fredag 18 februari 2011

Vill du bli min...gimp???

Det finns någon här i stan som verkar tycka min blogg är himla intressant.. Jag undrar nu starkt veeeem fan är du?? :P Du kan ju inte ha alla hemma.. Hihih skämt åsido.. Man blir lite nyfiken.. Du läser typ flera gånger om dag ibland.. Oh why?? Eller jag kanske inte vill veta alls förresten..

Är ju iofs alltid roligt med en stalker..men det är ju ingen som ringer och flåsar i luren så ska du stalka mig så gör det rätt va ^^

Ledig dag och vaknar 06,55.. Hur fan är man då funtad?? Jag kunde sovit hur länge som helst men nej..
Jag har idag gjort allt annat än det jag skulle.. Men ja man får väl vara glad för det lilla.. har iaf fått in all tvätt.. Måste vara bland det tråkigaste som finns. Tvätta monstertvätt och sen vika skitet.

Får snart ta och skaffa mig en liten gimp till sånthär :P

torsdag 17 februari 2011

Ispinne i röven? Ja visst...

Idag var inte alls peppig... Vaknade med världens huvudvärk och ville helst gå o lägga mig igen.. (eller nja) Men ack så duktig är jag... Det är illa när man "syndar" med köttfärslimpa..:D
Tack gode Gud för painkillers deluxe..

Imorgon är jag ledig.. Det ska bli sååå skönt. Har en del att göra, men jag slipper iaf gå upp och ut i det asssskalla vädret. Hur fan kunde det bli så kallt???? Jag vill bort..lååångt bort.. Någonstans på denna jord är det ju ändå 30 grader och sol..

Ber om ursäkt i efterhand/förhand..ja allmänt för min osociala period, den går över..^^

onsdag 16 februari 2011

När ska sista idioten födas????

Trötthet slår till som en jävla batong mitt i huvudet. Jobbat, varit o simmat med anton och nu...DÖD. Är sjukt osocial idag, anti ALLT och på allmänt kasst humör. (Eller ja trööött, kan ju vara samma sak liksom)
Fick först en kalldusch imorse.. Är så förbannat trött på att vara idioten här alltså.. Sen fick jag ett sms som jag faktiskt inte vet hur jag ska ta.. Sånt ska man nog bara låta vara.. (Ignorance is a good way of life ^^) Och nu vill jag bara gå o sova.. Försöker dieta lite men får se hur det går. Sagt två veckor.. "Vadåå är ju bara två veckor av hela ditt liv" (ibland blir jag trött på mig sjlv och min stora lilla mun) 2 dagar så kickar tröttheten in märker jag..
Jag ska peppa till mig tills imorgon...

Kanske...<3

tisdag 15 februari 2011

Got a fucking itch..

Hatar att det är så saatans kallt ute. Mina händer mår skit. Helt spruckna trots lager på lager av handkräm och fet salva. Får t o m ont i benen när jag går hem från jobb, alltså oooont... Det ska vara vår nu...det tycker jag.. Hade jag bestämt.. men icke... Skitväder säger jag bara..

Har kommit igång med vårt kääära datasystem nu. Det kommer väl att gå...ja..sådääär.. Snällt sagt..^^ Vi kör på så får vi se. Det är rätt skönt att bara sitta inne nu när det är så kallt. Tycker så synd om mina kolleger som måste gå ute. Vi har kaffeapparat på 40, mmmmm cafe latte <3

Har fått dille på sallad.. Massa oliak grönsallader, sockerärtor och vindruvor.. Mmmmmm.. Ska försöka mig på att köra lite flytande ett tag, får se hur det går ^^. Idag har gått helt okej, lite huvudvärk men det kan lika gärna vara 8 tim framför en dator på jobb, plugg hemma sen matlagning och nu lite dator till.. Lite drygt att laga värsta köttfärslimpan med sås o potatis när man ska dricka soppa haha..

H jobbar, halva natten.. Fattar inte hur han pallar. Jag hade sökt nytt jobb men han är ju som han är. Pojkar kan vara lite tjuriga av sig. jag borde plugga men har faktiskt ingen ork till det idag, får bli på torsdag och fredag, ledig dag är bra plugg dag =)

måndag 14 februari 2011

❤ بلدي الحبيب ❤

Det är sjukt komiskt. Idag "ska" man vara så himla söt och snäll och romantisk. Man ska helst laga god mat till sin man, baka lite kaka, han ska köpa något, helst rosor och ja man ska vara allmänt snuttiga.. Men icke vi...
Vi har inte ens käkat middag tillsammans idag, vi har fan knappt pratat med varandra. Vi kom hem nästan samtidigt. Drack lite kaffe tillsammans sen drog han till garaget och jag kollar tv och slappar med Anton.
Och inte fan är jag sur för det... Tacka vet jag oromantiska H!!!

söndag 13 februari 2011

Khara!!

Den magiska tiden är slut. Klockan är efter 22, jag har tvättat bort att smink och ser ut som ett spöke. Det är lite sjukt hur selektivt vårt minne är, egentligen. Vi minns oftast bara deet som är bra. Vi romantiserar bort verkligheten och längtar tillbaka till något som aldrig egentligen funnits. I alla fall jag.
Texten " jag håller mig kvar i något du lämnade för längesen" har aldrig varit mer aktuell.

Hittade en kartong med gamla foton hos mamma när vi var där sist. Inget hon ville ha så jag tog hem dem och kollade igenom. Not good, at all. Framkallade värsta ångesten på flera år. Jag brukar alltid kunna kontrollera min ångest, den stör mig inte så mycket. Men denna gång bröt jag ihop totalt och grät så jag trodde jag skulle torka ut. Diskade lite, grät, dammade lite, grät och så vidare. Så här i efterhand är det nästan lite komiskt för det är så långt ifrån "jag" som det bara finns men ja..såna stunder har jag med ibland. Har aldrig förr känt mig så ensam i livet. Väldigt konstig känsla. Fick mig att känna en otrolig tacksamhet för min familj som jag själv skapat idag. Man väljer ju inte sin släkt, men familjen den väljer man. Med hjärtat.

Tror det rent allmänt varit lite mycket död på sista tiden vilket satt igång tankar som man inte har så där var dag.

Har ätit semlor, hade en jävla vrakdag i lördags. Maria var här och vi bara åt och åt. Och spelade eller vad fan man nu gör ps grejs, sånt där med trummor och gitarrer. Anton är en riktigt dålig förlorare så han gapade på oss för vi var för dåliga..^^ Han är inte rolig att spela med :P
Jag är fortfarande mätt av allt vi åt, ett dygn senare.
Har frusit röven av mig på stan idag. Var på trianglen med Anton idag, fy satfläsk vad det var kallt. Inköpt nya piercingar, lite grejs till jobb och varit hos mamma. Drog med henne ut på coop. Hon trivs bra och på något vis så känns det mycket bättre för mig. Jag får göra mer än innan men det är ändå helt okej. Något med vår relation har förändrats.

Imorgon är det kursdag 2. Undrar hur detta kommer sluta :P Kommer väl att sluta som en fet, fyrkantig zombie. Ingen skillnad med andra ord... Nu ska jag soooova... Sova är sjukt underskattat.