måndag 31 januari 2011

Bazinga....

Något ytterst mystiskt hände idag. Hela dagen har jag varit helt seg och trött. Sovit lite sådär, ätit lite sådär.. Allmänt off liksom.. Gick till jobb och hem igen, inget special...
Men istället för att typ dimpa ner i "soffan" och slappa så fick jag gjort en hel massa. Fixa H:s räkning, vattna blommor, bädda sängen, samla tvätt, skrev ut ALLA mina uppgifter för denna termin, gjorde den första, diskade, lagade mat (med hela köret, grönsaker och allt), packat allt tills imorgon och dammsugat.. Vad hände med min lilla lur???? Nu är det ju inte alls lönt att gå o vila =)

Käkade för övrigt sushi med Annica på jobbet igår. Vi var borta på Food court och shoppade lite. Det var helt okej. Laxen var ingen hit dock med det andra var gott. Men fy fan vad mätt man blev, jag åt halva portionen och jag var mätt hela kvällen. Snacka om effektiv mat. Inget fett, bara nyttigt skit som håller dig mätt i evigheter. Lätt värt 55 kr =)

Som vanligt har jag hela veckan planerad, INNAN den ens börjat. Ringde min mormor idag. Hade ju lovat att hon skulle följa med mig till mamma en dag. Denna tanta alltså. Vi drar inte jämt men ja, vi har väl någonstans enats om att INTE enas. Hon har absolut inget för sig, någonsin, förutom just imorgon. Hahah.. Karma is a sweet thing =)

Tack och gooodnatt..