lördag 13 mars 2010

Dagen 72

Idag har jag svinigt ont i ryggen. Jag har aldrig det annars. H var som en bläckfisk i natt så jag har väl legat konstigt. men aj..:(
Vi hade en lugn frukost, vem kunde tro att det var möjligt haha. Vi brukar alltid ha vilda diskussioner om allt möjligt och eftersom jag funkar så att jag alltid kommer med motargument blir H jämt sne haha. Men vadå, inte ska man väl sitta och hålla med bara? Det är ju inte så skoj hihi.
Kom en tjej och hämtade bordet idag. Skönt att bli av med det. Vet inte om jag vill ha andra bord än, funderade på ett eller två små bara. Men har ingen brådska att hitta än.
Har gnällt på Anton de sista dagarna då han använder parfym som vi andra använder..hmm..toapapper. Det har luktat riktigt illa här hemma av massa jävla axe o skit han köpt. Så idag när han väl fattat poängen så tappar han ena flaskan i golvet så den går sönder. Så nu stinker det som aldrig förr.. ^^ Tur solen skiner lite så man kan vädra utan att förfrysa.
H är på något fackmöte och jag ligger och tycker synd om mig själv för mitt aj i ryggen. Anton åker rullor och kommer väl snart på varför det finns skydd. Brukar bli ett eller annat aj där med ^^
Får se om det blir melodigrejs hos Desi o Fripp idag. Han verkade lite glad att vi ville klä ut honom, jag vet inte om jag ens vågar fråga H haha. Han verkar inte så pepp på smink som Fripp :D ska leta upp lite påskpyssel med. Har inte fått tummen loss än, men har iofs tid på mig så..
Nu ska jag röra mig ur soffan och stänga fönstret.. Det är inte sommar än alltså...brrr

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar