söndag 14 mars 2010

Dagen 73

Då var det söndag.. Och solen skiner så man blir helt nervös fan, man är inte van vid det än ^^ Men måste säga att det är skönt, man har väntat länge på den. Speciellt alla mina blommor på balkongen. Dom höll på att dö allihop, får se vilken om någon överlever. Fick ta in mitt stora paradisträd för det tappade alla sina blad..snyft. Snart, snart vår =)

Det blev socialisation igår ändå. Åkte hem till Desi med Anton och tittade på Melodifestivalen. Jag vet inte riktigt hur det gick till men det började med illamående över ordet Manboy till hysterisk ringande/röstande på samma skapelse. Jag vet inte när det vände liksom, det var så diffust. Men fan va den är trallvänlig.. Var nog mer att vi inte ville att Fakir skulle vinna, inte för jag inte tyckte låten var okej men han ser lite ut som en psykopat. Hade varit bättre att skicka en liten söt pojke som vill vara Manboy (Vilket förövrigt tydligen VAR ett godkänt ord hihih ) Nu skickar vi en liten gumma på 17 år.. Men hon sjunger jättefint så kan väl vara lite fint så där..
Jag hade grym skadeglädje över Fröken Wahlgren..vad skulle hon där och göra, med en barnlåt?

Så..har jag pratat om det länge nog nu??? Tack =)

Idag vette fan vad jag ska göra.. Jag är typ pank.. H sover, Anton lånade ett spel av Fripp igår så försök få bort honom från tvn liksom..Städa har jag gjort varannan dag redan denna vecka så icke jag gör det. Vi får väl se..om det händer något...eller inte...^^

Del 2:
Vi sket i solen och åkte till svärföräldrarna istället. Det skulle snöa i Kristanstad idag, vilket det inte alls gjorde utan solen sken när vi väl kom dit med. H var lite arg för han ville köra i snö med sommardäcken som han redan satt på. Anja ringde mig på morgonen och frågade om en skrivare. Hihih mina svärföräldrar är roliga. Lennart krävde att få prata med mig för att berätta att Anja minsann inte alls tyckt om sin lacktop som hon nu var såå förtjust i. ^^ Ojaa dom säger lack LACKtop..fråga mig inte varför men jag har inte hjärta att säga att det heter LAPtop för dom är så söta =) I vilket fall.. Vi fick deras gamla dator med oss hem, en skrivare och kebab. Fan alltså. Vi skulle käka kebab där. Jag tror jag dör. Har aldrig ätit en så god kebab och jag bor i Malmö. Fy fan.. Man fick så mycket att Anton inte åt mer än halva, jag var sviiinhungrig o det var så goott att jag pressade, tills jag nästan inte kunde röra mig. Men faaaan va gott det var. Vitlökssås som dryper över pommes o massa maassa kött.. rödlök, sallad o tomat.. Åhh...
Efter några väldigt trevliga och roliga timmar åkte vi hem igen. Nu är jag helt off, trött och rastlös men vill inte göra något. Skitjobbigt.
Imorgon är det måndag, anton har studiedag o H börjar vid 15. Ska plugga lite med, har snart prov =) Skojigt värre..hihih..
Puss o kram =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar