fredag 9 april 2010

Dagen 99

Är det okej att vara lite potatismos i skallen efter typ 3 dagars migrän?? Jag tycker det...
Idag är den inte såå påträngande som igår o förrgår men ändå.
Hade dock en underbar dag igår. Började med att simma med Camilla. skönt var det, trots migränen. Bana upp och bana ner. Tourettes tanten skrämde mig dock en del. Hon simmade på banan bredvid vår och jävlar vad hon svor. Tanten är nog typ 70+ med badmössa och häver ur sig svordomar som värsta sjömannen. Scary shit...
Blev en fika efteråt.. Varma baguetter på Pic-nic. Alltid lika gott.. sen begav vi oss Malmö runt. Mest mitt fel dock.. Vi kollade efter den förbannade routern till svärfar. Till sist hittade vi en, på Entré. Blev lite tatto besök, lite smink och hudvårds saker, trosor och nya badbyxor till Anton.
Det räcker att man går in genom dörrarna till en tattostudio för att man ska vilja bli svart över hela kroppen..hihi. Camilla ska fylla i sin Thailands tatto och jag är sugen på att fixa/färdigställa min och göra en till.
Idag ska jag vila..försöka bli helt av med min huvudvärk. Har börjat på min monsteruppgift till skolan med. Den suger.


Mina nya husdjur hahahah... Håll med om att dom är räliga som faan?

måndag 5 april 2010

Pretty please with sugar on top..




Tänk att ligga med benen i vädret o skrika OH JEESUSSS o killen verkligen kan ta åt sig ^^ (för er som inte vet, snubben ovan är Jesus Luz, Madonnas toyboy)










Alla dessa pojkar och så lite tid...eller vad säger ni?
❤kärleeeeek❤



söndag 4 april 2010

Dagen 94

Påsken är över...snart.... Och skönt är det. Spenderade fredagen hos Desi o Frip. Vi skulle pyssla hade vi tänkt. Yäh rajt. Vi tyckte vi hade varit svinsmarta som shoppat färdiga små paket från Panduro. Bling bling hönor, blomstertuppar o ulliga gulliga fårtuppar. (ja du läste rätt haha)
Första paketet var något man skulle sy med symaskin, så den gick bort, andra paketet skulle också sys men jag körde för hand. Den blev sådäär måste jag säga. Min tupp såg ut som en fallos, helt ärligt (kan ha att göra med att den aldrig fick någon kam eller näbb men men). Desi såg mer än lovligt sugen ut där hon satt och rullade sina toviga små ullrosor. Hon hade lim överallt, verkligen överallt. Efter det att hon tagit slut på limmet som följde med så plockade hon fram sitt eget. Efter vi limmat o haft oss i någon timme gav vi upp. Det sög. Kan berätta att barnet vi skulle pyssla med gett upp lååångt innan dess..Han o Frips hamnade i soffan, zappandes.
Vi beställde pizza. Tänk att bo så som dom gör, pizzerian i samma hus. Jag hade fan bott där nere..:P Det räligaste var när Desi tittar på Frips som har fått vitlökssås i mungipan och utbrister Har du varit på pojkkalas?? Det tog mig någon sekund att fatta det, men när han ler illmarig,säger jaaa med ett räligt leende och slickar i sig såsen så tror jag att jag ska kissa på mig.
Anton lyckades tugga på glaset när han drack så det sprack i munnen på honom. Att han inte skar sig var helt otroligt. Vi avslutade vår lilla dag med att spela en paketlek. Vi hade med oss lite småpaket. Något för typ mellan 5-20 kr. Så spelar man om dom. Det var skojigt. man slår med tärning, en etta gör så alla paketen skickas ett varv, en sexa gör så du får ta ett paket, först från högen med alla paket och sen från vem du vill när alla är utdelade. Så går det på tid. När tiden är ute öppnar man alla paketen och så gör man om det igen men nu kan man välja det man helst vill ha. Och när tiden är slut får man dom paket man har. Är ni meee? H hämtade oss vid 16 då vi skulle tvätta. Jag hade så jävla mycket tvätt att jag var tvungen. Jag kom på sen typ tio i 6 att anton skulle till sin pappa så vi fick hysteripacka väska och åka.. hihih förvirrad ibland, ja visst.
Lördagen var vi i Åhus. När vi skulle sticka så hade H (förvirrad som han är) glömt lampan på i bilen kvällen innan så vi hade noll batteri. Så H fick stanna en bil på gatan. hahah han går fram till värsta araben med tillhörande BMW och säger Tjena kompis, har du tid en stund? Araben såg ut som ett tefat hahah. Men han hjälpte oss, tack snälla söta =) Vi kom till svärföräldrarna, efter liite försening. Jag fixade svärfars dator, han är så söt. Vi åt massa tårta och påskmat. Alltså jag rullar fan fram. Blir diet på måndag, svältmat tills jobb börjar eller nåt. Helt ärligt.
Vi rullade till sist hem, drack massa sprit o hade fylle sex o soooov.. :D ( hihi)
Idag har vi röjt lite, både uppe och nere i källaren. Jag har för mycket saker. Någon som behöver följade så säg till
sängram för 120 säng (tror jag, kan vara 105 med) i trä
utebord i plast
badkar till bebis
babysitter
barncykel för typ 4+ år
Krukor, finns lite olika.
:)
Jag hittade också typ 3 svarta sopsäckar med gosedjur.. alla är håkans... vad säger det om honom va? :P
Nu är han i garaget, han har ett nytt garage så han flyttar saker, fram och tillbaka o HIT. Förstår inte alls det sista. Jag ligger i soffan och tittar på all tvätt som jag borde vika och hänga in men faaan va det är trist. Dom ligger just nu bra i ikeapåsar :D