detta utvecklas till något värre längre fram? :P

H har äntligen köpt en ny bil. Jag fick spel på honom ett tag och tjatade sönder honom så til sist åkte han o köpte en till BMW. Så nu kan vi köra till Kstad till helgen. Vi ska på julshow med svärföräldrarna. Ta t¨get/bussen är lite bull måste jag säga. O jag tror H tyckte det med.

Imorgon blir det förhoppningsvis inlöpt lite julklappar. Vill ha det gjort innan jul i år :P Känns dock som att denna julen kommer at bli lugn och skön. Hemma, vi två. Inga krav på något alls. Så ska jul vara.

Nu ska jag slappa..en liten stund.. Innan falukorven ska in i ugnen... magen kurrar redan.. ^^