lördag 19 september 2009

Buuuu

I fredags var H med anton i skolan. Det hade gått bra, han tyckte dock lite synd om lärarkandidaten på gympan. Tydligen lyssnar inte barn i 9 års åldern så värst bra. Det första han sa när han kom in genom dörren var om vi hade något kaffe..^^ Jag fick gjort en himla massa när dom var borta. Nästan all matten är fixad plus massa hempyssel. På eftermiddagen åkte vi till Vellingeblomman med Desi. Dom hade plockat fram Halloween saker och man blir lätt inspirerad. Dom hade t o m ett litet spökhus. Jag brukar inte fira Halloween så direkt men de kan vara skoj med spöken och rälig mat. Vi åkte hem till Fripp sen och käkade lite pizza och Anton fick låna lite spel, som han tjatat om i flera veckor..hahh. Idag ska jag och Anton dit igen. Maria ska med komma och vi ska äta lite rälig mat och måla anton i färgglada färger..^^ Får se om jag kan få H med mig eller han hamnar här hemma i ensamheten.. Vilket är mest troligt tro ni??
Nu ska jag pyssla lite..ska fixa lite blomskott till Carro med. Kom på att jag ju inte tagit tag i det än..fy på mig..^^

fredag 18 september 2009

Lola..lolita lola...

Det är inte bra med salsa mitt i natten. Man blir jävligt pigg av salsa..^^ Jag borde sova, jag var trött meen så kom youtube in i bilden och då är det kört..hihi ( alltid jag veeeet) Hittade massa stand up med Shan "Da man" som var såå sjukt hysteriskt rolig..och en massa salsa med.
Alla sover, katterna sover, H sover, hela huset sover..utom jag. Snart är jag inte ens trött.. Illa eftersom jag ska upp vid 7.
H ska ev följa med Anton till skolan imorgon. Vi får väl se hur det blir med den saken. Han brukar sova vid den tiden, gott med. Men bara att han kommer på tanken att överväga det säger ju lite om mitt gryn..<3 Jag ska plugga, matte. Jag ville slå på min lärare idag när han började skämta om mattefester idag. Det var fööör töntigt.
Testade en islatte idag. Vilken oväntad effekt denna hade på mig. Tydligen blir jag piggare av kall koffein än av varm.. Tål att funderas på^^ Roat mig med att färga håret har jag med gjort. Jag har insett att mitt hår är för långt för att färga snyggt o prydligt..såå jag har färg överallt.. Detta lämnar spår i form av blåmärksliknande områden på min hals, nacke, öron, armar och rygg. Lagom porr..men vem orkar bry sig =)
Imorse åkte jag buss som vanligt med Linda och Rhim (risk för felstavning) och båda dessa var snorförkylda. Skoj att ha en på var sida då..noot. Såå blir jag förkyld skyller jag på dem. Känns som jag är den enda som INTE varit hysterisk av swinefluefear.. Lugna er gott folk..!! Vi lär alla bli gamla och gråa med en demens av enorma dimensioner.

Hmm kom på att jag har helg nu..de är himla skönt.. men jag ska ändå gå o sova nu..lika bra =)
Sussa gott lilla söta du..

tisdag 15 september 2009

tisdagsflum..^^

Patrick Swayze är död.. Mr Dirty Dancing finns inte mer. Den filmen är kult, corny men kult.. 57 år är ingen ålder. Cancer är skit. Döden gav mig förr en viss ångest. När man sen har haft någon nära som dött går den över, eller blir värre. Man kan hoppas på det första. Så var det för mig. Sen är det dumt att vara rädd för något man inte kan styra över, det minsta.

Anton har ont i magen idag..så vi har varit hemma. Jag har fått städat lite..ätit lite.. O nu är jag lite så rastlös..ska nog gå loss på mina blommor, dom ser lite hängiga ut.. Jag ska lägga frön i blöt idag med. Har fått för mig att odla ett gullregn...på balkongen..jaja de kan inte mer än gå åt skogen..^^ Giftigt är det med så får hoppas katterna inte tuggar i sig de. Dom är inte allt för clever om man säger så, vet inte hur många gånger Alfons kräkts upp lite blad o gröna saker. Men räkor de äter han inte.. Inte som alla andra, mina katter.

Som oftast när jag har tråkigt hamnar jag på youtube..hihi.. Har nyupptäckt Imperiet. Visst är det konstigt. När jag var mindre gillade jag inte alls dom, Ebba Grön var okej men de var typ allt. Nu uppskattar jag dessa på ett helt nytt sätt. Har du inget för dig så gå in och kolla.

Nu ska jag prata med Desi...^^

måndag 14 september 2009

Stinky...

Jag har haft skit med matten hela helgen. Fattade inte ett skit. Idag kom jag till skolan vid 7,40, upp för alla jävla trappor sen AHA..allt funkade hur bra som helst. Så nu förstår jag varför alla buddhatempel grejer alltid är lääängst upp för alla trappor ^^
Visst är det sjukt...

Idag är H och jobbar, lugnt och skönt.. Har en del jag ska göra..men vi får se vad som faktiskt blir gjort.. Känner mig seg idag..som fan.. Jag är lättdistraherad av tv och katter och barn. Måstena är tråkiga och omotiverande. Känns som jag vill spendera hela min kväll med youtube och gif filer uppletade på nätet..

Kom på något så himla tråkigt.. Försäkringar... Jag tror jag/vi måste se över våra försäkringar..känns som vi är överförsäkrade.. Tråkiga vuxenskitgrejer man ska hålla koll på. Försäkringar, räntor, lån, avgifter, pensionspar..huuusch..

Jag drömde en natt att vi kramades.. Det kändes inte som förr och det kändes inte bra. Det var konstlat, tillgjort och fejk. Om det kom från mig eller från dig det vet jag inte, men de var inte äkta. Jag ser det som ett undermedvetet tecken. Det är så, det är inte äkta. Det var kanske äkta en gång i tiden men inte nu mer. Nu är det ingenting..sand som rinner genom fingrarna..

Nu pallar jag inte mer...smell you later..

söndag 13 september 2009

Hösten är här..

Då var en ny helg över..och snabbt går det. Fredagen gick som sagt seeegt framåt..sen var det bara down hill from that..hahah Nja inte helt men nästan. Var och shoppade i lördags. Hittade lite kläder och lite annat skoj. Tänkte att de är dags att färga håret igen nu när sommaren är över. För det är den. Jag har vetenskapliga bevis på detta: Camillas häl gör ont..hihih. Hon är inte som alla andra. Hon fick för sig att stampa på en Tequila flaska för ett tag sen. Detta gick då sådär o några timmar fick spenderas på akuten. Vilket resulterade i ett väderärr. Alltså när hösten kommer gör det ont i hennes häl. Mycket praktiskt..^^
Ett annat tecken är att skogarna börjar byta färg. Det är underbart tycker jag. De gröna löven börjar bli gula, röda, orangea..och de blåser och viner i dem. Mysigt. Vi körde hem från Åhus i kväll vid 20 tiden. Solen går ner så himlen blir aprikos rosa, nästan så man blir religiös.. Idag kom det sista sommar regnet, du vet när det verkligen öser ner, som om himlen öppnat sig. Sommaren försvann med stil..^^
Igår var jag hos Camilla. Lika trevligt och vått som alltid. Var dom vanliga o några ovanliga. God dricka och tilltugg och mysigt sällskap. Som vanligt var det swing på schemat men min migrän ville inte alls som jag ville så jag valde att åka hem istället. Hamiti (med risk för felstavning) kom och hämtade mig vid lite över 12 vilket jag var himla glad för när jag kom i säng. De var så skönt..^^ Och då vaknar man ju så klart pigg och glad, t o m H sov längre än mig.. Bettorna mådde "..inte hallon.." stackarna..
Jag försökte mig på matten idag, men tydligen hade jag supit bort hjärncellerna för jag fattade inte ett skit.. Jag kom verkligen inte på skitet... Får väl se imorgon hur fan man gjorde..hahah.. De är illa fanimej... Nu väntar svensk film och försenat fredagsmys..

Tips..

Kom på att jag skulle dela med mig av ett väldigt bra blogginlägg som jag läste för ett tag sen. Det är från Rami om 00-talet. Dock på engelska men så läsvärd..

Celebrating the end of the 00s - good riddance