söndag 10 oktober 2010

Dagen 284

Eftersom jag legat som en säl hela veckan och mått skit så har min sociala sida inte direkt varit så aktiv. Försökte tappert ta igen detta under helgen. Hade Camilla och Pernilla här på mat igår. Fy fan va vi åt alltså. Lasagne, grönsaker, vitlök, glass med massa såser och kulor och grejer, godis, läsk. tro fan man rullar fram. Såg filmen P.s I love you. sa det till H att fan gör inte så mot mig alltså. Dör du så dör du, that's it. Hemskt när någon dör och man blir påmind om och om igen om den.
Kom i säng vid 1, rekord på sista tiden. Har hela veckan somnat innan 22. Vaknade innan 7 bara för det och ja fick gå up. Vi skulle utöka den sociala samkvämen med svärmor. Jag får totalt frispel på vår bil. Den går igång när den vill, startmotorn har PMS. sen slutar cd växlaren att växla. Det står hånfullt CD ERROR över hela jävla displayen. Så jävla drygt, radio suger, speciellt på landet..
Kortaste visiten i Åhus på länge för vi var på väg hem redan vid 15 för jag skulle ner på stan och umgås med Desi o Maria.
Vi hamnade på Piccolo mondo, åt lite till, drack lite öl och hade allmänt trevligt. Fick en nyhet som tog dö på all glädje jag kände dock.. Vissa saker suger så hårt just nu att jag skulle kunna köra huvudet i en köttkvarn och fan le åt det. Bara att bita ihop, hålla god min och komma på något jävligt bra.
Ska njuta starkt av det sista av helgen i någon timme till sen sova gott hoppas jag..